Hotel Van der Valk Wolvega**** in Wolvega Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Van der Valk Wolvega****

Hotel Van der Valk Wolvega**** Wolvega

Beoordelingen Hotel Van der Valk Wolvega****

Atalanta 10, 8472 CA, Wolvega
Hotel Van der Valk Wolvega scoort een 8,9 uit 10, op basis van 106 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Wolvega****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Wolvega**** in Wolvega, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 69 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Wolvega**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel Van der Valk Wolvega**** met andere accommodaties in Wolvega.

105 beoordelingen over Van der Valk Wolvega****

met partner, Mei 2012
"Prima hotel in een mmoie omgeving"
Bert Lodonk
30-5-2012 Dit hotel verwacht je als "Hollander" niet in de directe omgeving van 4 schitterende natuurgebieden. Fantastisch om te fietsen en ook de Friezen zijn lang niet zo stug als gedacht, maar juist erg behulpzaam.
Nadeel voor ouderen, dat er een openbare zwemplas met grasveld direct aan je kamer ligt, hetgeen toch wel wat overlast met zich meebrengt.
Verder kamers, bediening, ontbijt allemaal prima in orde

met partner, Mei 2012
"Wat een heerlijk hotel!"
s_sonsma
29-5-2012 Een geweldig hotel. Prachtige kamer, heerlijk onbijt, uiterst vriendelijk personeel en een perfecte locatie om te fietsen.

met partner, Apr. 2012
"Aanrader!"
sylviaanna
5-5-2012 Zeer mooie kamer, ruim, ook badkamer ruim met douche en bad .Erg schoon. Ligt vlak bij snelweg maar je hoort er niets van. Ontbijt zeer uitgebreid en lekker.

met partner, Apr. 2012
"Een warm gevoel van thuis komen"
G.D.'t Hoen
4-5-2012 Op 20 april j.l. zijn wij voor 2 dagen weer in Wolvega geweest om onze dank uit te spreken voor de fantastische en liefdevolle verzorging van mijn vrouw in augustus 2011. Wij waren toen voor de tweede keer in het zeer gastvrije en zeer goede hotel op vakantie. Na het uitchecken werd ik in de hal van het Hotel getroffen door een hersen-infarct en een epileptische aanval. Door het snel reageren en de enorme goede hulp van al het personeel was ik binnen 10 minuten in het Ziekenhuis in Heerenveen. Mijn vrouw is later weer voor een week in het Hotel terug geweest met onze dochter omdat de toestand niet goed was. Die week dat mijn vrouw in het Hotel terug was, was voor haar iedere keer een gevoel hebben van thuis komen. Telkens als zij uit het ziekenhuis terug kwam was er belangstelling van al het personeel. In het weekend wilde onze zoon met zijn gezin komen en werd voor hen een familiekamer geregeld. Kortom voor ons is dit hotel een 10+sterrenhotel.

met partner, Dec. 2011
"Voor de derde keer uitmuntend!!"
yvonkruis
29-12-2011 Wederom uitmuntend! We hadden het hartje winterarrangement net voor kerst en konden ons vier gangenmenu de tweede avond omzetten naar een kerstbuffet. Blijkt dat we kostenloos all inclusive hadden, dus ook wijn etc! We hadden een torenkamer, maar aangezien we al eerder waren geweest konden we even kijken of dit ons beviel. Het zijn prima kamers, maar we hebben toch omgeboekt voor een luxe kamer met een prachtig uitzicht. Heerlijke ambiance en professioneel personeel. Ik zou zeggen tot volgend jaar!! Echt een topper met klasse!

met partner, 2011
"Heel goed hotel!"
monique
20-11-2011 Net terug van een weekendje van der valk wolvega. Het was super. Mooie kamers, fantastisch onbijt en diner en superbediening!

Hier moet je echt een keer naar toe.

met partner, Okt. 2011
"Beste Van der Valk in Nederland!"
P. W.
18-10-2011 Ruime parkeerplaats, prima kamers, klasse bediening.
Kortom, een dikke 10!

"Aanrader zeker om nog eens te doen"
Bernard
13-9-2011 prijs kwaliteit meer dan goed. Het ontbijt was overdadig

"Prima"
LangeJan
4-9-2011 Prima hotel om een nacht door te brengen
Schoon fris netjes en van alle gemaken voorzien
Helaas geen koffie of thee op de kamer
Maar verder perfect

"Dit was zeker een toppertje"
valkje
21-8-2011 Voor het eerst bij een van der Valk hotels gelogeerd,we hadden deze geboekt via een veiling.
Geweldig mooi hotel, met hele mooie kamer+balkon of zitje.
Het ontbijt was heel goed verzorgd,kortom voor herhaling vatbaar.