Hotel It Ankerplak** in Makkum Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.395 bezoekers online
Home > Nederland > Friesland > Makkum > Hotel It Ankerplak**

Beoordelingen Hotel It Ankerplak**

-1  °C

30 januari 2012

Hotel it ankerplak makkum

Hotel It Ankerplak scoort een 7,6 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel It Ankerplak**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel It Ankerplak** in Makkum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel It Ankerplak** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel It Ankerplak** met andere accommodaties in Makkum.

14 beoordelingen over It Ankerplak**

Leuk hotel
Marianne
12-12-2011 Leuk hotel, wij hadden ook het appartement, eenvoudig maar schoon en netjes. Het ligt nabij enkele restaurantjes, en wij hebben heerlijk gegeten in It Posthus.
Het personeel was bij ons erg behulpzaam en het ontbijt was goed.

met partner, Dec. 2011
Leuk hotel
mariannevols
12-12-2011 Het hotel ligt nabij het centrum van Makkum, bij restaurantjes. Heerlijk gegeten in It Posthus.
Wij hadden een appartementje met nette badkamer en aparte wc, goede bedden.
Het personeel was zeer vriendelijk en het ontbijt was goed.

Makkum een heel gezellig dorp
tip
20-9-2011 Verbleven in kamer nr. 7, zag er heel verzorgd en netjes uit.
Alleen het ontbijt! Hebben al in diverse hotels geslapen, maar de broodkeuze is ronduit bedroefend. Vroegen of er nog meer harde bolletjes waren, blijkt dat er 6 harde bolletjes waren ingekocht voor 4 personen!!!
Gezien de prijs die we voor de kamer hebben betaald hadden wij wel iets anders verwacht. Bijv. op zondag een croissant, suiker brood (zijn tenslotte in Friesland). Maar niets van dat alles. Heel erg jammer, komen hier dan ook niet meer terug!

Ondernemers, geen horecamensen
Albert en Betty (58...
14-8-2011 Door een veiling (€39)in een 2p.appartement (kmr.5) gekomen, met eigen ingang aan vrije P-plaats. Veel "vergeten stofrandjes". Desondanks redelijk comfortabel. Voor een 2e nacht gekozen voor de "torenkamer" (kmr.6,€65)), bij gebrek aan wat anders. Via erg smalle draaitrap naar 1e etage, waar op de overloop een "zitje" was neergezet, met mini-TV. 2 1p-bedden, die maar net op de kamer konden staan en een toilet, waarin een wastafel. Geen bijbehorend stopcontact! Douchen moest op de BG, dus de trap af.
Voor ons eerder een "hok" dan een hotelkamer. Na opmerkingen hierover tegen de bazin, kregen wij hetzelfde verweer als van 27-11-2007(zie beoordelingen). De defecte douchekop van kmr.5 zou hersteld worden. Een volgende keer zouden we korting krijgen! Want ja, in de winter was er geen bedrijf dus moest in het seizoen geld worden verdiend. Wel lekker handig in het centrum gelegen en een uitstekend ontbijt. Vriendelijke mensen, maar horecamensen denken vanuit de gast.

Lekker in het centrum!
E. Hoekstra
15-8-2011 Leuk hotel, niet heel sfeervol ingericht maar ideale kamers (ruim ingericht incl. klein keukenblokje e.d.). Goede ligging, in het centrum. Fijne in -en uitcheck, niet heel uitgebreid maar prima.

met partner, Mrt. 2010
Heerlijk hotel midden in Makkum
Nanno S. van der Wi...
18-3-2010 Grote (luxe) kamer met koffie en theevoorziening en koelkast. Grote badkamer. Zeer aardige eigenaars. Achter het hotel zijn vrije parkeerplaatsen. Niet ver van het hotel ligt de sauna ligt Leliehof. Hotelbezoekers krijgen korting op de entree. Makkum is een leuk (stads) dorp. Vanuit Makkum kun je naar het strand of naar b.v. het Jopie Huismanmuseum in Workum of een bezoek brengen aan de prachtige Friese havenstad Harlingen. Eeen aanrader

Absolute aanrader!!
Herman en Karla
29-5-2009 Prima kamer en en goed ontbijt. We zijn hier 1 nacht geweest maar zouden hier zeker langer kunnen verblijven. Zeer royale kamer, keurig netjes en dito badkamer. Aardige eigenaren en zeer centrale ligging. Gratis parkeren voor de deur. Kortom een prima hotel voor een goede prijs!!

met partner, Feb. 2009
Heerlijk klein hotel
R Alma
26-2-2009 Hotel it ankerplak is een heerlijk rustpunt, het personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Wij logeerden in een van de appartementen, van alle comfort voorzien en een aanrader voor iedereen die rust zoekt in een mooie omgeving met veel bezienswaardigheden enmet veel water en watersport mogelijkheden.
Sommige mensen zullen de rust op zondag niet waarderen maar wij vonden het heerlijk.

Ti Ankerplak Makkum
Geertje
12-8-2008 Weekendje Friesland,prettig schoon hotel lekker ontbijtje. Meer een appartement dan hotelkamer vriendelijke ontvangst en een prettig verblijf gehad in aug.

Familie, Aug. 2008
Toppertje
Sylvia
24-8-2008 Voor een familie uitje 3 kamers genomen in dit heerlijke hotelletje. Zeer gastvrije en vriendelijke ontvangst door de gastvrouw. Erg leuke kamers, allemaal verschillend maar keurig netjes en gezellige, verzorgde inrichting. Kamers bestonden uit een huiskamertje met keukenblokje, aparte slaapkamer met héérlijke bedden en een zeer ruime badkamer én een apart toilet. Prima en uitgebreid ontbijt met verse producten. Kan en wil niets nadeligs zeggen over dit leuke hotelletje in hartje Makkum!