Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Toppunt*** in Sneek Nederland beoordelingen 6.9 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Toppunt***

6,1

29 mei 2012

Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Toppunt*** Sneek

Beoordelingen Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Toppunt***

Top 3, 8606 JT, Sneek
Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Toppunt scoort een 6,9 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Toppunt***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Toppunt*** in Sneek, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Toppunt*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Toppunt*** met andere accommodaties in Sneek.

13 beoordelingen over Groepsaccommodatie Het Toppunt***

6,1
met jonge kinderen, Sept. 2011
"Super gastvrije ontvangst"
Fam. van der Does
9-9-2011 Afgelopen weekend hebben we op het Toppunt doorgebracht. Wat een waanzinnig mooi plekje met prima boten en hartelijke en behulpzame eigenaren. We komen zeker terug!

met partner, 2011
"Absolute aanrader!!"
Heerco & Anneke
8-8-2011 Beste Helma en Willem,
Dank je wel voor de gezelligheid. Wij hebben met familie en vrienden een fantastisch weekend bij Het Toppunt in Sneek gehad. Willem en Helma zijn gastvrij en denken graag met je mee om het weekend tot een succes te maken. Het huren van de sloepjes was erg leuk aangezien we geen zeilers zijn leek ons dit de meest voor de hand liggende oplossing! De omgeving is prachtig en daar hebben we van genoten.
De accommodatie is gezellig en goed om met een groot gezelschap een weekend (of langer) door te brengen. De keuken is goed uitgerust, de bedden in de slaapvertrekken zijn prima en de pas vernieuwde doucheruimte is mooi. De ligging van het Toppunt is mooi aan het water. Er is een grasveldje voor het Toppunt waar kinderen (en volwassenen) lekker kunnen voetballen. Achter in de tuin is een trampoline waar de kinderen van genoten hebben. Het is een absolute aanrader!!

met een groep, Juli 2011
"Het was weer TOP"
marion
8-8-2011 Het was weer Top. We zijn hier afgelopen week voor de 5e keer geweest, en wij delen onderstaande beoordelingen niet. Het is een A1 lokatie voor zeilers. Binnen 5 minuten zit je op het Sneekermeer of in de stad.
Het sanitair dat deze winter is vervangen ziet er TOP uit en de eigenaren staan altijd voor je klaar.
De boten zijn goed onderhouden en net als de accommodatie goed schoon.
Er is een groot voetbalveld, een trampoline en natuurlijk kun je bij mooi weer een duik nemen in de Houkesloot. Wij komen volgend jaar gewoon weer.

Willem en Helma bedankt, tot volgend jaar.

Marion

met een groep, Juni 2011
"Super zeilstek voor groepen"
willem west
25-1-2012 Het Toppunt is een geweldige locatie om te verblijven met een grote groep vlakbij centrum Sneek. Het is ruim opgezet en je hebt je eigen tuin/ terras met uitzicht over het water. Er zijn ruim voldoende douches en toiletten en op elke kamer is een wastafel. 1 badkamergelegenheid was zelfs net vernieuwd. Alles is aanwezig om er een leuke tijd van te maken. Met de valken voor de deur was je ook zo op het Sneekermeer.

Dus we hebben net weer geboekt. We gaan deze zomer weer, en kijken er naar uit om in Juni weer op Het Toppunt te verblijven.

Groet, de zeilers van JCW

met een groep, 2011
"Niet klantvriendelijk!!"
m. meijer
21-6-2011 Zijn hier met familieweekend geweest.
Eigenaren wonen naast de accomodatie en lopen zo over het terrein.
Je hebt het gevoel dat je steeds in de gaten wordt gehouden.
Ruimte is sterk verouderd en zo is het inventaris ook.
we hebben nog nooit zoveel betaald voor een groepsaccomodatie.
Dit is geen aanrader, helaas...
eigenaar Helma Weevers, 8-8-2011
Eigenaar zegt:  Jammer dat u zo oordeelt, als wij u bij windkracht 6 van het water afhalen omdat u met kinderen zonder zwemvesten toch gaat varen, ondanks onze waarschuwingen en het feit dat er net iemand was verdronken. De schrik zat er hier in Friesland goed in. Mensen die de omstandigheden niet kennen, zullen misschien idd denken dat wij niet gastvrij zijn, maar wij zien onze gasten, zeker met kleine kinderen zonder zwemvest zoals in jullie geval niet met windkracht 6 het water op gaan om te zeilen. Wij hebben gratis zwemvesten aangeboden, we hebben 1 boot met kinderen van het water gehaald. Puur voor jullie veiligheid. Jammer dat dit wordt vertaald als ongastvrij. En roken en honden zijn inderdaad niet toegestaan, maar desondanks deed u dit toch en hebben wij de honden bij uitzondering toegestaan. Ik hoop dat toekomstige gasten doorhebben dat 6 beoordelingen van 1 en dezelfde groep zijn, dus niet volgens de zoover-regels. Kom naar het Toppunt en oordeel zelf !!

met een groep, Juni 2011
"Meer jeugdherberg dan groepsaccommodatie"
gezin met jonge kin...
20-6-2011 We voelden ons niet welkom. De eigenaren lijken geen plezier te hebben in hun werk. Iedere gast moet zich goed in de regels verdiepen, anders volgt een reprimande. Er is 1 badkamer met vernieuwde douches-wc's. Dit ziet er heel goed uit. In andere badkamer zijn douches-wc's sterk verouderd, maken een onfrisse indruk. De inrichting is armoedig, slechte bedden. Fijn is dat er een wasbak in iedere slaapkamer is. Er is ook een commode met babybadje en potje, erg handig. Het kookeiland in de keuken is super. Eén van de kleine koelkasten was kapot. Veel van de deurklinken waren kapot. Men is aan het opknappen, maar het is nog lang geen 4 sterren accommodatie. Veel te duur voor wat je krijgt. De ligging aan het water is fantastisch. Je kunt zo wegvaren met 1 van de zeilbootjes die je moet huren. De ligging op het industrieterrein is niet mooi, maar niet storend. De ligging tov Sneek is super, heel dichtbij. Aan het water is geen hek, gevaarlijk met kinderen, maar de eigenaar heeft zwemvestjes.

"Nooit meer!"
N.Assendelft
20-6-2011 Wij zijn net terug van het familieweekend. Voor het 19e jaar in een groepaccomodatie in Nederland, dus veel ervaring met dit soort accomodaties. De inrichting is armoedig, de toiletten stonken al bij aankomst, de stapelbedden uit de vorige eeuw, gordijnen zijn niet verduisterend, dak van golfplaten. De keuken is prima en de ligging is geweldig, direct aan het meer. Geen hek, dus met kleine kinderen zit je niet lekker op je gemak. Wel middenin industriegebied, dus wandelen in de buurt oid is geen goed plan. En dan de beheerders. Kan er heel lang over uitwijden, maar kort samengevat zijn ze niet klantgericht en niet geschikt voor dit werk. Super gestresssst.
We hebben nog nooit zoveel betaald voor een weekend en nog nooit zo'n slechte ervaring gehad. Nooit meer!

met oudere kinderen, Juni 2011
"Nooit meer"
Ronald Meijer.
21-6-2011 groeps accomodatie het toppunt,zeker HET TOPPUNT zo slecht en onvriendelijk. weinig en slecht onderhouden toilet en was ruimte. bedden in zeer slechte staat . algehele staat van het huis matig en smerig.

met een groep, Juni 2011
"Gastvrijheid heel ver te zoeken!!!"
Suus
20-6-2011 Ik werk zelf in de hospitality branche en vind het dan ook onvoorstelbaar hoe ongastvrij de eigenaars zich op stellen. Wij gaan al heel wat jaartjes met onze familie een weekend weg en hebben dan ook genoeg ervaring om te constateren dat deze mensen duidelijk geen idee hebben hoe je met je gasten omgaat. Vanaf het moment van aankomst tot aan het vertrek is er grof commentaar geweest en geen enkele ruimte gecreeerd om tot oplossingen te komen zodat beide partijen tevreden uit elkaar konden gaan.
Ligging aan t water is prima, keuken ook oké, behalve de afwasmachine, werkte niet goed waardoor we nog alles met de hand hebben staan afwasssen voor 40 man..., slaapkamers en (krakende) bedden erg gedateerd. Omgeving industrieterrein dus je moet echt aan de kant v h water blijven want de stank komt je tegemoet zodra je de voordeur uitloopt. In vergelijking met alle huizen waar wij zijn geweest was dit de duurste en de kwaliteit daarvoor ver te zoeken. Nooit meer dus!

met een groep, Juni 2010
"Superligging"
jorrit
2-7-2010 beheerders zijn erg relaxed en staan altijd voor je klaar. je zit met een van de vele bootjes zo op het sneekermeer. het kanoen 'door' de weilanden is ook fantastisch. een aanrader dus om met een groep een paar dagen te vertoeven!