Bed and Breakfast De Weeversborch in Aalten Nederland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast De Weeversborch

9,6

Terras Weefkamer

Beoordelingen Bed and Breakfast De Weeversborch

Weversborgdijk 1, 7122 NV, Aalten
Bed and Breakfast De Weeversborch scoort een 9,4 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Weeversborch? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Weeversborch in Aalten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Bed and Breakfast De Weeversborch vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Bed and Breakfast De Weeversborch met andere accommodaties in Aalten.

5 beoordelingen over De Weeversborch

9,6
"Prachtig plekkie!"
wiecher57
25-9-2011 We hebben kennis gemaakt met de achterhoekse gastvrijheid en goede zorg! De mens die ontspanning zoekt is hier op zijn plaats. Alles volop aanwezig in de woning die netjes en verzorgd is.Heerlijke dagen gehad in het Borchhuus!

"Bijzonder & Aangenaam"
peter böck
17-10-2011 eind augustus hebben wij, tiek en peter 10 dagen in het borchhuus doorgebracht. voor zo'n periode heb je een heel huis tot je beschikking met apart douche en ligbad, een heerlijk zacht tapijt in de slaapkamer. een zestiger jaren huis van alle gemakken voorzien. het ligt heel mooi en redelijk rustig gelegen. hier is het optimaal genieten van de natuur en de rust van het landelijke leven . wij hebben het fantastisch gehad. de eigenaren hetty en henri hebben wij ervaren als heel vriendelijke, behulpzame mensen. het is zeker een fijne plek waar wij nog een keer naar terug komen.

"Onthaasten & ongedwongen genieten in het Borchuus"
Fam. De Muer
17-8-2011 Weekje gelogeerd in het Borchuus: zeer ruime vakantiewoning (is eigenlijk gewoon een woning), proper met alle comfort, ook uitgerust voor kindjes. Het boerenerf is prachtig, midden de velden gelegen, en je voelt je er direct thuis. Ons dochtertje speelde graag met de kindjes des huizes in de zandbak, op de trampoline, op de schommel, met de fietsjes, ... Prijs/kwaliteit het beste wat we al mochten ervaren. In een straal van 30km heel wat leuke dingen te doen in de Achterhoek, waar het ouderwetse boerenleven in ere wordt gehouden. Zowel rustig wandelen of fietsen, als shoppen in de stadjes van de Achterhoek. Echt een aanrader!

met partner, Mrt. 2011
"Mooie B&B midden in de Achterhoek!"
Jet van Halm
22-3-2011 Wij hebben genoten van B&B de Weeversborch.We zaten in gastenverblijf de Weefkamer, kregen 's morgens een heerlijk ontbijt met diverse lekkere dingen.We konden genieten van het lentezonnetje op ons eigen terras voor. Op de fiets de omgeving verkend, Aalten, Bredevoort en Winterswijk. En dan lekker uit eten 's avonds.We hebben een fijn weekend gehad in de Achterhoek, voor herhaling vatbaar.

met partner, Feb. 2011
"Heerlijke rustige omgeving"
jet76
14-2-2011 In B&B De Weeversborch kom je lekker tot rust,wij zaten in de Weefkamer een schitterend gastenverblijf,groter dan je denkt met keuken,bank en tv.We kregen een eigen sleutel en er lagen zelfs handdoeken en badjassen.Lekker luxe was zeker het ontbijt,eitje,jammetjes,warme broodjes en bolletjes,yoghurt&muesli,vleeswaren &kaas...het kan niet op! Dit is voor ons zeker een plek om terug te komen en aan te raden bij onze vrienden.