Vakantie Beoordelingen Lemmer Friesland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Lemmer

30 mei 2012

Lemmer

Beoordelingen Lemmer

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Lemmer. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Lemmer. Ben je zelf op vakantie geweest naar Lemmer? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Lemmer scoort een 8,7 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 3 Bed and Breakfasts, 1 Camping, 2 (Cruise)schepen, 6 Vakantiehuizen, 3 Vakantieparken, 2 Hotels en 1 Pension in Lemmer. Op Zoover vind je bovendien 59 vakantiefoto's van Lemmer. Je kunt 1 video van Lemmer bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Lemmer. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland.

20 beoordelingen over Lemmer

met vrienden, Aug. 2011
"Iets te...."
Maurits
Sfeer
26-8-2011 Lemmer. Watersport, maar dan iets te... Te druk, te populair, te veel van alles. Wel ligt Lemmer goed bereikbaar en heel strategisch aan het water. Dus voor velen een prima uitvalsbasis voor de watersport. Zelf geven wij de voorkeur aan een rustiger plekje aan het IJsselmeer.
Trouwens, naar men zegt staan buiten het zomerseizoen in Lemmer veel huizen leeg. Omdat de eigenaren recreanten zijn, die elders wonen. Beetje saai dus.

met partner, 2011
"Super vakantiebestemming."
Rob
Sfeer
25-6-2011 Prachtig stadje aan het IJsselmeer. Heel gezellig en super restaurantjes. Vriendelijke mensen en veel leuke winkeltjes.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Lemmer. Sfeervol, gezellig, watersport"
www.huisje-lemmer.n...
Sfeer
28-5-2011 Een zeer gezellige plaats met gezellige terrasjes, restaurants, leuke winkels. En natuurlijk de watersport. Mooi strand aan het IJsselmeer. Veel te beleven voor jong en oud!

met partner, 2010
"Super"
Lisa
Stranden
30-7-2010 We komen nu al een aantal jaren in Lemmer en zullen blijven terug komen. Het is een uistekende uitvalbassis om de friese meren te ontdekken en heeft veel voorzieningen. Er ligt een gracht dwars door het centrum die het ijselmeer met de friesemeren verbind. Langs deze gracht liggen diverse terassen en restourantjes. Het Stand is 5 minutjes lopen vanuit het centrum. Een minpuntje is het ontbreken van een strandtent. Het Wouda gemaal is ook zeker een bezoek waard (deze staat op de werelderfgoed lijst) Al met al supuer.

met partner, Juni 2010
"Tegenvaller"
Deborah
Sfeer
1-9-2010 Wij waren een beetje teleurgesteld in Lemmer. Het plaatsje is erg op de toeristen ingesteld. De restaurantjes waren ook van een hoog friet gehalte. Niet echt bijzonder.
We hebben het verder wel leuk gehad maar het was gewoon niet zo ons ding.

met vrienden, 2010
"De Liefde"
Rob
Stranden
11-1-2010 Lemmer is fantastische.

Ik kom er al 8 jaar.
En heb de liefde van mijn leven daar ontmoet.
IK WIL NOOIT MEER WEG DAAR.

met vrienden, Mei 2009
"Geweldige plek!"
Sandra
Stranden
19-6-2009 leuk en heel gezellig! in lemmer is altijd wat te doen! vooral in de zomerperiode!
voor jonge en oude kinderen! ga lekker naar het strand of naar Dokside(discotheek)

met partner, Mei 2009
"Echt een leuk dorp/stad, een aanrader!"
Ilse
Omgeving
18-6-2009 Om er zo een keer uit te zijn, hebben we een nachtje weg geboekt in een hotel in Lemmer. Lemmer heeft mij echt verrast. Een leuk dorp/stad. Het watertje dat door het dorp stroomt, geeft een echt vakantiegevoel. Zeker als het zonnetje schijnt. Langs het watertje en daarbij liggen zeer veel cafés, restaurants, ijssalons e.d. Echt gezellig. Veel bootjes. Je kunt er ook lekker slenteren. Ook genoeg leuke winkeltjes. Ik vind Lemmer echt een plaats waar je een keer naar toe moet, oftewel een aanrader.

Familie, Juli 2008
"Prima bevallen"
Deleij
5-8-2008 Park Aqua-state is ons prima bevallen, mooi huisje,
mooie omgeving. zou er geen moeite mee hebben om er te wonen. Een aanrader! Voor kinderen is het wel belangrijk met al dat water een zwemvest of zelf redzaamheid in het water...

Jon en Evelien
Stranden
4-9-2007 Mooi watersport dorp met een gezellig centrum met veel horeca. Lemsterweek is een aanrader als je van boten kunt genieten en met name van het Skutsjesilen. Veel restaurants voor een normale prijs. Warm en gezellige sfeer in het dorp. Een aanrader om eens naar toe te gaan.