19-5-2011
Leuke kleinschalige camping in bosrijke omgeving. +- 200 ruime plaatsen met water en electra. Staanplaatsen achter tegen de bosrand hebben meeste zon. Op de camping ook een aantal vaste plaatsen voor stacaravans en tegen over de camping een kleinschalig chaletpark, wat in 2008 nog een aanbouw was. Bij deze chalets is een grote vijver. Mag volgens mij in gezwommen worden door kinderen. Toiletgebouw erg schoon. Voorzien van 2 douches voor mannen en 2 voor vrouwen. M.i. iets te weinig voor de grote van de camping. Aardig echtpaar welke de camping beheren. Wonen in een prachtig huis voor de camping, dus 24 uur per dag aanwezig. Elke ochtend een nieuwe courant te verkrijgen en voor zover ik kan herinneren ook brood. Geen winkeltje aanwezig. Prijs/kwaliteit is goed in verhouding! Zeer geschikt voor 'fiets' liefhebbers. Centrale ligging naar verschillende toeristische plaatsen zoals, Stavoren, Sneek, Lemmer, Balk en het IJsselmeer. In de zomermaanden wordt er veel in de omgeving georganiseerd
2-8-2008
Een mooie rustige camping met zeer vriendelijke eigenaren, waar je altijd iets kon vragen.Vlak naast het bos, mooie omgeving.
Animatie in het hoogseizoen. Leuk met kleine kinderen.
Mooie ruime plaatsen met stroom en water.
Zeer goed verzorgt. Sanitair zeer schoon.
Zeker een aanrader, waar wij nog eens naar terug zullen gaan.
9-8-2006
Rustige, niet te grote camping met gastvrije eigenaren, gunstig gelegen aan inderdaad de bosrand. Goede uitvalsbasis voor fietsen, vissen of naar de kliffen aan het ijsselmeer.
Camping voor 50+ ers en mensen met kleine kinderen.