Hotel De Bargebeck** in Wijckel Nederland beoordelingen 1.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel De Bargebeck**

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel De Bargebeck**

Jachtlustweg 16, 8563 AA, Wijckel
Hotel De Bargebeck scoort een 1,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Bargebeck**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Bargebeck** in Wijckel, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel De Bargebeck** met andere accommodaties in Wijckel.

1 beoordeling van De Bargebeck**

1 beoordeling
met partner, Feb. 2011
"Geschrokken vanwege de uitstraling."
JA Schier
23-2-2011 Bij aankomst hotel dicht, we zouden om 13.00 uur terecht kunnen. Het hotel gaat pas om 15.00 uur open.
Vanwege de uitstraling direct een ander hotel gezocht. Wij maken van de bon nooit geen gebruik meer. Van de zelfde type ondernemer zijn wij ook bij de Fletchergroep "Hotel Valkenburg" op de koffie gekomen. Wij gaan voortaan naar een echt hotel.