Hotel De Daaldersplaats*** in Sneek Nederland beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel De Daaldersplaats***

5,7

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel De Daaldersplaats***

Stationsstraat 62-66, 8601 GG, Sneek
Hotel De Daaldersplaats scoort een 6,5 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Daaldersplaats***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Daaldersplaats*** in Sneek, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel De Daaldersplaats*** met andere accommodaties in Sneek.

11 beoordelingen over De Daaldersplaats***

5,7
met partner, Juli 2010
"Door reis hotel"
Kiebooms Lode
25-9-2010 Kleine kamer die tijdens de dag oververhit wordt en je hebt enkel een ventiletortje om wat koelere nacht lucht binnen te blazen. eten simpel personeel vriendelijk.

met partner, Juli 2009
"Prima hotel"
Hans en Marijke
22-7-2009 Fijne dagen gehad,goede ligging om mooie routes te fietsen.Prima onbijt.
Diner erg goed voor een redelijke prijs.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.

met vrienden, Aug. 2008
"Prima hotel"
fietsclub uit enkhu...
31-8-2008 prima hotel , wel aan een drukke straat. Meer dan vriendelijk personeel en de eigenaar spande de kroon. hij haalde zelfs onze bagage uit een ander hotel.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Daaldersplaats*** bij:

met vrienden, Juni 2008
"Vergane glorie en erg armoedig"
Conny en Gerard Bre...
27-6-2009 Wat een slecht hotel. Personeel kan dan wel vriendelijk zijn maar de accomodatie is beneden alle peil. Leuk hoor zo'n groot lcd tv op je kamer maar ze kunnen beter investeren in het opknappen van o.a. de kozijnen waar de verf vanaf gebladderd is, de bedden die doorgezakt zijn en het tapijt waarvan je niet meer zien hoe het er uit hoort te zien omdat het vies is. Trap kraakt en doet en ziet er uit als een trap in een slooppand. De kamers zijn erg warm met zonnig weer en je kan sommige ramen niet openen omdat ze dichtgekit zijn (anders valt hij uit de sponning van de rot denk ik). Zeer slechte ervaring. Heb heel veel hotels gezien maar nog nooit 1 van dit armoedige kaliber. Zonde van je geld. Voor de 11-stedenfiesttocht dure drankjes en reepjes afgegeven om het gekoeld te bewaren en de ochtend van de tocht was alles al meegenomen door de andere gasten. Fout van de bediening die het niet duidelijk heeft aangegeven dat het privespullen waren of a-sociale hotelgasten, wij vermoeden het 1e.

met vrienden, Mei 2007
Riny en Tonnie
30-5-2007 Wij waren ook in Hotel Daaldersplaat met Pinksteren en hoorden bij de groep van 8 personen.Onze indruk was heel goed en we voelden er ons meteen thuis.De kamer was netjes en zuiver.Ook de badkamer zag er prima uit.Joris hielp ons meteen met het reserveren van 2 fietsen ,zodat we die direct konden ophalen.
Het personeel was heel vriendelijk. Het eten was er prima en het centrum lag op loopafstand. Wij hadden een arrangement geboekt en kwaliteit/prijs was dit erg goed.

Frederik
20-3-2007 Aanrader !
Wij hebben het weekmenu gehad en het was heerlijk.
Bediening was vriendelijk en goed.

Philip
16-10-2006 Slecht hotel,ben er met mijn vriendin twee nachten geweest. Slechte bedden, slechte krappe kamer,ontbijt was ook slecht buffet, relatief erg duur, 75 euro p.p.p.n. plus ontbijt. Sneek was wel leuk. Mijn bezoek was in oktober 2004. Schetst mijn verbazing dat er nog steeds niets veranderd is. De duit die Ans in het zakje doet is vals.

Det
22-9-2006 Kleine 2 persoonskamer, kamers erg gehorig!!! Wel een frisse badkamer.
Ontbijt was oké. Personeel en eigenaar erg vriendelijk!!! Eigenaresse had er minder zin in, en kwam niet ècht aardig over. Een gedagje kon er zelfs, voor haar vaste gasten, niet af. Sneek is wel een gezellige plaats!!!

henny
27-8-2006 dit hotel viel ons tegen,oud en sober
ontbijt was slecht.
personeel was vriendelijk
geen drie sterren waard

met vrienden, Mei 2006
Henk en Marianne va...
29-5-2007 marianne en henk, 26 mei 2007.

Wij zijn het pinksterweekend met 8 personen in hotel De Daaldersplaats geweest. De ontvangst door Joris was heel vriendelijk en wij voelden ons dan ook meteen op ons gemak. Het is een oud hotel, maar er worden steeds dingen vernieuwd.
Wij waren heel tevreden over onze kamer. Alles was zuiver. Het ontbijtbuffet was uitstekend en ook het viergangen-diner was heel lekker. Ook het bedienend personeel was heel vriendelijk.
Wij kunnen niet begrijpen dat er zulke negatieve beoordelingen zijn gegeven aan het hotel.
De prijs/kwaliteitverhouding is heel goed.

Hotel Daaldersplaats ga zo door!!!