25-5-2012
Hotel Amacitia in Sneek heeft als voordeel dat het netjes aan het begin van Sneek ligt, goed bereikbaar is en een hele mooie grote parkeerplaats heeft. Dit zijn echt de pluspunten van het hotel. De kamers zijn ruim te noemen en als je een arrangement boekt zit je niet verkeerd.
De algemene indruk is dat dit hotel vooral voor de wat "oudere" doelgroep is. In zijn glorietijd was dit waarschijnlijk een toplocatie, maar nu teert het op zijn glorie. Een opknapbeurt en wat meer naar de huidige tijd brengen is absoluut een aanrader voor het management. Aan alles is te zien dat de tand des tijds heeft toegeslagen en dat is jammer. De grote eetzaal is eenzelfde lot, de 1e indruk is groots, maar daarna zie je dat op alle vlakken een veroudering. Gevaarlijk vond ik de afsluiting van de nooduitgang, nu hopenlijk opgelost.
Eigenaar zegt:
Bedankt voor uw beoordeling en uw kritiek, het is inmiddels een jaar geleden dat u bij ons heeft overnacht, inmiddels zijn de zeepbakjes van uw foto verwijderd en zijn de shampoodispensers vernieuwd Tevens wordt op dit moment de buitenkant geverfd.