Camping 't Nieuw Heegt in Aalten Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Camping 't Nieuw Heegt

Onze camping vanuit de lucht
1 beoordeling

Beoordelingen Camping 't Nieuw Heegt

Navisweg 1 , 7122 ME, Aalten
Camping 't Nieuw Heegt scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping 't Nieuw Heegt? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping 't Nieuw Heegt in Aalten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Camping 't Nieuw Heegt vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping 't Nieuw Heegt met andere accommodaties in Aalten.

1 beoordeling van 't Nieuw Heegt

1 beoordeling
met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldig we gaan dit jaar weer"
smal
19-7-2011 deze camping is echt geweldig als je houd van basics en dus geen animatie zwembad en midgetgolf banen zoekt voor de kinderen
er is 1 groot veld met in het midden een speeltuin met skelters en fietsjes die de kinderen vrij mogen gebruiken
ik heb vorig jaar in twee weken tijd 6 boeken kunnen lezen dus dan is een vakantie voor mij geslaagd
we hebben vorig jaar zo'n leuke tijd gehad dat we dit jaar weer gaan maar dan wel een week langer ik heb er nu al zin in