Vakantie Beoordelingen Oldeberkoop Friesland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Oldeberkoop

9,5

29 mei 2012

Oldeberkoop

Beoordelingen Oldeberkoop

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Oldeberkoop. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Oldeberkoop. Ben je zelf op vakantie geweest naar Oldeberkoop? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Oldeberkoop scoort een 10,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 1 Landhuis, 1 Vakantiehuis en 2 Hotels in Oldeberkoop. Op Zoover vind je bovendien 1 vakantiefoto van Oldeberkoop. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Oldeberkoop. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland.

3 beoordelingen over Oldeberkoop

9,5
met partner, Okt. 2011
"Prachtige omgeving"
R. Koornstra
Sfeer
10-10-2011 Veel natuurschoon. Veel bos, ateliers van kunstenaars, heide, centraal gelegen in Friesland.

met een groep, Aug. 2011
"Zalig dorp"
Martijn
Sfeer
5-9-2011 Oldeberkoop heeft een kleine kern, met een kerk en wat winkeltjes. Je kunt alle kanten op, naar het Koepelbos, of gewoon de kern uitfietsen de natuur in. De omgeving is schitterend en rustgevend. Een aanrader eerste klas.

Mieke Leeuwesteijn
Omgeving
13-5-2006 mijn beoordeling van oldeberkoop 50 punten waard, dat komt hier door, omdat ik er ben geboren en ook omdat ik er soms af en toe nog wel eens naar terug ga en ook omdat onze vroegere buren er nog altijd wonen. plus je kunt er ook heerlijk rustig gaan winkelen + rustig een terrassje gaan pikken + je kunt er ook rustig bij een restaurant gaan eten, + hotel restaurant lunia is echt waar de allermooiste, en de allerleukste hotel van heel oldeberkoop.