Fries Scheepvaart Museum Sneek Nederland. Informatie & Beoordelingen Fries Scheepvaart Museum ~ Zoover

Beoordelingen Fries Scheepvaart Museum

29 mei 2012

Fries Scheepvaart Museum

Beoordelingen Fries Scheepvaart Museum

Kleinzand 14, 8601 BH, Sneek
Wil je weten wat anderen vonden van Fries Scheepvaart Museum in Sneek? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Fries Scheepvaart Museum.
Wil je weten wat anderen vonden van Fries Scheepvaart Museum in Sneek? Op deze pagina lees je beoordelingen van Fries Scheepvaart Museum. Je kunt 2 vakantiefoto's van Fries Scheepvaart Museum bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Fries Scheepvaart Museum in Sneek.

2 beoordelingen over Fries Scheepvaart Museum

met een groep, Apr. 2010
"Fries Scheepvaart Museum is interessant."
anne
8-8-2011 Fries Scheepvaart Museum heeft veel te bieden want niet alleen gaat het over de scheepvaart maar ook hoe de bevolking leefde en dat vind ik zelf interessant want het geeft je een kijkje in die tijd.

met een groep, Apr. 2005
"Fries Scheepvaart Museum in Sneek interessant."
anne
17-6-2011 Het Fries Scheepvaart Museum in Sneek vonden wij zeker een bezoekje waard want historie en cultuur is een belangrijk gegeven in ons bestaan, vinden wij, en hier zie, lees en hoor je dingen die je anders niet geweten had en dat vind ik een verrijking.

Beste accommodaties in Sneek