Hotel De Vrouwe van Stavoren** in Stavoren Nederland beoordelingen 7.1 | Zoover

30 mei 2012

Hotel De Vrouwe van Stavoren** Stavoren

Beoordelingen Hotel De Vrouwe van Stavoren**

Havenweg 1, 8715 EM, Stavoren
Hotel De Vrouwe van Stavoren scoort een 7,1 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Vrouwe van Stavoren**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Vrouwe van Stavoren** in Stavoren, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel De Vrouwe van Stavoren** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel De Vrouwe van Stavoren** met andere accommodaties in Stavoren.

15 beoordelingen over De Vrouwe van Stavoren**

6,6
6,6
met partner, Feb. 2012
"Winterweekend"
Ramat1961
15-2-2012 Leuk hotel, goed opgeknapt, maar toch gedateerd. Wij waren hier het weekend dat de Elfsteden niet doorging (bij toeval). Jammer dat de verwarming op de kamer helemaal uitstond, behoorlijk koud. Werd wel warm eenmaal open, maar als je weet dat er gasten komen maak het dan behaagelijk. Ook zo'n slorigheid was dat de adfstandbediening (van de zeer verouderde TV) niet werkte, dit zijn de kleine dingen die zo belangrijk zijn.
We hebben niet hier gegeten, maar horen er goede dingen over. Het ontbijt was keurig, maar niet bijzonder. Aanrader om niet te duur even te overnachten.

met partner, 2011
"Zonde geld!"
Astrid
26-9-2011 Doe het niet! Echt zonde van je geld. Je zou zeggen: slapen in een wijnvat - daar komen wijnliefhebbers op af (net als wij). Je kan in het hotel geen fatsoenlijk glas wijn bestellen en wat het eten betreft: we hebben nog nooit zo slecht gegeten! Dan heb ik het nog niet eens over het muffe, stoffige wijnvat met 2 hele kleine 1 persoonsbedden - met gangpad ertussen... Verder ziet het hotel/restaurant er niet heel erg representatief uit en ook het personeel laat te wensen over... Echt geldverspilling!!!

"Bijzonder leuk om in een wijnvat te overnachten"
Hanita Rietrae
20-7-2011 Cadeau gekregen van onze vrienden. Een bijzonder leuk idee, een hotelkamer in een wijnvat. We hadden arrangement met ontbijt en diner. De ligging is perfect, het terras aan de achterzijde zonnig, vol bloemen en heel sfeervol en de bediening erg vriendelijk. De kamer was iets muffig maar stoorde niet . Wat ons alleen tegenviel was het eten. Dat had een stuk beter gekund, het niveau komt niet boven het niveau van een gemiddeld wegrestaurant en dat is toch jammer als je op zo'n mooie plek een restaurant runt.

"Unieke ervaring om in wijnvat te slapen."
Jasper
17-6-2011 Het hotel is gprachtig gelegen aan het haventje van Stavoren. Wij hadden een overnachting in wijnvat met diner en ontbijt. Het personeel is erg vriendelijk en het eten (4-gangen diner en ontbijtbuffet) is prima. De attractie van dit hotel is echter natuurlijk het slapen in een wijnvat. Als je op zoek bent naar een gewone goede hotelkamer moet je dit zeker niet doen, maar als je eens wat anders wil is het een absolute aanrader.

met partner, Okt. 2010
"Leuke ervaring"
A & B
19-10-2010 Wijnvatarrangement van 1 nacht geboekt als verrassing voor jarige partner. Wijnvat had zitkamertje, goede bedden met warme dekbedden (het was 's nachts nogal fris buiten) en een moderne douchekolom in de al wat gedateerde badkamer.
Zitgedeelte/badkamer wel iets bedompt, maar dat namen we graag voor lief.
Zowel het bij het arrangement behorende 4 gangen-keuzediner als het ontbijt de volgende ochtend waren prima verzorgd. Medewerkers heel hartelijk en voorkomend. Voor het diner werd rustig de tijd genomen, dus niet verplicht om 6 uur aan tafel omdat anders de keuken sluit. Alle lof hiervoor!

"Heerlijk weekendje gehad!"
m&m
20-8-2009 Logeerden hier weekend van 14 aug. Omdat wij laat boekten, maakten wij 1e nacht gebruik van de standaard kamer (écht standaard, maar absoluut schoon en zag er prima uit, met uitzicht op haven), daarna van comfort kamer. Onze spullen werden die zaterdag door het personeel naar de comfort kamer verhuisd, zodat wij zelf nergens naar om hoefden te kijken, goede service dus. Comfort kamer erg mooi en ook zeer schoon. Jammer dat er geen balkons zijn, zodat je nog meer van het prachtige uitzicht op het IJsselmeer zou kunnen genieten, maar als je 's-ochtends door het raam naar buiten kijkt, is dat ook al heel wat waard. Ontbijt prima en op vertrekdag werd er gezegd dat wij maar lekker rustig aan zouden ontbijten. Kortom, echt even een weekendje heerlijk weg! Zeer vriendelijk personeel, zelfs onze hond werd telkens vriendelijk verwelkomd en kreeg een bakje water! Wij hebben enorm genoten!

met partner, Aug. 2009
"Slapen in een wijnvat"
Hans Siepman
15-10-2010 Leuk om een keer te doen, slapen in een wijnvat. Leuk voor een nacht of twee maar niet langer. Kamertjes zijn wel bedompt. Goed eten en goed ontbijt.

met partner, Aug. 2009
"Heerlijk weekendje weg!"
M&M
20-8-2009 Wij logeerden hier het weekend van vrijdag 14 augustus. Jaren geleden verbleven wij ook al eens een weekend in dit hotel. Omdat wij laat boekten, maakten wij 1e nacht gebruik van de standaard kamer (écht standaard, maar absoluut schoon en zag er prima uit, met uitzicht op haven) en daarna van comfort kamer. Onze spullen werden die zaterdag door het personeel naar de comfort kamer verhuisd, zodat wij zelf nergens naar om hoefden te kijken, goede service dus. Comfort kamer erg mooi en ook zeer schoon. Jammer dat er geen balkons zijn, zodat je nog meer van het prachtige uitzicht op het IJsselmeer zou kunnen genieten, maar als je 's-ochtends door het raam naar buiten kijkt, is dat ook al heel wat waard. Ontbijt prima en op vertrekdag werd er gezegd dat wij maar lekker rustig aan zouden ontbijten. Kortom, echt even een weekendje heerlijk weg! Zeer vriendelijk personeel, zelfs onze hond werd telkens vriendelijk verwelkomd en kreeg een bakje water! Wij hebben enorm genoten van dit weekendje!

met partner, Juli 2009
"Leuk, erg leuk"
M Schrik
28-7-2009 Het slapen in een wijnvat was een leuke beleving. Het hotelpersoneel was zeer vriendelijk, het eten was prima en de ligging kan niet beter. Kortom het cadeau van onze kinderen werd zeer gewaardeerd en we kunnen terugzien op een leuke ervaring, slapen in een wijnvat.

"Wijnvat leuk om in te slapen"
Peter en Sonja
13-3-2009 Wij waren hier van 8 t/m 10 maart 2009 en hebben geslapen in een wijnvat met zitkamertje en uitstekende badkamer. Het ontbijt was prima en ruim voldoende. Het personeel was uitermate vriendelijk en het wijnvat was keurig schoon. Echt een aanrader om een paar nachtjes te verblijven.