Hotel Jans*** in Rijs Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Hotel Jans*** Rijs

Beoordelingen Hotel Jans***

Mientwei 1, 8572 WB, Rijs
Hotel Jans scoort een 8,1 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Jans***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Jans*** in Rijs, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Jans*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel Jans*** met andere accommodaties in Rijs.

24 beoordelingen over Jans***

met partner, 2012
"Tuinkamer"
angen790
23-4-2012 De tuinkamers op zich zien er leuk uit en leuk opgezet in de hoteltuin maar van binnen krijg je niet echt veel waar voor je geld. De prijs/kwaliteitverhouding is onder de maat. Je moet de douche mengen met warm en koud water tot de juiste temperatuur. Geen comfortabele douche en douchewand. Geen kluisje, geen koelkast, geen koffie- en thee faciliteiten (ja dat kan tegen betaling), geen fatsoenlijke kledingkast, een mini TV. Verder was het er wel schoon (behalve de toiletbril) en sliepen de bedden prima! Wij hadden op dat moment geen buren maar vraag me wel af hoe de gehorigheid is omdat er een gewone deur tussen beide kamers zit. Het personeel was verder vriendelijk. Het ontbijt was prima maar niet overdreven luxe.

met partner, Nov. 2011
"Weer zo genoten!"
Janneke
20-11-2011 Vorig weekend wederom teruggeweest naar dit prachtige hotel. En wéér genoten. Het wijnarrangement bij het eten was erg goed verzorgd, de sfeer is met de winterdagen nóg gezelliger. De warme chocomelk met het appelgebak was heerlijk (en volgens mij vonden de vele wandelaars dat ook lekker). Prachtig weekend gehad, de kou van van buiten valt direct weg als je hier binnenstapt en je laat verwennen. Ik heb gelijk maar weer geboekt!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Echt even uit"
Ilona
12-10-2011 Onze meiden wilden een keer slapen in een hotel. Ze hebben genoten van alle aandacht. Hierdoor was het voor ons ook echt een uitje. Het eten was prima en het personeel erg vriendelijk. De nieuwe badkamer maakte de kamer helemaal af. Voor ons echt locatie om terug te komen.

met partner, 2011
"Lekker genieten en relaxen"
Fam vd Ven Bakel
26-8-2011 Hotel Jans in Rijs is een heerlijke plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Bijzonder attent personeel en wij hebben er zaaalig gegeten. Het ontbijt met perfect gekookte eitjes en alle soorten brood was super. Vooral het echt Friese suikerbrood met roomboter is een delicatesse. Wij hebben echt genoten van ons weekendje weg en dat was mede dankzij de goede zorgen en prima service die wij in Hotel Jans hebben genoten. Zeker een aanrader en wij komen snel terug!

met jonge kinderen, 2011
"Genieten in Friesland!"
Fleddérus
25-8-2011 Bij Hotel Jans gelogeerd in een chalet die van alle gemakken was voorzien. Heerlijk genoten van een 3 gangen diner met bijpassend wijnarrangement. Hele vriendelijke bediening. Ligging perfect. Lekker wandelen in het Rijsterbos. Op loopafstand van het het Ijsselmeer. Wij komen zeker weer!.

"Vriendelijk, gastvrij en een voldaan gevoel"
Guus en Anja
22-8-2011 We werden zeer gastvrij ontvangen en die gastvrijheid hebben we het hele weekend door ontvangen.
zeer goed restaurant met een goede wijnkaart.
fijne kamers, die volgens ons recent zijn vernieuwd.

kortom een zeer fijn weekend gehad.

"Wanneer gaan we weer?"
Janneke
26-8-2011 Prachtige omgeving, wat een rust en stilte hier, dat zijn we gewoon niet meer gewend in de randstad. De sterren lijken zich wel met 1000 vermenigvuldigd te hebben, zoveel heb ik er nog nooit gezien. Wij hebben hier genoten van de sfeer en de ambiance van het hotel: vriendelijk personeel, een gezellige (nostalgische?) sfeer, voortreffelijk eten (genoten!), lekker geslapen. Alles was gewoon goed. Dat wordt toch zeker een paar weekenden per jaar herhaald.

"Om zeker terug te komen"
22-8-2011 we hebben een erg fijn verblijf gehad bij dit hotel,fijne en hartelijke bediening aan dacht voor elk mens, een pluim
ontbijt heerlijk lekker warme etjes en warme broodjes.
als ik dan een vorige beoordeling lees van twee dochters met hun moeder kan ik me het niet voorstellen, waren ze wel bij jans of met het verkeerde been uit bed gestapt ik vind het heel jammer dat zulke mensen dat schrijven want de andere recenties zijn alleen maar lovend dus ik zou zeggen hotel jans is een dikke aanrader als u eens lekker verwent wilt worden

"Wij komen hier graag terug: fantastisch!"
Maria
22-8-2011 Hier komen wij graag weer terug! Warme ontvangst met appeltaart van het huis. Het hotel is mooi verbouwd met aandacht voor de oude geschiedenis, maar tegelijk eigentijds en warm. We hebben werkelijk heerlijk gegeten - creatieve uitstekende kok - en mooie wijnen erbij. We hebben ons door anderen laten vertellen dat het resaturant een goede reputatie heeft in de streek en voor velen een bekend huis is. Onze kamer - een mooi chalet in een prachtige tuin - was keurig schoon en knus ingericht. Geweldig ook dat we 's avonds op onze veranda nog even rustig buiten konden zitten nagenieten. Het personeel is geweldig, gastvrij en veel persoonlijke aandacht. (Ook voor niet zo gemakkelijke gasten naast ons zagen we, pluim!) De omgeving is prachtig, het ligt aan een sprookjesachtig laantje met uitzicht over de landerijen tegen het bos. Je kunt er heerlijk fietsen, wandelen, zelfs paardrijden en golfen. Conclusie: we bevelen het iedereen van harte aan en komen zelf nog gauw eens terug!

met een groep, Aug. 2011
"Het slechtste hotel ooit"
3 personen
17-8-2011 Wij zijn afgelopen weekend, ter ere van mijn moeders 90ste verjaardag 2 nachten + 1 x verrassingsmenu, geweest. Wij werden heel ongeinteresseerd ontvangen. De hond vd eigenaar lag op de balie bij de receptie! We kregen een soort laagbouw/padvindershuisje jaren 50 toegewezen. Muf, vochtig, veel muggen,donker.ongezellig, vieze heugaveld tegels, veel bijelkaargeraapt versleten meubilair, veel lampen deden het niet. Verrassingsdiner had hoog eetcafe-gehalte (zalm uit de diepvries bij AH?). Mijn zus werd ziek bij aanvang, haar diner wilden ze later wel laten betalen! Uiteindelijk werd dit bedrag gedeeltelijk verrekend. Ontbijt zeer beperkt, koud ei, geen vedrse broodjes. geen extra aandacht voor mijn moeder die haar verjaardagsweekendje had. Ronduit schandalig! Hoe durven ze 60 euro per persoon per nacht te vragen. Een hond wordt beter behandeld!