Vakantiepark Bungalowpark Plattedijk 39 in Lemmer Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Bungalowpark Plattedijk 39

9,5

29 mei 2012

Vakantiepark Bungalowpark Plattedijk 39 Lemmer

Beoordelingen Vakantiepark Bungalowpark Plattedijk 39

Lemmer
Vakantiepark Bungalowpark Plattedijk 39 scoort een 8,6 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Bungalowpark Plattedijk 39? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Bungalowpark Plattedijk 39 in Lemmer, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Vakantiepark Bungalowpark Plattedijk 39 vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Vakantiepark Bungalowpark Plattedijk 39 met andere accommodaties in Lemmer.

3 beoordelingen over Bungalowpark Plattedijk 39

9,5
"Relaxed"
mariska_schutte1
Onderkomens
15-6-2011 Het pinksterweekend hebben wij in huisje nr 17 gezeten. Super huisje! van alle gemakken voorzien. Mooie ligging op het park. Winkels waren in Lemmer open tijdens het hele weekend. Erg Gezellig in het dorp.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Super gezellig en knus vakantiehuisje"
mariska_schutte1
Onderkomens
8-6-2011 In de mei vakantie verbleven wij in dit huisje, nr 17 op het park. We waren met kinderen. deze hebben zich prima vermaakt. het huisje is van alle gemakken voorzien. Het park is zeer rustig. het centrum is op ongeveer 1 km afstand. in het centrum zitten leuke winkels,restaurants,terrasje enz. Voor de watersportliefhebber ook super. Het vakantiepark ligt vlak achter de dijk, ijsselmeer, strand. Wat ook handig was dat het huisje eigen parkeerplaatsen heeft. In het huisje zijn nieuwe bedden. een boxspring en twee stapelbedden. Lagen heerlijk. Een aanrader!!

met partner, Aug. 2010
"Precies wat wij zochten"
vd pluijm
Onderkomens
10-9-2010 Wij hebben gelogeerd in een bungalow van de Fam de Vries, Deze heeft 5 bungalows op het park waar je met de hond in mag,wij hadden nr 2 met de grootste tuin erbij.
pluspunten vonden wij honden toegestaan,tuin volledig omheind,ruime woonkamer,3 slaapkamers w.v. 1 met stapelbed,tv,radio,magnetron en alles wat je verder nodig hebt in de keuken.
De tijd dat wij er waren was het rustig op het park. je bent binnen 5 min op de dijk grenzend aan het Ijselmeer.Verder veel leuke plaatsen in de omgeving ook om met de hond te wandelen in het Kuinderbos