18-5-2009
De camping ligt aan een rondweg, ingesloten door wegen. Dit maakt dat je dus constant het "gezoem" van auto's en ander verkeer hoort. Het is op zich een leuk plekje, maar ik zou hier niet meer naar terug gaan vanwege het verkeer wat je steeds hoort.
12-8-2007
Zeer nette camping die centraal ligt tussen de Friese meren. Camping ligt aan doorgaande vaart met recreatievaart en vis mogelijkheden . Op korte afstand van centrum Sneek. Sanitair is gloednieuw en zeer verzorgd. Zijn er bijna 3 weken geweest en hebben genoten van de camping, de omgeving en hebben ons geen moment verveeld. Klasse!!
13-8-2007
Ik ben afgelopen week op deze camping geweest. Hier wordt echt met hart en ziel gewerkt om het de gasten naar de zin te maken. Hartelijke ontvangst door boer Douwe en Louise. Uiterst verzorgd sanitairgebouw, keurige ruime plaatsen, frisdrank en ijs te koop op de camping. Heerlijk rustig en op een steenworp afstand van het meer dan gezellige Sneek. Tevens prima uitvalsbasis om heerlijke fietstochten te maken naar pitoreske Friese dorpen. Voor watersporters zijn er verschillende boten (fluisterboot, falk en kayaks) te huur. Ik kom zeker terug. Kortom, een echte aanrader.