Vakantiepark Bergumermeer**** in Suameer / Sumar Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.565 bezoekers online
Home > Nederland > Friesland > Suameer / Sumar > Vakantiepark Bergumermeer****

Beoordelingen Vakantiepark Bergumermeer****

-2  °C

10 februari 2012

Vakantiepark Bergumermeer**** Suameer / Sumar

Vakantiepark Bergumermeer scoort een 7,5 uit 10, op basis van 123 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Bergumermeer****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Bergumermeer**** in Suameer / Sumar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Vakantiepark Bergumermeer**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Vakantiepark Bergumermeer**** met andere accommodaties in Suameer / Sumar.

123 beoordelingen over Bergumermeer****

met jonge kinderen, 2011
Leuk voor kinderen
N van Duinen
Onderkomens
2-11-2011 Erg leuk animatieteam!!! De horeca blijft wat achter mede omdat je niet zo kan doorlopen zonder toegangskaart, dan moet je al aanbellen.
Binnen is een apekooi en een springkussen, het springkussen kan gevaar opleveren doordat ouderen kinderen boven van de toren af springen en er gewoon andere kinderen onderlopen. Het gevolg een grote jongen springt van boven op ene 3 jarig kind.
Ze hebben een geweldig peuterbad!!!!!!!!! Echt super!
De kinderboerderij is geen kinderboerderij er zijn wat dieren achter hekken waar je niet bij mag komen, bovendien ligt dit best ver van de kampeerplaatsen. De buiten speeltuin is verouderd en er is geen springtuin wat aangegeven staat. Maar het programma voor kinderen en jonas de walvis zijn geweldig.

Nooit meer
S. van Ast
4-10-2011 Prijs/kwelitet verhouding is niet goed, zeker niet voor een camper met 2 personen, die niet gebruik willen maken van zwembad en stroom. Omdat het te laat was om ergens anders naartoe te gaan bleven we toch 1 nacht, maar op hun plaats voor camper overnachting buiten de camping slagboom. Deze overnachting was zonder enkele faciliteiten, maar je moet betalen een prijs als bij de betere camper parken en ze rekenen ook nog touristen tax per persoon, terweijl je NUL faciliteiten gebruikt en je eigen vuilnis zelfs meeneemt naar een volgende plaats!
Personeel is onardig en ongemotiveerd en kregen ruzie met diverse gasten omdat ze teveel kosten in rekening hadden gebracht.

met een groep, 2011
Helemaal TOP !
Y.Patist
Onderkomens
15-9-2011 Met verbazing heb ik hier zo links en rechts de negatieve berichten gelezen.
wat heb je er toch rare mensen bij.
Mijn ervaring is n.l. helemaal geweldig, zowel de bungalette waar we in logeerden als het eten en de service van het vriendelijke personeel overal.
Ik had ook een prima pizza, een heet kroketje en geen plakkende patatjes aan mijn tas in de snackbar :)
Voor de kleine jongen die we bij ons hadden was het zwembad een hele belevenis met al die leuke speelapparaten in Jonas en de walvis.
Ook de rest heeft zich prima vermaakt met overdag lekker terrasje zitten waar we rustig ons drankje dronken, ( zonder dat er iemand vroeg halverwege het glas of we er nog 1 wilden ) en s'avonds onszelf vermaakt met een drankje aan de bar van Klein Zwitserland. Kortom voor ons de perfecte camping waar we zeker volgend jaar weer heen gaan en waar we nu al naar uitkijken.

Leuke camping met veel mogelijkheden
Fam. Van Oerle
Activiteiten
24-8-2011 Wij hebben 3 weken op de camping gestaan vlakbij het meertje, maar helaas met heel slecht weer. Het veldje veranderde in een modderpoel. Ondanks het slechte weer was het verblijf verder een feest en dat zegt wel wat over alle voorzieningen en mogelijkheden die er zijn op de camping.

Kortom een prima camping met veel voorzieningen!

Supercamping met aandachtspunten
Jantina
Activiteiten
22-8-2011 Afgelopen hoogseizoen een week op Recreaticentrum Bergumermeer gestaan. Onze kinderen (7&9) hebben zich uitstekend vermaakt! De Aartje Twinkel activiteiten waren erg leuk en de kinderen wilden er dan ook vaak naar toe ('s ochtends en 's avonds opgehaald met een treintje! Top! Het zwembad vonden ze ook super en hier zijn we dan ook een aantal keren geweest. Hoewel de kinderen er geen last van hadden; sommige muren zagen er erg slecht onderhouden uit. Ook roest was op enkele plaatsen aan de orde.

Onze plaats was ruim genoeg en hierdoor konden wij onze spullen gemakkelijk kwijt. Ook op vrijwel elk veldje stond een speeltoestel, waar de kinderen zich ook erg lang mee vermaken konden. Eetgelegenheden zagen er netjes uit en het aanbod was ook goed. Prijzen waren wel vrij hoog in het zwembad en snackbar (voor wat je krijgt). Het eten was daarentegen wel goed!

Al met al; een erg leuke (kindvriendelijke-)camping die ik zeker zou aanraden!

Leuk park
Dijksta - De Boer
Onderkomens
20-1-2012 Mooi park. Ligging is super aan het P.M. kanaal en het meer. Ideaal dus voor vissers en met mooi weer kun je er heerlijk zeilen, zwemmen en zonnen op het mooie strand. We hebben ook veel gefietst.

We hadden een bungalow gehuurd en vrienden van ons een kampeerplaats. Bungalow erg mooi en gezellig ingericht. Onze vrienden stonden op een mooi veldje met speeltoestellen. Keurige toiletgebouwen met kindervoorzieningen. Goed schoongemaakt ook.

Zwembad is erg leuk voor kinderen tot een jaar of 12 / 13. De animiatie was ook erg leuk, vooral het avondverhaal en de kinderdisco.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam en staan altijd voor je klaar.

We hebben een gewelidige vakantie gehad op deze camping. Echt een aanrader voor gezinnen met (jonge) kinderen. We gaan in 2012 in de meivakantie weer.

Fantastische camping
Mevr. A. Blom
Onderkomens
17-8-2011 Camping Bergumermeer is een mooie camping gelegen aan een prachtig meer, met veel watersport mogelijkheden. Mooi strand bij het meer en bij slecht weer een overdekt zwembad, met voor de kinderen een leuke speel/ zwemruimte. Speeltoestellen en zandbak bij sommige staanplaatsen. Schoon en mooi sanitair wat een paar keer per dag wordt schoongemaakt. Mooie omgeving om fiets/ wandeltochten te maken. Geweldig leuke animatieploeg voor de kinderen. Ruime staanplaatsen (wij stonden op een mooie droge plaats). Al bij al een prima camping en voor herhaling vatbaar. Mevr. A. Blom

Nooit meer!!!!!!!!!!!!!
Esther
Activiteiten
2-9-2011 Voor ons geldt nooit meer naar het bergumermeer. Wij hebben een ontzettned slechte ervaring gehad. Het animatie-team was ronduit slecht. Kinderbingo waren ze vergeten, na 1/2 uur kwam er pas iemand maar met veel te weinig bingokaarten. Mijn dochter had bloedneus tijdens activiteit, er was geen verbandtrommel en toevallig had een moeder een servetje in haar tas. Veel activiteiten gingen niet door of waren op een andere locatie dan vermeld. Activiteiten duurden zeer kort en waren saai. In de laatste week was er geen eens animatie aanwezig. Ook moet er betaald worden voor activiteiten. Even naar de bingo, 9 euro per persoon!? De pizzeria is duur en zeer slecht. In de snackbar is je snack nog bevroren van binnen.
Als je op een terrasje zit en drinken besteld, zitten de glazen nog vol en wordt er al gevraagd of je nog iet te drinken wilt. Zwembad is erg klein. Veel mensen waren ontevreden. Volgend jaar dus op zoek naar een andere camping die wel leuk is voor de kinderen.

Een heel leuke vakantie !
Belgische gasten
Onderkomens
13-8-2011 We hebben een fijne tijd beleefd op camping Bergumermeer. Ondanks het slechte weer hebben de kinderen zich goed geamuseerd in het zwembad en de binnenspeeltuin. Alleen de prijs voor één pannenkoek vonden we nogal veel. Voor de rest redelijke prijzen. Als het mooi weer was, maakten we uitstapjes en verkenden we de historische plaatsen in de omgeving. Het Friese landschap is erg mooi en rustgevend. Jammer dat het zo koud en nat was, net herfst, daardoor hebben we niet van het strand of het meer kunnen genieten. We maakten wel een leuke rondvaart. De caravan die we huurden was groot en netjes. Met een beetje zon hadden we nog meer kunnen genieten van de vakantie !

met oudere kinderen, Juli 2011
Camping is geschikt voor jongere kinderen
Peter, Brigitte, Mi...
Activiteiten
23-8-2011 1 week op de camping gestaan. Met regen zijn de veldjes inderdaad erg nat, modder en er wordt weinig aangedaan (drainage). Voor jongere kinderen is er van alles te doen. Met oudere kinderen zeker geen camping om naar toe te gaan. De oudste van 18 en 17 jaar die hebben zich 1 week verveeld op deze camping. (niet voor herhaling vatbaar) Zembad ging eerst om 18.00 al dicht daarna om 19.00. De kleedhokjes zijn veel te weinig totaal 6 en 1 dames/heren kleedkamer. Het zwembad is voor de hele camping veel te klein. Bij mooi weer is het wel heel lekker op het strand en het meer. De motor bootjes huren is echt aan te raden, echt fantastisch. Animatie team is dus heel erg gericht op de jongere kinderen. Douche gaat met een sleutel dan heb je totaal 6 min. water. Maar je bent al bijna 2 kwijt voordat er water komt. En dan duurt het weer 3 min. voordat je weer water hebt. Toiletgebouwen waren netjes en goed schoon.

met een groep (3)