Hotel Aan de Wymerts*** in Workum Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.862 bezoekers online
Home > Nederland > Friesland > Workum > Hotel Aan de Wymerts***

Beoordelingen Hotel Aan de Wymerts***

22 februari 2012

Hotel Aan de Wymerts*** Workum

Hotel Aan de Wymerts scoort een 8,8 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aan de Wymerts***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aan de Wymerts*** in Workum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Aan de Wymerts*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel Aan de Wymerts*** met andere accommodaties in Workum.

16 beoordelingen over Aan de Wymerts***

Warme ontvangst!
EvP
20-8-2011 Tijdens het fietsen van de Zuiderzeeroute sliepen we in verschillende hotels. Hotel Aan de Wymerts was een warm bad na het hotel van de nacht daarvoor. Het gevoel dat je echt welkom bent, dat aan veel dingen (vanuit klantperspectief) gedacht is, alles is schoon en werkend, het vriendelijke personeel en het bijzondere ontbijt op een plek waar van alles te bekijken is. Wij vonden het helemaal TOP!

met partner, Feb. 2011
Perfect hotel
van der veen
20-2-2011 Wij zijn van zaterdag op zondag naar het hotel geweest, een heerlijk ontspannen tijd gehad. Zeer vriendelijke ontvangst. Daarna een behandeling gehad bij de schoonheidsspecialiste in house, erg aardig. We hadden een comfort kamer, niets op aan te merken. Ontbijt in het pottebakkershuis, mocht voor ons iets uitgebreider qua beleg voor op brood. Diner hebben we hier niet gehad dus niets over te zeggen. Wij hadden de pech dat we in de winter zijn geweest, en de zondag in Workum zaten, er was bijna niets te doen, we zijn naar het Jopie Huisman museum geweest, maar voor onze generatie is dit niet de moeite waard, of je moet erg van schilderijen houden dan wel. Al met al, vonden wij het een perfect hotel, en wij komen zeker terug.

met vrienden, Nov. 2010
Super goeie locatie; om terug te komen!
Nicolette van der B...
7-12-2010 Alles gaat zoals het idealiter ook moet gaan. Reservering, ontvangst, aanvullende wensen,op alles wordt hartelijk gereageerd. Geen moeite te veel.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Aan de Wymerts*** bij:

met partner, Nov. 2010
Regelrechte aanrader!
Sietsma
15-11-2010 Wat een leuk hotel! In Friesland zijn er niet veel kleinschalige, maar wel zeer comfortabele hotels. Samen met partner even heerlijk genoten van de bruidssuite, Prachtig sanitair en bubbelbad en een heerlijk bed om bij te komen. Wat opvalt is de ongedwongenheid en de stilte. Zeer hartelijk en servicegericht personeel. Wij komen vast terug.

met een groep, Okt. 2010
Prachtige accommodatie met fraai uitzicht.
Joke van der Sluis
11-10-2010 Hotel Aan de Wymerts is gelegen op een prachtige en rustige locatie met vanuit het appartement uitzicht op weilanden en in de verte het IJsselmeer. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Met het hotel als uitvalsbasis is het leuke stadje Workum prima te voet te bezichtigen. Het ontbijt en diner in het Pottenbakkershûs zijn echt super!

met een groep, Okt. 2010
Ruime kamers met heel goede bedden
v.kampschoer
6-10-2010 Centraal in het dorp met aan de achterkant mooi uitzicht op de polder. De combinatie met eten in het Pottenbakkershus is erg geslaagd.

met een groep, Okt. 2010
Een sfeervol hotel midden in het stadje Workum
Yneke Boorsma
7-10-2010 Met een club dames een weekend doorgebracht in hotel Aan de Wymerts; zeer de moeite waard! Mooie, goed verzorgde kamers. Het personeel is allervriendelijkst en het diner en ontbijt in 't Potterbakkershus voortreffelijk. Een aanrader!!

met een groep, Okt. 2010
Prachtig uitzicht vanuit de appartementen.
Jacqueline Visser
6-10-2010 De combinatie van ontbijt, lunch en diner in het Pottebakkershus en overnachten in het hotel is een prachtige vondst. Ook de sauna en het Turks stoombad zijn zeer aan te raden.

met een groep, Okt. 2010
Warme gastvrijheid in bijzonder hotel
Laurien Fluitman
6-10-2010 Met 22 Soroptimisten uit Almere waren we een weekend in Hotel aan de Wymerts. We logeerden in de beide appartementen, een prima plek voor ons. Compleet ingericht, schitterend uitzicht over de weilanden en zelfs het IJsselmeer is te zien. Groot dakterras en beneden een zitje aan het water. Bedden van hoge kwaliteit, heerlijk geslapen. Sauna met turks stoombad prachtig! Schoonheidssalon kwamen we helaas niet meer aan toe.
Eten in het Pottenbakkershûs even verderop was een feest. Het 4 gangen verrassingsmenu verbluffend heerlijk. Taart om je vingers bij op te eten en het ontbijt heel origineel met eigengemaakte jam en vers vruchtensap. Personeel in het hotel en in het restaurant bijzonder vriendelijk en gastvrij.

met partner, 2010
Prima schone kamers
Irwin
8-8-2010 De kamers zijn recent opgeknapt en zien er goed en schoon uit. De douche was een project om uit te vogelen maar voldeet prima. Lekkere bedden. Het ontbijt is uitstekend verzorgd in een vegetarisch restaurantje een paar honderd meter verder. Wel veel vliegen in het restaurant, daar moet wat aan gedaan worden.

met een groep (6)