Hotel Weidumerhout*** in Weidum Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Voorkant van het hotel

Beoordelingen Hotel Weidumerhout***

Dekemawei 9, 9024 BE, Weidum
Hotel Weidumerhout scoort een 8,2 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Weidumerhout***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Weidumerhout*** in Weidum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Weidumerhout*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel Weidumerhout*** met andere accommodaties in Weidum.

11 beoordelingen over Weidumerhout***

met partner, Mei 2012
"Leuk hotel met lekker eten"
y.donkersloot
4-5-2012 Het hotel is een mooie kop hals boerderij en prachtig gelegen. De inrichting is comfortabel, gezellig en stijlvol. Je voelt je direct op je gemak gesteld door de eigenaars.
Lekkere zitjes buiten met mooi uitzicht o.a. op de boomgaard en de landerijen. Grote schone kamer met lekkere bedden en fairtrade linnengoed en biologisch verantwoorde zeep/shampoo, mooie schilderijen aan de wand. Het restaurant is niet groot maar hoog en erg mooi ingericht. Fijne muziek tijdens het diner. Het eten is lekker (3 gangen menu, hoofdgerecht keuze uit vis of vlees) met goede en betaalbare wijnen op de kaart. Lekker ontbijt met vers brood en alles erop en eraan.
Er is ook een sauna die je kunt reserveren, een aanrader om te ontspannen na een fietstochtje.
Er is een bibliotheek met leestafel en mooie (kook) boeken.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Een hotel om aan te raden, wij komen zeker terug.

met partner, Jan. 2012
"Passie maakt het verschil"
eege klop
25-1-2012 6 dagen lang mogen genieten van de passie en het vakmanschap dat de equipe uitstraalt en waar maakt.
Normaalgesproken is zes dagen lang op de Caravana staan geen pretje:-),
dankzij Eddy, Geke en equipe werd het een feestje.
Ontbijt en diner zijn beiden hoogstandjes, de kamers comfortabel en lekker ruim bemeten.
En de equipe was werkelijk niets teveel.
Chapeau voor zoveel toewijding!

met een groep, Aug. 2011
"Mooie accomodatie, super diner exclusief,"
Maria Broeren
14-8-2011 Ruime nette kamers, pracht tuin.
Maar bovenal, zeer vriendelijke eigenaar, en de bediening is aardig, attent, en ze lopen rond met een stralend gelaat.
We waren echt op vakantie, we konden relaxt naar huis.

met partner, 2011
"Smaakvol ingericht hotel met hartelijke ontvangst"
Amelanders
1-4-2011 Hotel weidemerhout is een smaakvol,met liefde ingericht hotel met hartelijke ontvangst.wat een verademing na meerdere keren in onpersoonlijk hotels met veel sterren (en goedkope stagaires) geslapen te hebben. hier wordt kosten nog moeite bespaard om het de gasten de zin te maken.
het is een prachtige locatie, heerlijk eten, goede gastvrouw en gastheer wat wil nog meer.........

met partner, Sept. 2010
"Een aanrader voor rust, gastvrijheid en culinair"
Yvonne en Wilfried ...
5-9-2010 Wij zijn bijzonder gastvrij ontvangen, wij hebben genoten van de rust en het sfeervol ingericht hotel, het eten was van culinair niveau.
Het ondernemers(echt)paar en het personeel waren zeer vriendelijk en vakkundig.
Het verblijf in het hotel heeft positief bijgedragen aan het zeer prettig verblijf in Friesland.

met partner, Juli 2010
"Service met hart."
Helmut Brune
25-7-2010 Hotel Weidumerhout met familaire en liefdevolle verzorging en een zeer creatieve kok is een aanrader voor iedereen, die rust zoekt. Er wordt voortdurend gewerkt aan modernisering van de kamers. Wij kijken met veel plezier terug op ons verblijf en komen zeker terug .

Nel en Helmut Brune, Enschede

met partner, Apr. 2010
"Nieuwe chef kok en veel service"
Tine en Jan
1-5-2010 In hotel Weidumerhout drie dagen genoten van de rust, ruimte, gastvrijheid en de ondergaande zon, vanuit onze kamer aan de boomgaard. Overdag veel gewandeld, boek gelezen in de boomgaard en 's avonds heerlijk gegeten in het sfeervolle restaurant. Bij het ontbijt was er iedere dag een breed aanbod van dagbladen. We zijn heerlijk uitgewaaid op het Friese platteland. Wij komen zeker terug.

met partner, Aug. 2009
"Vriendelijke en persoonlijke sfeer, met service"
Naomi
4-9-2009 Wij zaten in een kamer beneden, aan de boomgaard, met bad. Dat was een heerlijke plek. 's Avonds de ondergaande zon als uitzicht. Je betaalt er iets meer voor, maar wel een aanrader. De inrichting is inderdaad gedateerd, maar de kamer was verder prima. De privesauna in het hotel is ook leuk. Tip: boek 'm twee uur ipv het ene uur dat in het arrangement zit. Een uur vonden wij net te kort. De persoonlijke sfeer in het hotel vonden we erg fijn. Ik werd tijdens mijn verblijf ziek en daar is heel fijn op in gespeeld. Omdat ik niet in het restaurant kon eten, werd het eten in de boomgaard geserveerd. Hoewel ons weekendje weg wat in het water is gevallen, was dat een bijzondere ervaring. De eerste avond was ik niet zo weg van het eten, de andere avonden heerlijk gegeten! Alsof er een engeltje op je tong ....
Je kan aan het personeel merken dat ze er graag werken.

"Eenvoudig hotel"
Rinus en Hanny
18-8-2009 Hotel Weidumerhout is prachtig gelegen aan de Zwette.Een prima startpunt voor prachtige fietstochten. Het betreft een oude verbouwde boerderij. Het ondernemers(echt)paar en personeel erg vriendelijk. Het geheel is gedateerd. Ook onze kamer was behoorlijk gedateerd en de doucheruimte met toilet erg klein. Het restaurant ziet er wel aardig uit. Het ontbijt was prima, de warme maaltijd wat minder, maar de oorzaak kan gelegen zijn in het feit dat de kok ziek was.
Een prima hotel als je niet al te hoge eisen stelt.

"Waardeloos met afspraken"
John en Astrid
16-8-2009 Wij hadden uitdrukkelijk en per mail afspraken gemaakt over de kamer op de benedenverdieping. Toen wij daar aankwamen werd gezegd dat er die dag eerder al mensen waren gekomen die de betreffende kamer hadden gekregen.Wie eerst komt......Het eten dreef in de olie en de kamer was super gedateerd. Het woord tv is mischien iets te veel voor dit beeldformaat.