Camping Minicamping Qklq in Angeren Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Camping Minicamping Qklq Angeren

Beoordelingen Camping Minicamping Qklq

Kamervoort 25, 6687 LB, Angeren
Camping Minicamping Qklq scoort een 9,0 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Minicamping Qklq? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Minicamping Qklq in Angeren, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Camping Minicamping Qklq vinden. Je kunt 1 video van Camping Minicamping Qklq bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Minicamping Qklq met andere accommodaties in Angeren.

14 beoordelingen over Minicamping Qklq

met jonge kinderen, 2012
"Echt een aanrader!"
Miranda Faber
14-5-2012 Een onvergetelijke belevenis; slapen in een ger met originele mongoolse meubels in prachtige kleuren geschilderd! Onze ger rook wel wat muf, maar de aanwezigheid van wierook maakte een hoop goed. De hulpvaardige gastheer en-vrouw Ben en Anna-Marie zorgden ervoor dat ons verblijf nóg aangenamer werd. Het ontbrak ons aan niets. We konden gebruik maken van een mooie vuurplaats die met behulp van verplaatsbare zeilen vakkundig uit de wind werd gehouden door Ben. De kinderen vermaakten zich uitstekend met de enorme trampoline. Die maakte zelfs de afwezigheid van wifi voor de oudste deels goed :-)
De omgeving is ook nog eens prachtig.

met een groep, Apr. 2012
"Gastvrije aparte accomodatie"
Peter van Gils
23-4-2012 Familieweekend beleefd en ondanks het wat mindere weer was het weekend zeer geslaagd. Aparte en mooie accomodatie en zeer vriendelijke ontvangst.Tenten zijn compleet ingericht, volop ruimte en voldoende spelmaterialen. Zeker een aanrader.

met een groep, Sept. 2011
"Super weekeng gehad!"
Ciaran Woods
4-10-2011 Wij waren hier met 12 jongens voor een team weekend. We hebben het fantastisch gehad en natuurlijk erg veel geluk met het weer!

met vrienden, 2011
"Heel leuk camperen."
Ruud
12-9-2011 Leuke camping om lekker bij te komen of de omgeving te bekennen.
Eigenaar en eigenares staan graag voor je klaar om een leuke tijd te bezorgen.

"De gastvrijheid super top"
Marian
20-11-2011 Ik heb nog nooit meegemaakt dat campingeigenaren het de gasten zo na hun zin maken. Ze staan 100% voor hun gasten klaar, niks is ze te veel.Deze twee mensen hebben het verdient om in het zonnetje gezet te worden.
Ben en Anne-Marie bedankt voor mijn super week bij jullie kom zeker terug. Veel liefs Marian

met een groep, Juni 2011
"Leuke belevenis"
Pascal
27-6-2011 Afgelopen weekend met een grote groep (14 gezinnen) te gast geweest bij Ben en Anne-Marie. Ondanks dat het weer niet echt meewerkte (veel regen) een prima weekend gehad.

Voor iedereen was het slapen in een ger tent een leuke belevenis. Vanaf de camping ben je zo in Arnhem of Nijmegen.

Leuke plek en echt een aanrader.

met een groep, Mei 2011
"Geweldig weekend gehad"
groep van 30 person...
30-5-2011 Mooie ruime tenten. Ligging in een boomgaard. De eigenaren is niets te veel. Wij hebben met 30 man een geweldig weekend gehad. Een echte aanrader als je met een groep vrienden of familie ( zeker met kinderen!) eens iets anders wilt dan het eeuwige huisje of kampeerboerderij.

met een groep, Aug. 2010
"Supercamping gerund door fantastische eigenaren"
Jessica&Karim
16-8-2010 Camping QKLQ is een echte aanrader! De camping wordt gerund door twee fantastische mensen, Ben en Annemarie. Alles wat zij doen, doen zij met passie en dit straalt de camping dan ook uit. De Mongoolse tenten zijn supermooi en de locatie van de camping is idyllisch. De sfeer is er bijzonder prettig. Ben en Annemarie weten hoe ze het de gasten naar hun zin kunnen maken. Wij komen zeker nog eens met veel plezier terug bij camping QKLQ!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Camperen maar dan anders"
T. Matulessya
29-8-2010 mooie authentieke mongoolse tenten. Geen stapelbedden, maar handgeschilderde Mongoolse exemplaren. Alles aanwezig, lekker rustig. Goed bereikbaar en een goede verbinding met de waalsprinter, zo Nijmegen in (4 daagse).

TIP ga met een heldere nacht onder de dakkoepel liggen ... Helemaal QKLQ !!!

met partner, Juli 2010
"Leuke, nette camping"
Dinant & Dorine Saa...
27-7-2010 Ben en Anne-Marie zijn zeer vriendelijke en enthousiaste mensen die net zijn begonnen met deze (mini)camping. De camping heeft een centrale ligging en er zijn vele mogelijkheden. Ook krijg je vele tips over de mogelijkheden in de (mooie) omgeving.