Beoordelingen Hotel De Waag***

De Waag***
Beoordelingen Hotel De Waag***
Markt 13, 8754 CM, Makkum
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Waag*** in Makkum, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Waag*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel De Waag scoort een 8,0 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Waag*** in Makkum, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Waag***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel De Waag*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel De Waag*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel De Waag*** met andere accommodaties in Makkum.

14 beoordelingen over De Waag***

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Hoe lang nog teren op een nominatie van 'Lekker'?"
C. Snippe
22-8-2012 Op het gezellige terras in het zonnetje bij De Waag. Een goed moment om een hapje te eten. Ons oog viel op de Paella met vlees en vis. Wat een tegenvaller, 1 piepklein stukje kip en 6 mosselen. De slappe, weke patatten bleven ook onaangeroerd evenals de salade die alleen uit komkommerstukjes bleek te bestaan. Slechte kwaliteit tegen een te hoge prijs. Heel anders dan het affiche hoog genoteerd te zijn door 'Lekker' doet vermoeden, maar dat was in 2010.
Eigenaar Lex Moerke, Eigenaar, 8-9-2012
Eigenaar zegt:  Geachte fam. Snipp, Bedankt voor het invullen van uw beoordeling. Het is altijd goed voor mij als eigenaar om feedback te krijgen. WIj kunnen ons niet geheel vinden in uw matige beoordeling van ons restaurant. De frieten zijn wel reeds per direct vervangen door verse friet, omdat de friet niet aan onze eisen voldeed. Helaas heeft u nog net de oude friet gehad... De paella wordt dagelijks vers bereid met verse zeevruchten, kip en mosselen. Wij vinden het dan ook erg jammer dat u deze niet als zodanig heeft kunnen beoordelen. Een laatste notitie over de lekker vermelding van ons restaurant. In 2012 zijn wij opgenomen in de lekker gids en niet genomineerd in 2010 zoals u in u reactie schrijft. Wij werken uitsluitend met verse producten en hebben een ouderwets simpele kaart. Hopelijk kan ik u nog eens verwelkomen om de matige beoordeling te doen vergeten.

met partner, Nov. 2011
"Prima hotel voor een nacht"
vroomar97
22-11-2011 wij zijn hier terecht gekomen ivm een weekend Terschelling en de mist erg aanwezig was, dus donderdagavond via touroperator kamer geboekt. savonds om 2100 uur zaten wij in Makkum. vrijdagochtend niet te vroeg op en met een kwartier zaten wij in harlingen. voor herhaling vatbaar. als wij nog eens naar Vlieland of Terschelling afreizen. voor € 45.00 incl ontbijt geen geld.

"Perfecte ligging centraal in het centrum"
fam. nijland
12-8-2011 we waren op fietsvakantie en hebben hier overnacht.
vriendelijk personeel , heerlijk eten en een perfect terras buiten.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Waag*** bij:

alleenreizend, 2011
"Leuk mooi hotel"
wil ik niet zeggen
14-6-2011 waardering 8 goede schone kamer
ligging lekker rustig
goed service
niet goedkoop maar ook niet duur
kamer schoon
kindvriendelijkheid is goed geen gevaarlijke dingen

met een groep, Apr. 2011
"Geweldige plek"
Jeroen Valkenburg
18-4-2011 Hotel de Waag hadden we als tussenverblijf-plaats gekozen voor onze fietstocht langs het Ijsselmeer. De Waag biedt alles wat een wielrenner nodig heeft: goed eten, rust, een heerlijk biertje/wijntje, opstalplaats voor de fiets en bovenal zeer vriendelijk personeel. Een aanrader!

met partner, Jan. 2011
"Fantastisch dorpshotel!"
Ben Hermans
21-2-2011 Hotel De Waag, veel over gelezen op internet nu geweest. Een aanrader! Als je van lekker eten houdt dan zit je goed, heerlijke kalfsukkade gehad en genoten van eindelijk een goede huiswijn!

De kamers keurig voor elkaar, iets wat gehorig maar dat heb je volgens mij in elk dorpshotel. De afzuiging buiten, waar ik over gelezen heb op zoover is niet meer aanwezig dus een heerlijk rustige nacht op een goed bed gehad!Dikke plus is het gratis super snelle internet, eindelijk eens een hotel die er niets voor rekent!

Ontbijt, hele goede koffie, simpel nederlands ontbijt maar wel alles kraak vers!Zowel de eigenaar als het personeel proberen alles voor je te doen en zijn zeer vriendelijk! Al met al een hele fijne ervaring!

met partner, Sept. 2010
"Top, genieten en gastvrij"
Jeroen de Jong
3-10-2010 Wij zijn hier een weekend geweest, eindelijk eens een hotel waar je je weer eens gast voelt. Het ontvangst van de eigenaar is al een goede start! De kamers zijn keurig voor elkaar en totaal nieuw! Strak sanitair, goede bedden en een flatscreen, met een prijs van € 75,- incl ontbijt kan je hier niks van zeggen.

Ook het restaurant is TOP! Heerlijk genoten van een 4 gangen diner, inclusief wijnarrangement. Alles klopte van ontvangst tot einde. Ontbijt ook goed, simpel maar vers. Koffie perfect!

met partner, Juni 2010
"Leuk hotelletje in Mallum"
Willem999
16-7-2010 Het hotel ligt midden in het centrum en heeft ook een bistro.
Onze kamer 103 was wel zeer ruim, echter we keken tegen een blinde muur aan. Dat is leuk voor 1 nacht maar dan heb je het wel "gezien".
De kamer is erg gehorig, vooral als op andere kamers deuren open of dicht gaan dan beweegt de hele muur mee.
Het eten in de bistro was voor de prijs/kwaliteit verhouding wel redelijk te doen.
De eigenaar is zeer vriendelijk en doet zijn best het je naar de zin te maken.

met oudere kinderen, Jan. 2010
"Prima voor een paar overnachtingen"
stolp
5-4-2010 Het winterberging arrangement sprak ons aan omdat we vanuit hilversum moeten komen om onze boot in Makkum weer klaar te maken voor de zomer.
Overdag hard werken en dan heerlijk eten en drinken bij de waag.
Zeer gastvrij en prima kamers.
Fam. Stolp

met partner, Mrt. 2009
"In een woord TOP!"
Jessica Boerenbrood
29-3-2009 Het hotel is helemaal gerenoveerd, de nieuwe kamers zijn zoals ze moeten zijn en op *** niveau. Schoon, fris en modern! De nieuwe eigenaar heeft alles rigoreus aangepakt en met resultaat! Ik raad iedereen aan naar dit hotel te gaan in makkum, prijs kwaliteit is heel goed! Een aanrader!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit