Pension Het Smidsvuur in Workum Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Pension Het Smidsvuur Workum

Beoordelingen Pension Het Smidsvuur

Sylspaed 27-29, 8711 EB, Workum
Pension Het Smidsvuur scoort een 8,5 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Het Smidsvuur? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Het Smidsvuur in Workum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Pension Het Smidsvuur vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Pension Het Smidsvuur met andere accommodaties in Workum.

23 beoordelingen over Het Smidsvuur

met partner, Mei 2011
"Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding"
Dick
16-5-2011 Netjes, eigenaars zijn vriendelijk en flexibel. Pension ligt aan het water.

alleenreizend, Juli 2010
"Thuiskomen"
Monique van der Kaa...
15-7-2010 Na 96 km fietsen bij 35 graden celcius aangekomen bij het Smidsvuur. Afkoelen in de vaart daar kun je heerlijk zwemmen, rondje varen met Martin Workum is prachtig vanaf het water en aanschuiven aan tafel geen probleem er is toch genoeg. Kortom alsof je bij familie op bezoek bent > Het enige nadeel dat ik maar 1 nacht had geboekt had graag langer gebleven. Maar kom zeker nog een keer terug.

zakelijk, 2009
"Gastvrij en schoon"
Gerad van der Veen
18-11-2009 Wij komen daar geregeld en altijd alles goed voorelkaar.

Kamers met tv,bedden goed, ontbijt goed, en de humor is ook goed.

met partner, 2009
"Zeer vriendelijk en keurig netjes!"
Bouwe en Marjolein
13-11-2009 Wij hebben het verblijf als zeer prettig ervaren.
Leuk uitzicht vanaf het terras op het water. Aantal kamers ook aan het water.
Martin en Elly zijn een super gastheer en gastvrouw.

zakelijk, 2009
"Gewoon goed"
dirk speksnijder
23-9-2009 ik heb er samen met een paar collega"s een paar weken gezeten,je voelt er je thuis.

met vrienden, Sept. 2009
"Zelfs als er geen plek is, is er plek"
derkjan
20-10-2009 Met 6 man langs geweest, gereserveerd voor een nacht. Was zo gezellig we tot maandag wilden blijven dus geimproviseerd; twee man in de sauna, twee op de boot van de herbergier die voor aan het terras aangemeerd lag en twee op een kamer die nog vrij was.
Tot laat met gasten van het pension bij het kampvuur gezeten. Op zondag gebakken ei met spek door de chef zelf gemaakt. Goede en leuke sfeer,fietsen kan je zo pakken als je wil. Kortom heel erg veel voor weinig!

zakelijk, Apr. 2009
"Huizelijke sfeer, zeer vriendelijk"
Eric vd Wetering
17-9-2009 Pension 't Smidsvuur is gelegen op een mooie lokatie in het cultuurrijke plaatje Workum. het zijn zeer gastvrije mensen die je verwelkomen in een huizelijke sfeer. ik voelde me meteen op me gemak. alles is keurig schoon en er is voldoende aanwezig. ook de omgeving is er mooi en rustig.

"Leuk pension met een hartelijke ontvangst"
Gerard Kielman
4-9-2008 Leuk pension met een prima ligging aan het water. De gastheer en gastvrouw zorgden voor een prima ongedwongen sfeer. Toilet en douche zijn niet op de kamer, maar wel is er een kamerjas. Dat soort zaken zorgt voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

"Om nooit meer te vergeten"
frans terpstra
1-9-2008 Op onze fietsreis door Nederland het pension Het Smidsvuur te Workum bezocht op basis van bedandbreakfast. Martin en Elly hebben het ons zeer aangenaam gemaakt. Goed weer, leuke accomodatie, mooie ligging aan het water en goed eten en slapen. Wat wil een mens nog meer. Een aanrader voor iedereen.
Groet Frans & Ineke

"Prima plek om even te onthaasten"
Ilja
1-9-2008 Prima plek om te onthaasten met gezellige gastheer en gastvrouw, mooi aan het water en dicht bij het centrum.