10-7-2011
Voor het eerst naar een stayokay, zo goed bevallen dat we nu weer geboekt hebben. Wel een andere, maar zal vast ook goed bevallen.
Onze meiden voelden zich heel snel thuis, voor ons meteen een teken dat het goed was. Park Berg en Bos via een hekje lopend bereikbaar (hierin ligt ook de Apenheul). Heerlijk in het bos gelopen tussen de herten en wilde zwijnen (achter een hek) en natuurlijk naar de speeltuin midden op de speelweide. Bij het restaurant GEEN poffertjes bestellen, erg droog, worden opgewarmd in de magnetron, bah. Voor het klimbos zijn onze meiden helaas nog te klein, maar een goede reden om nog eens terug te komen. Eten, zowel ontbijt als lunch: simpel, ruim voldoende en gezond, prima. Babyfoon had prima bereik, zo kinden wij 's avonds lekker wat drinken aan de bar en een spelletje doen. Spelletjes daar aanwezig, net als buitenspeelgoed, ideaal. Kamer met 2 stapelbedden, de meiden vonden het fantastisch! De sfeer is informeel, ideaal met (jonge) kinderen!
13-6-2011
Met een groep van 46 (verstandel. beperkt + begel.) hebben we deze Stayokay onveilig gemaakt. We hebben al behoorlijk wat ervaring wat betreft hostels. Complimenten voor het personeel, en in het bijzonder de schoonmakers!! en het bar/receptie personeel!! Zij waren zeer behulpzaam. De kamers waren schoon en fris, en over het algemeen ruim. Een vette dikke plus is het speelveld, de bosrijke omgeving, leuke bar, de ruimte binnen en buiten, Apenheul/Julianapark naast de deur. Een klein minnetje is de rolstoel vriendelijkheid, de afstand tot het centrum (we houden graag van terrasjes/kroegjes/winkels), en deze Stayokay blinkt niet uit in architectonische schoonheid. Voor wie van rust houdt en/of fietsen, is dit een hele goeie, tenzij je nu net een weekend treft dat wij er zijn ;-)
Heb je kinderen die van buitenspelen houden, dan is dit ideaal.