Landhuis d'Oude Herbergh in Terherne Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

De Oude Herbergh vanaf het water

Beoordelingen Landhuis d'Oude Herbergh

Utbuorren 15, 8493 MA, Terherne
Landhuis d'Oude Herbergh scoort een 7,8 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis d'Oude Herbergh? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis d'Oude Herbergh in Terherne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Landhuis d'Oude Herbergh vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Landhuis d'Oude Herbergh met andere accommodaties in Terherne.

3 beoordelingen over d'Oude Herbergh

6,5
"Een echte aanrader"
Nora
4-1-2012 Afgelopen zomervakantie in de Oude Herbergh geweest. Het is een rustgevende mooie plek waar je kan genieten van het mooie weer rondom het huis en uiteraard van het zeilen. Het ontbijt is heel goed verzorgd en alles is vers. Mooie omgeving en de kamers zien er ook goed uit. Fijne sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Juni 2009
"Gastvrij en rustig"
m.houdijk-Assies
16-6-2009 Wij hebben afgelopen weekend het verwenarrangement genoten! Heerlijk gegeten in Joure (goed geregeld) en zaterdag de hele dag gezeild met de boot (je kunt ook varen met een sloep ipv zeilen). Bij thuiskomst stond er s' middags heerlijk een flesje prosecco voor ons klaar op het terras met een borrelhap. Terras aan het water.
Het warme welkom van de gastheer en gastvrouw was weer eens een aangename verassing. Ontbijten kon binnen en bij lekker weer buiten op het terras (goed verzorgd/gevarieerd en lekker vers). Hotelkamer was keurig verzorgd met zelfs de mogelijkheid om een kopje koffie te zetten!
Wij komen graag een keertje terug. (wel zonder onze kleine kinderen, want die van ons lopen zo de sloot in ben ik bang!) Met grotere kinderen is het hier ook heerlijk denk ik, kunnen lekker mee varen.
Al met al aanrader.

Familie, Okt. 2008
"Gewoon heel leuk"
Frank
22-10-2008 gezellig huisje met veel ruimte voor ons tweetjes.
Het oppertje ligt hee mooi met terrasje aan het water.