9-8-2011
We zijn er maar twee nachtjes geweest omdat we op bezoek gingen bij vrienden van ons maar wat een rust en wat een gezelligheid. Op de kinderen hoef je haast niet te letten (je zou bijna vergeten dat je ze meegenomen hebt) want die vermaken zich zelf of met elkaar, en iedere bezoeker houd ook wel een oogje in het zeil. Je legt er snel contact en iedereen komt er voor hetzelfde doel, rust.
24-7-2011
Wat hebben wij weer genoten! Een geweldige camping me heel veel mogelijkheden. De kids kunnen met de boer mee op de tractor, koeien melken, bij de dieren kijken enz. Geweldig! Ook heb je overal een goed overzicht op de kids die in het midden van het veld kunnen spelen. Een trampoline, meerdere skelters, een zwembad bij mooi weer, een springkussen op zondag en voor de rest een zandbak, wip wap, klimwand, schommels, glijbaan enz. Eigenlijk teveel om op te noemen. Zo hebben de kids vakantie, maar de ouders ook! Super, echt een aanrader.
14-8-2011
Ook deze twee weken op De Mebel (we zijn natuurlijk in juni ook al geweest) hebben we weer erg genoten. Ons plekkie was al vrij dus konden we mooi een dagje eerder richting De Heurne. Het speelgebeuren midden op het terrein blijft een goede zet want met een hoop tegensputteren kregen we onze zoon van het veld om te komen eten, te douchen of te slapen. Natuurlijk was het typisch hollands weer maar de Familie (en niet te vergeten hun kinderen) bedachten allerlei leuke activiteiten met het slechte weer.
Kortom een super vakantie gehad bij een gezellig gezin en mooie en schone faciliteiten...Ons zien ze zeker weer een keer terug!!
6-8-2011
De camping was een eldorado voor kinderen van alle leeftijden. Wij hebben niets gemerkt van een "ons kent ons" stemming onder de andere kampeergasten. Wij voelden ons erg thuis. Paula en Johan investeren constant in hun camping. Wanneer er nieuw zand in de zandbak moet, dan komt het er. Het nieuwe toiletgebouw is prachtig en wordt perfect schoongehouden. Kortom, wij komen vast nog een keer terug.