Camping Boomans in Aalten Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.904 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Aalten > Camping Boomans

Beoordelingen Camping Boomans

22 februari 2012

luxe chalets

Camping Boomans scoort een 9,0 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Boomans? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Boomans in Aalten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping Boomans vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Boomans met andere accommodaties in Aalten.

18 beoordelingen over Boomans

Fantastisch echt helemaal bijgekomen
Dami
22-9-2011 Wij hadden voor lang weekend een geweldig chalet gehuurd. De ligging van de camping is echt prachtig. Bos en weide direct naast de camping maar ook leuke dorpjes in de nabije omgeving. Mensen die komen om te wandelen, fietsten of net als ons even willen bijtanken en komen voor de rust zullen hier zeker een geweldige vakantie hebben. Wij waren een romantisch weekendje weg zonder kinderen maar gaan zeker nog eens terug want ook voor gezinnen met jonge kinderen is het hier een paradijsje. O ja ook erg handig op nog geen 5 auto minuten afstand een zeer grote camping en caravan zaak dus direct daar maar even wezen shopen. Camping Boomans bedankt en wij komen ZEKER terug

met jonge kinderen, 2011
Fantastische vakantie gehad
Bennie
11-9-2011 De kinderen wilden ook dit jaar weer naar die camping met die geweldige speeltuin/zandbak en trampolines en als je dan zelf ook een leuke vakantie wilt moeten de kinderen het fijn vinden dus maar weer naar boomans, met de geweldige broodjes service aan de tent en een krantje wordt meteen mee bezord indien besteld. Het sanitaire is nog steeds in zeer goede staat en schoon wat erg belangrijk is met kleine kinderen. En de eigenaren zijn ook zeer behupzaam en vriendelijk. Ondanks iets minder goed weer heeft het hele gezin weer een prima vakantie gehad. Veel gefiets in de fraaie omgeving en lekker gegeten in de omliggende restaurantjes dus het was weer helemaal top!

Fantastische camping met zeer mooie chalets.
Ilona
2-9-2011 Wij zijn opnieuw naar camping Boomans geweest en hebben weer een chalet gehuurd. Er waren nieuwe chalets geplaatst en deze waren helemaal top. Ze zagen er keurig uit en de eigenaren deden er alles aan om het netjes te houden. Leuke sppeltuin, waar de kinderen lekker konden spelen en een leuke omgeving waar we heerlijk hebben gefietst. Kortom weer een vakantie om nooit te vergeten. We komen zeker nog een keer terug,

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Boomans bij:

Ideaal voor jonge gezinnen
Margriet
5-8-2011 Een keurig verzorgde camping en chaletverhuur. De kinderen vermaken zich prima in de speeltuin samen met de andere kinderen. De broodjesservice was iedere ochtend weer een gemak. Door middel van de fietsenverhuur vlakbij de camping hebben wij al fietsend de prachtige omgeving kunnen verkennen. Mooie routes, prachtige natuur, vriendelijke mensen en voor de kinderen leuke uitstapjes. Kortom een vakantie om nooit te vergeten. Nogmaals bedankt!

Prachtig gelegen camping in prachtige Achterhoek
Arie en Gea
12-6-2011 Leuke camping met zeer vriendelijke eigenaar en echtgenote. Fijne broodjesservice aan de tent of caravan. Zeer goed gelegen ten midden van knooppuntroutes. Ook voor wandelaars zeer geschikt. Leuke bijkomstigheid het stadje Bredevoort op steenworp afstand met hun boekenuitstalling op straat.

met partner, Apr. 2011
Goed geregeld!
Paul
25-4-2011 We zijn het paasweekend bij Camping Boomans geweest, en dit is ons erg goed bevallen! Vriendelijk personeel, schoon sanitair, en prima campeerplaatsen.

Ook be broodservice was super! Het wordt na bestelling s'ochtends bij je camper/caravan bezorgd, zodat je niet om 8 uur op hoeft om je brood te halen.
Goed geregeld!

met jonge kinderen, 2011
Heerlijke vakantie gehad
Fam. Hekkert
4-3-2011 We gaan dit jaar voor de derde keer naar deze camping. Het cliche blijkt dus echt te kloppen, als je kinderen het naar de zin hebben, hebben de ouders dat ook. Lekker met een wijntje voor je tent of stacaravan en de kinderen lekker spelen. Wij wilden zelf wel eens gaan vliegen, maar onze kinderen wilden heel graag weer naar "die gave camping met die mooie zandbak". Nouja dan is de keus snel gemaakt. Zeer vriendelijk, gastvrij en rustig!

met partner, Sept. 2010
Rustige camping in mooie omgeving
C. de Boom
27-3-2011 Prima accomodatie - goed uitgangspunt voor fietstochten

met jonge kinderen, Aug. 2010
Fantastische camping
gerard
16-2-2011 Wij hebben een week 1 van de nieuwe chalets gehuurd. Wij hadden een chalet dichtbij de speeltuin. De kinderen hebben zich er opperbest vermaakt. De chalets waren erg ruim en het zag er allemaal keurig uit.
Prima verzorgd, erg leuke speeltuin en een vriendelijke ontvangst. Wij gaan aankomen jaar zeker weer terug

met partner, Apr. 2010
Rustgevend,familiar,knooppunt voor fietser
Fam. Verlinden
22-12-2010 De camping is ideaal voor mensen die het drukke werkleven van de week voor een weekend, maar ook langer, willen ontvluchten om ontspannen tochten met de fiets te maken of met een boek voor het campeermiddel te zitten en te genieten van de rust, drankje en hapje. Op deze camping moet niets en mag bijna alles en dit geldt voor jong en oud. Contact leggen is geen probleem en als dit je niet ligt is het ook goed.

met een groep (1)
alleenreizend (1)