Beoordelingen Hotel Abbekerk***

20 juni 2013

Abbekerk***
Beoordelingen Hotel Abbekerk***
Canadalaan 26, 7316 BX, Apeldoorn
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Abbekerk*** in Apeldoorn, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Abbekerk*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Abbekerk scoort een 7,8 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Abbekerk*** in Apeldoorn, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Abbekerk***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Abbekerk*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Abbekerk*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Abbekerk*** met andere accommodaties in Apeldoorn.

20 beoordelingen over Abbekerk***

met partner, Mei 2013
"Ideale ligging, prachtig pand!"
2 zeer tevreden men...
3-6-2013 Uitgezocht op de (rustige) ligging ,maar toch vlakbij het centrum) en het prachtige pand.
Sanitair is nieuw, mooi! Complimenten. Wij hadden eerste instantie kamer 6 gekregen, maar die vonden we niet mooi. Beetje armoedig met die lap stof boven het bed. Stond ook geen tafeltje. Toen we dit aangaven mochten we kamer 5 bekijken. Die was netjes. Kamer 5 is ruim, groot bed, leuk balkonnetje waar ik gelijk verliefd op was. Alleen grastapijt op balkon is erg vuil. Loop je ook naar binnen (vloerbedekking) toe. Jammer dat er geen zitje op dat leuke balkonnetje stond, want je kan er heerlijk zitten. Volop zon en privacy.!
O ja, vitrage mag weleens een soppie hebben. En het flesje op balkon waar mensen hun peuk in hebben gedaan, opruimen. Staat erg vies... mensen horen dat eigenlijk zelf te doen,maar als zij het niet doen, taak van de eigenaar. Ontbijt was simpel,maar voldoende. Eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam. Voor herhaling vatbaar, gaan we ook zeker nog eens doen!

met een groep, Mrt. 2013
"Uit en toch thuis!"
Annelies
5-3-2013 Het hotel straalt een huiselijke sfeer uit, mede doordat het slechts 12 hotelkamers telt. Wij waren met een groep en zijn gastvrij ontvangen. De kamers zijn voldoende uitgerust met de gemakken van nu, maar roepen één voor één nostalgie op. Voor wie dit waardeert, leuk om er eens te logeren.
We hebben in de avond gebruik gemaakt van een warm/koud buffet: voldoende gevarieerd en smakelijk, maar verwacht geen culinair hoogstandje.
Het ontbijt was eenvoudig, alhoewel er voldoende variatie was. Misschien toch (zelf afgebakken) verse broodjes en wat extra vers fruit?
Prijs/kwaliteit: in een absoluut redelijke verhouding.
De ligging, de kamer, de gastvrijheid en de service in acht genomen een aanrader!

met partner, Feb. 2013
"Voor ons geen 2e keer naar dit hotel !!!"
Astrid Looij
18-2-2013 Het enige voordeel van dit hotel is dat het gelegen is nabij het centrum van Apeldoorn en het centrum goed te voet is te bereiken. Ook Paleis Het Loo is goed lopend bereikbaar. Verder ligt het nabij wandel en fiestmogelijkheden.
Het hotel is gevestigd in een oud pand wat wel een opknapbeurt mag hebben. De kamers zijn aan een fikste opknapbeurt toe en niet meer van deze tijd. De oude nostalgische meubelen zijn leuk, maar de kleur mag best aangepast worden aan deze tijd. Ook de vloerbedekking en gordijnen zijn aan vervanging toe. Het ontbijt is zeer sober en niet meer van deze tijd. Koffie en thee uit druktermoskannen...dik kan echt niet meer. Keus uit 1 soort kaas en 2 soorten worst. De "verse" sinaasappelsap komt uit een pak en het brood is niet vers. De beschikbare kuipjes pindakaas waren over de datum. Erg jammer!!! Wanneer de eigenaar er wat tijd, energie en creativiteit in zou stoppen valt er een erg leuk hotel van te maken zijjn.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Abbekerk*** bij:

alleenreizend, Feb. 2013
"Meer een B&B dan een hotel"
Reislustig70
5-2-2013 Is een aardig klein hotel. Straalt meer B&B uit dan een hotel. Sanitair is zeer goed en duidelijk bij de tijd.
De kamer (die aan straatzijde lag) mag zeker een opknapbeurt, maar de bedden daarentegen zijn goed!
Als er veel wind staat dan tocht het wel heel erg en is het snel koud op de kamer.
Het is een oud herenhuis, 's nachts wakker geworden door het gesprek van de buren; het is dus wel gehorig.

met partner, 2011
"Prima hotel, goede sfeer !"
Esther
15-3-2011 Wij hadden na het reserveren via de goed uitziende website een groter hotel verwacht. Het hotel is echter een mooie villa/huis in oude stijl. Maar dit maakte het er dus beslist niet minder leuk op. Wij hebben genoten, de kamer op de begane grond was ruim, leuk ingericht, nette nieuwe badkamer. Ontbijt was goed. De eigenaars waren erg vriendelijk, je kunt als het later wordt zelf met een sleutel naar binnen, allemaal erg gemoedelijk. De omgeving is erg leuk, als je naar het centrum gaat lopen kom je langs schitterende huizen.

met partner, Okt. 2010
"Prachtig"
Henk Jansen
24-1-2011 Goede service en kindvriendelijk, mooie omgeving en er zijn veel leuke dingen te doen. Het hotel ziet ert netjes uit en je kunt er lekker eten. Maar er zijn ook veel leuke restaurantjes ind buurt.

met partner, Okt. 2010
"Goede sfeer en dichtbij het centrum"
Ton
9-10-2010 Inmiddels was dit de 3e keer dat ik verbleef in hotel Abbekerk. Met wat gemengde gevoelens.
De eerste keer was de kamer op de 1e etagen en die was gewoon goed te noemen, de 2e maal op de 2e etage en die kamer had de sfeer van een hostel, beetje krakkemikkig en zou opgeknapet moeten worden en nu de 3e keer was de kamer super-de-luxe. Grote ruimte op de begane grond, prima bed (weer) en een nieuwe ruime badkamer.
De ontvangst en het verblijf is ronduit zeer gastvrij te noemen, echter heeft het hotel meer weg van een b&b en daarom waardeer ik prijs/kwaliteit ''slechts'' met een 8 omdat ik het daarvoor net ietsje te duur vind.
Maar voor een verblijf in en om Apeldoorn is het prima geschikt.

met partner, Dec. 2009
"Sfeervol en verrassend leuk hotel!"
Marjan
3-8-2010 Hier geslapen na een theaterbezoek aan in Orpheus. Is op loopafstand van theater Orpheus, wel wat verder van centrum. Zeer gastvrij, bijzonder sfeervol, lekker ontbijt, heerlijk geslapen! Een aanrader!

met partner, Nov. 2009
"Klein maar fijn"
Dennis
23-11-2009 Leuk pitoresk hotel op loopafstand van het centrum van Apeldoorn. Kamer die wij hadden was zeer netjes schoon en modern. Kamer was niet groot maar wel praktisch ingericht. Personeel was vriendelijk. Ontbijt was goed, keus zat. Verwachtgeen meters lang ontbijtbuffet maar wel lekker vers brood en genoeg om er op te doen. Prijs was 80 per kamer per nacht incl. ontbijt.

alleenreizend, Sept. 2008
"Leuk hotel"
Karin
19-9-2008 Ik was hier 1 nacht in een luxe tweepersoons kamer. Ik kan dus niet oordelen over de standaard kamers. Meestal zit ik in wat modernere hotels, maar door omstandigheden waren die in Apeldoorn al volgeboekt. Dus een beetje huiverig hier naartoe gegaan. Het viel me erg mee. Een oud pand, maar netjes onderhouden. De kamer was heel schoon: heerlijke bedden en mooi schoon wit beddegoed. Geen muffe luchtjes! Mooi nieuw sanitair. Geen avondeten mogelijk, maar je kunt daar vandaan makkelijk de stad inlopen waar genoeg leuke eetgelegenheden zijn te vinden. Het ontbijtbuffetje is in verhouding met de grootte van het hotel, maar redelijk uitgebreid en netjes verzorgd. Ook de ontbijtzaal is erg knus. Vriendelijke mensen. Inderdaad wat gehorig,maar als de mensen in het hotel rekening met elkaar houden heb je nergens last van. Ik was even bang voor de doorgaande weg, maar ook deze geluidsoverlast viel heel erg mee.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?