12-8-2011
Deze camping heeft alles voor de jonge en de oudere campeerders. Skelters, trampoline, speeltuintje voor de kleintjes, bij slecht weer spelletjes in de schuur,tafeltennis,biljart en blokken om te bouwen. Voor de rustzoekers, heerlijke ruime rustige plaatsen en wat ons zeer goed is bevallen is het heerlijk vissen en zitten aan de Franekervaart, er is voor iedereen een plekje, al of niet op de steiger. Je kunt er bootjes huren of je eigen bootje via de traillerhelling in het water laten en dat gaat hier gewoon gratis en met wil het eens niet lukken, geen nood:Trien en haar man Anne staan altijd voor je klaar. En nooit is er iets te veel.
Dit zijn wij nog nooit tegen gekomen. Harry en Marja
14-10-2011
Jaren op 5* campings geweest.,met alles erop en eraan.Nadeel,veel lawaai,weinig privacy,smerig sanitair en een zoon die de hele dag bij de camper bleef zitten!!
De eerste keer dat we kwamen op camping de Finne,hebben we hem de hele dag niet meer gezien.Zo ook de dagen daarna!Er heerst zo'n ontspannen sfeer en rust,heerlijk om weer even bij te tanken na alle drukke werkzaamheden thuis.We hebben nog nooit zo'n schoon sanitair meegemaakt!Iets wat ik toch héél belangrijk vind.Iedereen komt aan zijn trekken op de camping en wil je de drukte opzoeken dan ben je in 10 minuten in Sneek!Alles kan en is mogelijk bij Trien & Anne!!Zelden zo'n schatten van mensen gezien,je voelt je meteen welkom daar!!We zijn het afgelopen half jaar al 3x daar geweest,maar er zullen zeker meerdere keren volgen!!!!Wij komen uit Limburg,maar het is de trip dubbel en dik waard!
29-9-2011
Camping de Finne staat voor ontspanning, natuur, varen, vissen, gezelligheid, familiegevoel! en vooral kindvriendelijk, wij hebben 2 zoontjes van 5 jaar en 1,5 jaar en we hebben er geen kind aan, elke dag, weer of geen weer genieten van alles op de camping,konijntjes gedag zeggen, spelen met de skelters, voetballen, trampoline, glijbanen, vliegeren en als het regent lekker in de grote schuur spelen waar de kids kunnen knutselen, puzzelen, lezen maar ook ping pongen, voetbaltafel en airhocky, vervelen hoeft dus echt niet!
's avonds gezellig op het terras met een warme choco met slagroom, buiten met de vuurkorf erbij of in de schuur met de terrasverwarmer en lekker kletsen met alle campinggasten:)
Wij kwamen 2 weekjes kamperen, de eerste 2 weken van augustus maar hebben na deze 2 heerlijke weken de tent laten staan en komen nu nog elk weekend genieten van dit mooie plekje in Friesland. Ik kan iedereen aanraden eens te komen kijken, de familie die deze camping verzorgt zijn toppertjes!!