Kies een internationale website
22 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Holland Inn***
Steenwijkerweg 52, 8471 LC, Wolvega
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Holland Inn*** in Wolvega, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Holland Inn*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Holland Inn
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Holland Inn*** in Wolvega, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Holland Inn***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Holland Inn*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 19
vakantiefoto's
van Hotel Holland Inn*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Nederland
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(4)
met een groep
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(25)
ALL
met partner, Jan. 2012
"Gastvrij"
Wim
16-1-2012
De hotelkamer is een appartement met aparte slaapkamer, netjes en schoon. De familie Kromkamp en medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden alleen logies/ontbijt geboekt, maar hebben ook gedineerd. Op de dag van aankomst was het diner zo goed dat we de andere dagen ook het diner hebben gebruikt. Wij zullen dit adres zeker bij anderen aanbevelen.
met partner, Okt. 2011
"Wat een leuk hotel is dit!!"
Leontine Agema
26-10-2011
Omdat we op familiebezoek gingen in Heerenveen, zochten we een leuk hotel in de buurt. Dat hebben we zeker gevonden! Het was in een soort verzorgingstehuis, waarin ook hotelkamers zitten. Het was een geweldige kamer, met een gang, douche, slaapkamer en woonkamer met daarin een keukentje,zonder keukeninrichting. Het zag er allemaal keurig netjes uit, mooie vloerbedekking en meubeltjes. We hadden zelf wat bordjes, bekers, bestek en een waterkoker meegenomen. Er zijn ook twee elektrische kookplaten een een koelkast. Het uizicht is hartstikke mooi. Het ontbijt was heerlijk en het personeel erg aardig. Je kan leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Havelte. We komen hier zeker nog eens terug. Het is betaalbaar en heel erg leuk.
"Apart.."
Luc
21-9-2011
Onvoorbereid overnachten in een bejaardentehuis..
Nadat we een beetje vd schrik waren bekomen toch maar gedaan. Prima bevallen! Heerlijk rustig.. Het appartement (want dat was het, tegenover ons woonden de bejaarden dus..) was ruim, voorzien van alle comfort muv. een bad weliswaar maar dat hebben we thuis, een ijskast stond ons ter beschikking, de TV was helaas piepklein en de inrichting wat oubollig maar de bedden waren prima!
De ontvangst en de bediening enz. enz. waren zeer, zeer hartelijk!
Als we ooit weer in de buurt zijn (we waren nog nooit in dit gedeelte van Nederland geweest, het is er adembenemend mooi!) komen we graag terug in de Holland Inn.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Holland Inn*** bij:
Verklein aantal aanbieders
Booking.com
HotelSpecials.nl
Effeweg Busreizen
Meer aanbieders
met een groep, Sept. 2011
"Goede ligging voor fietstochten"
Rietveld
6-9-2011
het hotelpersoneel is bijzonder vriendelijk het eten heel goed. En een lekker groot ruim appartement.
met vrienden, Sept. 2011
""Lang fietsweekend Wolvega Holland Inn"."
Marian v Vessum
Bekijk foto's
6-9-2011
Wij hebben met heel veel zin bij jullie mogen logeren
Familie Kromkamp
een hardwerkend team
wij hebben''t gezien
wij voelden ons thuis
in jullie Holland Inn Huis
perfekte stalling voor de fiets
hoe belangrijk is zoiets
de knooppunten brachten ons van a naar b
daar kom je in dit hotel toch thuis mee
samen met deze bijzondere omgeving
is zo'n weekend een speciale beleving
met een groep, Sept. 2011
"Netjes, eten prima, bediening uitstekend"
Gillis Verhage
Bekijk foto's
5-9-2011
Met 12 andere dames en heren om een weekeind fietsen en genieten was het doel. Ontvangst uitstekend en informatief. Uitleg ontstaan hotel vanuit een service-appartementengebouw. Sommige appartementen nog steeds bewoond door ouderen en ook bijv. sporters die trainen in Thialf Heerenveen. Verder groot deel hotel. Appartement bestaat uit hal, woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en toilet (ruim opgezet) en een balkon. Bedden prima, voldoende kastruimte. En uiteraard zal er in een gebouw van meer dan 40 jaar oud onderhoud gedaan moeten worden en dat gebeurt ook. Wij maakten gebruik van een arrangement met een uitstekend uitgebreid ontbijt en een prima keuze menu als diner. 's Ochtends tijdens ontbijt keuze voor het diner aangeven. Bediening uitstekend, zeer vriendelijk en professioneel. Voor toeristische informatie kan je ook bij hen terecht. Dit is niet alleen mijn indruk maar van hele groep van 13. Prima. Fam. Kromkamp personeel heel erg dank voor geslaagde dagen
"Beetje raar maar wel aardig"
rudolf
27-8-2011
Hoe maak je van de nood een deugd. Ja je krijgt een appartement in een bejaardenhuis maar dat is meer dan in een hotelkamer. Men maakt gebruik van de overcappaciteit die aanwezig was om er hotelgasten onder te brengen. Het wordt al snel huislijk en eigenlijk merk je van het woonzorg centrum niets. Bij het ontbijt waren de gasten een normale doorsnede van de leeftijdsgroepen. Het ontbijt was goed verzorgd niet overdreven uitgebreid. KamerS en sanitair waren eenvoudig maar goed verzorgd. Het keukentje was niet voorzien van bestek, servies en pannen anders had je een compleet ingericht appartement. Een aanrader voor die prijs.
"Voor herhaling vatbaar"
m.jung
19-8-2011
apart gebeuren verder goed en vrij ruim
mooie omgeving, zowel bos als water
met vrienden, Juli 2011
"Voor herhaling vatbaar."
C. van Pinxteren / ...
8-7-2011
Afgelopen weekend ben ik met een vriendin naar een bridgeweekend geweest in Hotel Inn in Wolvega. Wij zijn daar zeer tevreden over. Fijne sfeer. Vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam. Het ontbijt en het diner waren uitstekend. De complimenten voor de kok. Ruime kamers.
met jonge kinderen, Juni 2011
"Smerige kamer in bejaardentehuis op instorten"
Edwin
21-6-2011
De kamer waarin wij ingedeeld werden was ronduit smerig. Spinnewebben, dode vliegen, heel veel stof, dikke zwarte haren in bed, bloed en mascara aan het dekbed en kussen. Vloerbedekking helemaal vol met viezigheid. Het gebouw zelf was de instorting nabij, tweemaal is er een stuk van de buitenmuur afgevallen en in onze kamer waren er duidelijk scheuren zichtbaar. Het stapelbed was zonder beveiliging met als gevolg dat onze zoon van 8 in de nacht op zijn hoofd op de grond is gevallen van het bovenste bed: gevolg een hersenschudding. Vriezer sloot niet, ramen konden niet op (blijven) zonnescherm zonder zeil wat de hele nacht heeft geklepperd. Tevens werd ons een rekening gepresenteerd die afweek van de reservering, € 35,- extra vanwege een extra bed terwijl het een familiekamer voor 4 was!
volgende
Kaart Wolvega
Foto's Wolvega
Video's Wolvega
Vraag en Antwoord Wolvega
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie