Camping Hanestede**** in Noordwolde Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.129 bezoekers online
Home > Nederland > Friesland > Noordwolde > Camping Hanestede****

Beoordelingen Camping Hanestede****

-3  °C

10 februari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar

Camping Hanestede scoort een 8,5 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Hanestede****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Hanestede**** in Noordwolde, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping Hanestede**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Camping Hanestede**** met andere accommodaties in Noordwolde.

16 beoordelingen over Hanestede****

Geweldig voor kinderen, prachtige omgeving
R. Bosch
7-8-2011 Geweldige camping voor kinderen, camping ligt ook op mooie plek, overal wandel- en fietsroutes. Komen er zeker keer terug

met oudere kinderen, 2011
Nette camping in leuke omgeving
rico
18-5-2011 de camping zit er netjes uit, sanitair prima, WLAN verbinding kan wat beter,
verwacht geen eetgelegenheid met gezellig terras, wel eenvoudige snackbar in hoogseizoen.
genoeg te doen in de omgeving

met jonge kinderen, 2010
Geweldig met kinderen
J. de Bruin
4-9-2010 25-8-2010 We hebben afgelopen weken gekampeerd op De Hanestede en ik moet zeggen dat wij zeer tevreden naar huis zijn gegaan. We vonden alles netjes en schoon. Hoogtepunten van de animatie waren voor ons de miss verkiezing. We vinden het zeker de moeite waard om nog eens terug te komen en kunnen iedereen een vakantie op deze camping aanraden.

met jonge kinderen, 2010
Mooie camping maar geen
Fam. Hilders
29-7-2010 Mooie camping, ruim, goedkoop, netjes.
Nadeel is dat er allemaal regeltjes zijn die totaal niet nageleefd worden.
Zo moeten honden aan de lijn, zijn partytenten niet toegestaan, brommer rijd mag niet etc. Helaas wordt hier niet aan gehouden maar is er vanuit de camping totaal geen controle of toezicht hierop. Met andere woorden de campinggasten die zich er wel aanhouden worden door de beheerders eigenlijk minacht. Daarnaast lijkt het wel of de jeugd van Noordwolder er alles aan doet om de campinggasten het s 'svond ens'nachts het zo lastig mogelijk te maken met hardcore gedreun, toeteren, gillen, racen etc. Kortom voor ons niet nog een keer.

met jonge kinderen, Juli 2010
Kindvriendelijk!
Fam. Bos
24-7-2010 Wij (fam. Bos) waren hier een weekendje om onze tent te testen met onze drie kinderen van 6, 5 en 2 jaar en we zijn heerlijk tot rust gekomen. De kampeerveldjes liggen vlakbij de speeltuin en de geitjes en daardoor hebben de kinderen zich prima vermaakt. Klantvriendelijk en kindvriendelijk! We komen zeker nog eens terug.

met jonge kinderen, Juni 2010
Fijne camping voor weinig geld
Ingrid
1-3-2011 Wij waren hier net voor het 'echte' hoogseizoen, dus het was lekker rustig. Wel betaalden we net de hoogseizoenprijs, maar ook die is nog laag vergeleken bij andere campings aan de kust of op de veluwe. Gezellige en zeer ruime veldjes, voor kinderen ideaal gelegen bij kinderboerderijtje en speeltuintje. Spokeplas is leuk en het naastgelegen zwembad ook. Hangjongeren zijn inderdaad luidruchtig bij de plas, maar als je daar wat verder vanaf staat, heb je er niet zoveel last van. Sanitair begint wat oud te worden, en schoonmaken kan iets vaker (vooral de dode vliegen op de grond kan ik me nog goed herinneren). Buiten dat, gewoon een fijne camping!

met jonge kinderen, Aug. 2009
`~° Super~'° *** vriendelijk *** !!!!!
Fam.van der Pol
8-8-2009 Kindvriendelijk.Schoon sanitair,zeg maar heel schoon.Schoon terrein.Winkels dichtbij.
Plas en zwembad op steenworpafstand,ook heel vriendelijk.Goedkope camping.Niet verder zoeken als je heerlijk met je kinderen wil kamperen
Super voordeel vind ik. Was er met 4 kinderen,
weinig bedelende kinderen,want er zijn weinig mogelijkheden om geld uit te geven.En dat is wel zo rustig.

met jonge kinderen, Juli 2009
Prima camping maar......
M.Dierick
21-7-2010 De camping is verdeeld in toeristische velden en jaarplaatsen. Ruime plaatsen op grote velden waardoor er genoeg ruimte voor de kinderen is om te spelen.
De prijskwaliteitverhouding is prima, tegenover de camping is er een bosmeer met piratenschip, genoeg ligruimte, rubber bootje mee om te varen, daarnaast ligy het gemeentelijk openlucht zwembad met toezicht. Kortingskaartjes van zwembad via de camping te verkrijgen.
Een groot nadeel heeft deze camping en dat is dat bij de entree en de ertegenovergelegen parkeerplaats voor de spokeplas er haast iedere avond hangjongeren zeer luidruchtig aanwezig zijn. Met brommers, auto's, geschreeuw en keiharde muziek en bassen..........dat verziekt de avond en nachtrust.
Heel jammer want verder beviel de camping ons goed, met de accommodaties net buiten de camping. In het dorp verschillende supermarkten en lekkere echte bakker. Uistekende centrale ligging ten opzichten van drente/kop van overijssel en friesland.

met vrienden, Mei 2009
Een niet verwachtte verrassing. Erg leuke camping
diana en Co
24-5-2009 Op de valreep geboekt, mazzel 1 plekje. Niet het soort camping waar wij normaal gesproken heen zouden gaan i.v.m veldjes. Ik sta liever naast elkaar i.p.v tegenover elkaar.
Maar wat een super camping. Het gevoel dat je op een kleine camping bent, zeer gastvrij ontvangen, leuke andere campinggasten. Veel kinderen. Spokeplas erg leuk. Mooi zwembad, met veel speelmogelijkheden. Ondanks dat er weinig overbodige regels zijn of misschien juist daardoor, sfeer zeer gemoedelijk. Er wordt goed rekening gehouden met elkaar, kantine om een spelletje te doen wanneer het s avonds afkoelt. Bibliotheekje in de receptie.

Korter gezegd, sfeer en mentaliteit van een boerencamping, geldt voor de gasten maar ook zeker voor de eigenaars, ambiance van een 4 sterrencamping. Een aanrader.

Familie
Zeer gezellige camping
John, Els, Kevin & ...
17-8-2008 Ook dit jaar hebben wij onze vakantie weer doorgebracht op deze camping.Het weer was niet altijd ideaal. Daarom willen wij langs deze weg nogmaals dank zeggen voor alle hulp die wij kregen, zowel van de camping eigenaren als van de camping gasten, toen onze tent onderliep door de hevige regen/onweer en hagel en onze slaapspullen en kleding nat dreigden te worden. Veld A plek 11