Vakantiepark Terherne Haven**** in Terherne Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Terherne Haven****

Geuzenvalk voor de deur!

Beoordelingen Vakantiepark Terherne Haven****

Kupersleantsje 9, 8493 LR, Terherne
Vakantiepark Terherne Haven scoort een 9,1 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Terherne Haven****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Terherne Haven**** in Terherne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Vakantiepark Terherne Haven**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Terherne Haven**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Vakantiepark Terherne Haven**** met andere accommodaties in Terherne.

34 beoordelingen over Terherne Haven****

met partner, Apr. 2012
"Super. Gaan we nog eens doen."
antoinette.schellar...
Onderkomens
3-5-2012 Ons eigen bootje (sloep met 25 pk 5 meter) meegenomen op een trailer. Het bootje hebben we daar via de steiger in de haven voor ons huisje gelegd en heerlijk gevaren. Zeer gastvrije schipper en collega's. Lekker ontbijtje werd gebracht in ons mooie compleet ingerichte huisje. Leuke restaurants in het dorp waar je voor een goede prijs lekker kunt eten.
Als het even kan ga ik terug.

met partner, Apr. 2012
"Echt een aanrader"
workumt
Onderkomens
1-5-2012 Geweldige huisjes midden in het dorp, inderdaad jammer van de badkamer, verder perfekt.
Zeer vriendelijk mensen, die meteen komen als er wat is.
We hebben echt genoten.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Midden in het water, echt genieten."
fam. Maas
Onderkomens
26-2-2012 De huisjes liggen in het sfeervolle Terherne aan het water. Wonen is op de eerste verdieping, elk huisje heeft ochtendzon of avondzon. De huisjes zijn smaakvol ingericht (Ikea) en zijn elk gewijd aan een bekende Fries. Minpuntje is de badkamer, deze is helaas wat minimaal. De benedenverdieping heeft vloerverwarming, heerlijk aan de blote voeten.
Terherne is een prima plek om het merengebied van Friesland te ontdekken. Friesland is met z'n oud-Friese steden en dorpen die ook nog een waterrijk zijn zeer de moeite waard. Wij hebben genoten van 3 dagen Terherne in februari, ook onze jongens (13 en 16) hebben het naar hun zin gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Terherne Haven**** b...

met jonge kinderen, Dec. 2011
"SUPER Friesland op z'n best"
Annika
2-1-2012 Heerlijk!! Wat een unieke plek en super service

met partner, Okt. 2011
"Wat was dit een leuke accomodatie!"
Louise
24-10-2011 Een aparte manier van logies en ontbijt, een huisje met het slaapgedeelte beneden en boven een luxe kamer met keukenblok met alles erop en eraan. Ons huisje Eise was met warme rode tinten ingericht, zeer sfeervol.
En iedere dag stipt op tijd werd het luxe ontbijt gebracht. Tolke en Bram bedankt voor onze minivakantie in Friesland.
In de omgeving zijn diverse plaatsjes te bezoeken, in de herfst is het er erg rustig.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Geweldig"
adrie nell-hamoen
10-11-2011 Kadehuis Afke mét breakfast: helemaal geweldig.
Elke ochtend 2 manden vol met heerlijk brood en een warm eitje!
De ligging is rustig: kijkend op oude boten direct voor het huis.
Wij werden uiterst vriendelijk geholpen en geadviseerd door de eigenaren over tripjes en mogelijkheden in het dorp en omgeving.

Het huis is met zorg ingericht en voelt ontspannen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Echt heel erg mooi !!"
fam kneepkens
23-8-2011 Fijne huisjes, mooie omgeving, zeer gastvrij ontvangen, zeker voor herhaling vatbaar!!

"Hele leuke huisjes!"
Janneke
24-7-2011 Zeer goed verzorgd en comfortabel. De huisjes zijn redeljk eenvoudig, maar wat er is, is van goede kwaliteit en goed verzorgd. Er is alles wat je nodig hebt voor een niet al te lang verblijf. De huisjes zijn zowel met mooi weer (leuk balkon met zitje) als met slecht weer (gezellig) prima accomodatie.

"Heer-lijk! Voor herhaling vatbaar."
M.Schoemaker
Onderkomens
29-12-2011 - Simpele, Mooie, Ruime & erg schone accommodaties, aan het water!

- Personeel dat je behandeld als klant maar tegelijkertijd als een lid van de familie. Ik voelde me direct thuis toen we aankwamen.
Dit jaar met kerst ook een kerstkaart gehad van al het personeel.

- In de buurt veel te doen voor zowel kinderen als volwassenen.
Zoals de kameleonroute, bootje huren.
Wel in een heerlijk rustige omgeving.

- 15 minuten met de auto vanaf een leuk centrum met heel veel leuke winkels.

- Typisch Fries ontbijt met lekkere broodjes, thee, koffie, verse jus en vers beleg.
Bij aankomst word er direct gevraagd of je ontbijt in het huisje wilt ontvangen in de ochtend en hoelaat.
De volgende ochtend komt er iemand op de fiets met een grote picknickmand met allemaal verse dingen.
Er is ook een mogelijkheid om in hun restaurant te ontbijten.

- Restaurantjes om de hoek.

- En een hele vriendelijke havenhond die geen vlieg kwaad doet.

Kortom ; Fantastisch!

"Fantastische plek"
Michel
12-6-2011 Terherne Haven is een modern en zeer verzorgd complex. Het is een prima locatie (ook voor groepsactiviteiten) met een leuk management dat tijd voor je heeft. Een aanrader!