5-8-2011
Een keurig verzorgde camping en chaletverhuur. De kinderen vermaken zich prima in de speeltuin samen met de andere kinderen. De broodjesservice was iedere ochtend weer een gemak. Door middel van de fietsenverhuur vlakbij de camping hebben wij al fietsend de prachtige omgeving kunnen verkennen. Mooie routes, prachtige natuur, vriendelijke mensen en voor de kinderen leuke uitstapjes. Kortom een vakantie om nooit te vergeten. Nogmaals bedankt!
12-6-2011
Leuke camping met zeer vriendelijke eigenaar en echtgenote. Fijne broodjesservice aan de tent of caravan. Zeer goed gelegen ten midden van knooppuntroutes. Ook voor wandelaars zeer geschikt. Leuke bijkomstigheid het stadje Bredevoort op steenworp afstand met hun boekenuitstalling op straat.
25-4-2011
We zijn het paasweekend bij Camping Boomans geweest, en dit is ons erg goed bevallen! Vriendelijk personeel, schoon sanitair, en prima campeerplaatsen.
Ook be broodservice was super! Het wordt na bestelling s'ochtends bij je camper/caravan bezorgd, zodat je niet om 8 uur op hoeft om je brood te halen.
Goed geregeld!
4-3-2011
We gaan dit jaar voor de derde keer naar deze camping. Het cliche blijkt dus echt te kloppen, als je kinderen het naar de zin hebben, hebben de ouders dat ook. Lekker met een wijntje voor je tent of stacaravan en de kinderen lekker spelen. Wij wilden zelf wel eens gaan vliegen, maar onze kinderen wilden heel graag weer naar "die gave camping met die mooie zandbak". Nouja dan is de keus snel gemaakt. Zeer vriendelijk, gastvrij en rustig!