Hotel De Vigilante*** in Makkum Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.395 bezoekers online
Home > Nederland > Friesland > Makkum > Hotel De Vigilante***

Beoordelingen Hotel De Vigilante***

-3  °C

10 februari 2012

Hotel De Vigilante*** Makkum

Hotel De Vigilante scoort een 8,3 uit 10, op basis van 104 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Vigilante***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Vigilante*** in Makkum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Hotel De Vigilante*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel De Vigilante*** met andere accommodaties in Makkum.

102 beoordelingen over De Vigilante***

Mooi
W Kok
7-2-2012 Hotel Viligante is een prima accommodatie op een mooie locatie. We waren er begin februari en hebben na een wandeling over het bevroren IJsselmeer genoten van een drankje bij de openhaard. Eten was lekker en prima verzorgd.

met partner, Feb. 2012
Prachtig en klantvriendelijk hotel!
Tanny
9-2-2012 Dit is het leukste hotel dat we in drie jaren hebben aangedaan!! Op 3 km. afstand van een gezellig centrum.
Men is erg klantvriendelijk-het eten[diner] was prima- en de bedden waren ook zeker een 10 waard-het ontbijt was ook voldoende...!
En de haard was ook lekker aan en met anderen gezellig gepraat en het meisje kwam ook ff gezellig mee praten over de eventuele Elfstedentocht!

Mooi hotel
floeflie
6-2-2012 Het was een mooi en modern hotel, jammer dat er in de winter zo weinig te doen is. Dit is een top locatie in de zomer..Wij waren wat later voor het ontbijt en er waren geen tafels meer gedekt en bijna alles was op wat ik erg jammer vond. Verder niets op aan te merken.

Prima hotel
T Stokkink
6-2-2012 Prima hotel leuk plaatsje maar weinig te doen in de winter.
vriendelijk personeel, kamers prima.
Klein min puntje jammer geen koffie en thee op de kamer

Mooie Ijselmeer
Rainer
29-1-2012 Een prachtig uitzicht van de kamers,mooi dorpje maar weinig te zien,omstreken zijn heel mooi.
Misschien 1 klein minpuntje,jammer van geen koffie of thee op de kamers.
Ontbijt uitstekend,veel keuze

met partner, Jan. 2012
Een aanrader, om uit te waaien en om te genieten
tineke
22-1-2012 Hotel vigilante is een top locatie, we hebben er al veel bezocht maar hier gaan we zeker nog een keertje terug.
De rust, de service, het vriendelijke, attente personeel......... geweldig.

We hadden een upgrade gedaan naar de Ijsselmeerzijde, alleszins de moeite waard.
Onze complimenten!!

Aanrader
janniepeter
15-1-2012 Hotel de Vigilante is een hotel om terug te komen. Aardig personeel, goed ingerichte en schone kamer. Prachtige locatie aan het ijselmeer.

Erg goed hotel
M&M
15-1-2012 Wij zijn hier twee nachten geweest via touroperator. Het is uitermate goed bevallen. De kamer was nieuw, bedden goed (hard) en de badkamer praktisch en comfortabel. Vriendelijk personeel. Een paar verbeteringen in het restaurant, bijv koffie en theekannen neerzetten ipv automaat. Dat scheelt rijen bij de automaat en voorkomt ook dat de koffie van de vorige nog in je theeglas drupt als je heet water tapt. De grote restaurantruimte oogt gezelliger door kaarsjes aan te steken, als is het alleen maar bij de tafels die bezet zijn. Dit soort details zouden het nog beter maken en een 4* komt dan meer in de buurt. Voor herhaling vatbaar!

Voor herhaling
lucia
16-1-2012 Dit hotel voldoet aan al je eisen,grote kamers met fantastisch uitzicht ,een goede keuken en vriendelijk personeel.We komen hier zeker terug.

Aangenaam verblijf.
wiegerink
9-1-2012 Goede complete standaardkamer (nieuwbouw). Prima ontbijtbuffet.
Vlotte en duidelijke service.

zakelijk (1)
alleenreizend (1)