29-5-2012
Douchen zijn koud
Voor kinderen weinig te beleven
Cafeteria onproffessioneel personeel foute bestelling en koud.
voor een pleister vragen ze nog geld
kantine niet altijd open
5-5-2012
We hebben hier een midweek gestaan met onze caravan aan het bosrandje.Rustige plek zeker ook voor mensen die geen kleine kinderen meer hebben. Voor deze doelgroep is er een leuk veldje nabij het zwembad en mooie speeltuin. De kinderen kun je haast niet uit het oog verliezen.
Sanitair heel netjes en schoon!
Het enige minpuntje was het eten (cafetaria) niet lekker en erg duur.
5-11-2011
Toen wij op de camping kwamen was het al een mooie maar eenvoudige camping, Maar sinds de laatste 5 jaar is er veel veranderd.
Zo heeft de camping een eigen recreatieteam die veel organiseren voor de kleine kinderen en ook voor de volwassenen.
Een grote speeltuin voor de kinderen met aangrenzend een mooie nieuwe terras
waar je als ouder je kinderen goed in de gaten kan houden.
Ook het nieuwe verwarmde zwembad is een uitkomst met de warme dagen, je kan er verkoeling zoeken in het water, of lekker op de ligweide onder een boom.
Wanneer je van het zwemmen dorst of honger heb gekregen, kun je bij het aangrenzende terras bij de kantine een lekker glaasje fris of een biertje krijgen, of in de cafetaria een patatje of snacks bestellen.
Voor de liefhebbers van wandelen of fietsen is er ook volop gelenheid in de buurtschappen of de natuurgebieden rondom de camping.
Wilt U het zelf eens komen bekijken, kom dan rustig even aan, de koffie staat al klaar.