21-7-2010
De camping is verdeeld in toeristische velden en jaarplaatsen. Ruime plaatsen op grote velden waardoor er genoeg ruimte voor de kinderen is om te spelen.
De prijskwaliteitverhouding is prima, tegenover de camping is er een bosmeer met piratenschip, genoeg ligruimte, rubber bootje mee om te varen, daarnaast ligy het gemeentelijk openlucht zwembad met toezicht. Kortingskaartjes van zwembad via de camping te verkrijgen.
Een groot nadeel heeft deze camping en dat is dat bij de entree en de ertegenovergelegen parkeerplaats voor de spokeplas er haast iedere avond hangjongeren zeer luidruchtig aanwezig zijn. Met brommers, auto's, geschreeuw en keiharde muziek en bassen..........dat verziekt de avond en nachtrust.
Heel jammer want verder beviel de camping ons goed, met de accommodaties net buiten de camping. In het dorp verschillende supermarkten en lekkere echte bakker. Uistekende centrale ligging ten opzichten van drente/kop van overijssel en friesland.
24-5-2009
Op de valreep geboekt, mazzel 1 plekje. Niet het soort camping waar wij normaal gesproken heen zouden gaan i.v.m veldjes. Ik sta liever naast elkaar i.p.v tegenover elkaar.
Maar wat een super camping. Het gevoel dat je op een kleine camping bent, zeer gastvrij ontvangen, leuke andere campinggasten. Veel kinderen. Spokeplas erg leuk. Mooi zwembad, met veel speelmogelijkheden. Ondanks dat er weinig overbodige regels zijn of misschien juist daardoor, sfeer zeer gemoedelijk. Er wordt goed rekening gehouden met elkaar, kantine om een spelletje te doen wanneer het s avonds afkoelt. Bibliotheekje in de receptie.
Korter gezegd, sfeer en mentaliteit van een boerencamping, geldt voor de gasten maar ook zeker voor de eigenaars, ambiance van een 4 sterrencamping. Een aanrader.
17-8-2008
Ook dit jaar hebben wij onze vakantie weer doorgebracht op deze camping.Het weer was niet altijd ideaal. Daarom willen wij langs deze weg nogmaals dank zeggen voor alle hulp die wij kregen, zowel van de camping eigenaren als van de camping gasten, toen onze tent onderliep door de hevige regen/onweer en hagel en onze slaapspullen en kleding nat dreigden te worden. Veld A plek 11