Hotel Landgoed De Klinze Hampshire Classic**** in Oudkerk Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Landgoed De Klinze Hampshire Classic****

6,1

30 mei 2012

De Klinze in daytime

Beoordelingen Hotel Landgoed De Klinze Hampshire Classic****

Van Sminiaweg 32-34, 9064 KC, Oudkerk
Hotel Landgoed De Klinze Hampshire Classic scoort een 7,6 uit 10, op basis van 65 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Landgoed De Klinze Hampshire Classic****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Landgoed De Klinze Hampshire Classic**** in Oudkerk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Landgoed De Klinze Hampshire Classic**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel Landgoed De Klinze Hampshire Classic**** met andere accommodaties in Oudkerk.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

61 beoordelingen over Landgoed De Klinze Hampshire Classic****

6,3
met partner, Mei 2012
"Voor herhaling vatbaar!"
M.S.van Werkhoven a...
28-5-2012 buitengewoon vriendelijke ontvangst en uitstekende service!
men stelt alles in het werk om het de gasten naar de zin te maken.Vooral de conferences van de directie amuseren, doordrenkt van wijsheid en levenservaring.
dikke pret met het personeel dat zijn uiterste best doet. kortom een aanrader!
wij komen hier zeker terug.Ga zo door!

met partner, Mei 2012
"Een ster te veel"
Marjan
20-5-2012 Mooie ligging en een behoorlijk ontbijt dat is helaas het enigste wat we als positief te melden hebben. De kamer was heel erg warm ( lag boven het zwembad ) en erg sober ingericht, de bedden waren voorzien van slechte doorgezakte matrassen en een goedkoop hoofdkussen. De badkamer op het eerste oog netjes maar bij gebruik kom je er achter dat er alleen maar kaboutertjes kunnen douchen omdat men de sproeier niet kon vastzetten en de aanwezige föhn was geplakt met vieze bruine tape. Dit alles rechtvaardigde zeker niet de stevige overnachtingsprijs.Drie sterren en de prijs halveren zou beter bij dit hotel passen. Toen wij bovenstaande opmerkingen doorgaven was de reactie van de bedrijfsleider nogal koeltjes.
Jammer dat wij de mening niet kunnen bevestigen van eerdere gasten.

met partner, Jan. 2012
"Een leuke nacht geslapen"
Dirk-Jan
11-1-2012 Eennachtje geslapen op het mooie landgoed.
Heerlijk gegeten een zeer jonge chefkok die met passie een heerlijk diner op tafel zet.
De bediening is zeer kundig en verzorge de aan alle tafels een leuk gesprek terwijl ze pas tweede jaars is op de hotel school.
Kamer zijn netjes sauna gedeelte goed mits je er voldoende water op giet.Alles bij elkaar een aanrader.

met partner, Okt. 2011
"Mooi gerstureerd landhuis"
f. a heck
10-10-2011 het is een prima hotel met een erg goede keuken. Ook de wijnkeuze is goed en niet te duur. Hebben er zeer prettig verbleven. De service was perfect

"Een prachtige plek om heerlijk tot rust te komen"
Rob en Marti uit Ar...
19-9-2011 Uistekend hotel met goed eten, mooie kamer en prima bed.
Er is een mooi zwembad en whirlpool met heerlijk warm water. Verder sauna, stoombad, handdoeken en ligbedden. Eilandarrangement geboekt, 3 overnachtingen met elke avond een diner, boot naar Schiermonnikoog, fietsen staan klaar in de haven, prima lunch op het eiland. Alles inclusief. Ook in de omgeving van hotel prachtige wandelingen te maken en Leeuwarden ligt om de hoek. Landgoed Klinze brengt je terug in een tijd die bijna vergeten was.
Het is een historisch pand dus verwacht geen nieuwbouw met strakke inrichting.
Wij hebben hier heerlijk een paar dagen mogen vertoeven.

met vrienden, Aug. 2011
"Unieke locatie. Prachtige 18e eeuwse buitenplaats."
Andre
20-8-2011 Vriendelijke ontvangst. Je hebt hier nog echt het gevoel dat de klant koning is. We hebben heerlijk gedineerd in de stijlvol ingerichte eetzaal. Met goed weer is het geen straf om op de locatie te blijven, waar overigens ook een prachtig park om heen ligt. Je kunt lekker genieten in de welness en het zwembad, maar ook op het terras in het zonnetje genieten van een glasje wijn.
In de omgeving zijn mooie oude plaatsje die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

"Mooie ligging, Hotel wat minder"
familie
4-7-2011 Een mooi gelegen hotel, voor mensen die van rust houden.
De kamers zijn redelijk netjes. Het ontbijt is summier, en
er is erg weinig keus. Koffie uit de automaat, wat wij niet
vinden passen bij een vier sterren hotel. De receptie is
onervaren. De prijs is iets te hoog voor wat je krijgt.
Verder....een mooi park om even door heen te lopen, om het
hotel heen. Het personeel is wel vriendelijk.

"Niet voor herhaling vatbaar."
J. Prins
19-6-2011 klantonvriendelijk en pedant management , eten vooral visueel maar weinig en niet voedzaam. geen alternatieven.
Geen wijnkeuze.
Bediening redelijk, lange wachttijden. Veel storende drukte door bruiloften en partijen,
D
aardoor geen lounge en eetzaal Bij thuiskomst bleek achterbumper van auto beschadigd.
Eigenaar G. Snijders, 30-6-2011
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij herkennen ons hier niet in. Graag verzoeken wij u om contact met ons op te nemen zodat wij dit voor u kunnen oplossen. Alvast bedankt.

"Top hotel! Zeker een aanrader."
IJ Prins
30-6-2011 Blijkbaar is er nog een J.Prins in het zelfde weekend geweest die het niet naar de zin heeft gehad. Wij zaten dat zelfde weekend in het hotel. Wij hebben een topweekend gehad. Vriendelijke en humorvolle bediening. Heerlijk diner en goed ontbijt. De kamer was prima. We hebben veel getourd in de omgeving.
Genoten van de beauty-salon.
Kortom, we begrijpen de bovenstaande reactie van J.Prins niet.

Groet, IJ.Prins

met partner, Sept. 2010
"Zeker voor herhaling vatbaar."
Mirjam en Kees
27-9-2010 Hotel de Klinze, omgeven door een schitterende park, ligt op een schitterende locatie, waar je echt tot rust kunt komen.
Het personeel is zeer vakbekwaam en erg vriendelijk. De kamers waren erg netjes en
uitgerust met alles wat men nodig heeft.
We hebben 2 maal gedineerd in het restaurant, en het eten wat beide dagen van grote klasse. De mensen in de omgeving zijn erg aardig en er is voor ieder wat wils.

1 2 3 4 5 6 7 volgende