Hostel Stayokay Sneek in Sneek Nederland beoordelingen 4.9 | Zoover

Beoordelingen Hostel Stayokay Sneek

5,2
4,1

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hostel Stayokay Sneek

Oude Oppenhuizerweg 17, 8606 JA, Sneek
Hostel Stayokay Sneek scoort een 4,9 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Stayokay Sneek? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Stayokay Sneek in Sneek, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hostel Stayokay Sneek met andere accommodaties in Sneek.

11 beoordelingen over Stayokay Sneek

5,4
5,3
4,1
"Niet geschikt voor een goede nachtrust!"
Frank
20-6-2011 Kamers met zeer gebrekkige geluidsisolatie en geen nachtportier om luidruchtige groepen in toom te houden. De slaapzalen bevinden zich recht boven de tweepersoonskamers, dus de overlast in die kamers is maximaal. Verder, redelijk complete en zeer schone kamers maar dat mag ook wel voor een prijs die bijna gelijk is aan hotelprijzen. Zelf het bed opmaken, je ontbijt opruimen en geen handdoeken op de kamer horen m.i. niet bij deze prijsklasse. Dat er maar een heel klein raampje open kan en de bedden ook in een tweepersoonskamer in achter in plaats van naast elkaar staan is niet erg doordacht. Het ontbijt is aardig compleet maar in een sfeerloze ruimte. Het hele hostel heeft overigens meer weg van een ziekenhuis.

met vrienden, Sept. 2010
"Leuk voor een nachtje"
iede
28-9-2010 wij waren hier met vrienden en dit hotel is ons goed bevallen.gezellig terras met een openhaard mooie bar om een drankje te drinken.
wij kunnen ons in de bovengenoemde meningen niet vinden
ontbijt was goed er is van alles wat
de bedden moest je zelf opmaken maar wat wil je voor die paar centen
bediening was goed en alles zag er schoon uit

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Nooit meer, stayaway ipv stayokay"
lifebv
En als klap op de vuurpijl , als je bv met 4 pers bent, kan er iemand anders op je kamer bijgeplaatst worden.[4]

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Nooit meer, stayaway ipv stayokay"
jan
15-8-2010 Belachelijke prijs 186 euro per nacht voor een hok met zes stapel bedden, sanitair niveau slechte camping. Personeel niveau akela van een jeugdherberg. Lekker marge maken, bijna 200 euro voor een kamer beuren per nacht,met minimale kosten, zelf bed opmaken ,geen handdoeken en een ontbijt dat simpeler is dan simpel.Stapel bedden levensgevaarlijk, raam kamer kan niet open, niet uit te houden bij normaal weer ,laat staan bij warm weer.En bij brand? En als klap op de vuurpijl , als je bv met 4 pers bent, kan er iemand anders op je kamer bijgeplaatst worden.

met jonge kinderen, 2010
"Vreselijk, smerig, kortom een DRAMA"
Trudy
12-8-2010 2 nachten gelogeerd. Een groot DRAMA. Slechte kamers met stapelbedden. Totaal geen gezelligheid. Douches waarbij je constant op de knop moet drukken om water te krijgen. Personeel is niet vooruit te branden. Hostel is vies, er wordt nauwelijks schoongemaakt. In bar ligt 's-middags nog chips en nootjes op de grond en tafels van de vorige avond. Alle asbakken waren vol. Ontbijt was zeer marginaal. Kortom voor ons is Stayokay eens maar nooit meer.

alleenreizend, Feb. 2010
"Goed verblijf, als je naar het water wilt kijken"
Gerard Kapsenberg
26-5-2011 Je hebt in dit gebouw een geweldig café, metg een haardvuur aabn de binnen en buitenkant.

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Viel ons tegen."
Terry
9-11-2009 Wij waren in de herfstvakantie, volgens zeggen hun 1e rustige week. Nou dat hebben we gemerkt, het personeel was niet vooruit te branden.

Minpunten:
- eten was 3 x vette hap
- 1 avond ging de bar 21.20 dicht
- mochten de openhaard niet (meer) aansteken
- prullenbakken rondom het gebouw waren vol
- hele norse receptioniste (Friese stugheid?)

Pluspunten:
- lekker ontbijt buffet
- fluisterboot huren voor een tochtje over vaarten en meren
- ruime kamers
- fijne stapelbedden

met partner, Sept. 2009
"Prima stek in Sneek!"
Martijn & Martine
16-10-2009 Wij hebben hier een nachtje doorgebracht in een twee persoonskamer. De kamer was nieuw, schoon en lekker ruim. Enige nadeel is dat je geen tweepersoonsbed hebt, maar je hebt wel een eigen badkamer. In vijf minuten ben je in het centrum van Sneek, ideaal dus. Wij waren met de boot en die konden we aan de steiger leggen. Wel een beetje rumoerig 's nachts, maar dat kun je verwachten in een StayOkay.

"Ons tegen gevallen, helaas !!"
Sandra
16-7-2009 Is ons wat tegen gevallen, ziet er wel mooi uit voor stayokay, zit ook op goeie locatie. Maar het personeel..ja..als hun bui goed staat zijn ze aardig..anders ;-( !!!

Marcel
17-7-2008 Het is een erg mooie, nieuwe en complete hostel.
Het gebouw is in oktober nog gerenoveerd en dat is te merken! Alles is nog gloednieuw! Het nieuwe tapijt was zelfs nog te ruiken!
De ligging is heel strategisch; langs het water, langs een grote weg, tegen het centrum aan, maar wel ook tegen het industrieterrein aan.
Het eten was goed, al was het wel vaak wat snel op. Als je goed wilt eten, zorg er dan voor dat je er snel bij bent om nog volop keuze te hebben.
Het personeel is erg vriendelijk. Zo heb ik zelf nog met het personeel nog lekker aan de bar gehangen, dit gaf een zeer gemoedelijke sfeer!
Mijn algemene indruk is: perfect!