10-11-2009
Geachte gasten.
Vol verbazing hebben wij de reacties en beoordelingen van ons hotel gelezen. Wij als enig familie hotel zijnde proberen aan alle wensen van onze gasten te voldoen. Dit zal niet altijd lukken. Helaas. Maar wij doen altijd ons uiterste best en hebben ook 100% inzet hiervoor. Al het personeel staat hier ook achter en is zeer posititief en familiair ingesteld.
Wij zijn een gezellig 3 sterren familie hotel. Deze sfeer is te proeven bij ons. Wij hebbben een restaurant met een Hollandse Fransekeuken. Met heerlijke wisselende gerechten. Bij al onze hoofdgerechten serveren wij 2 soorten verse warme groenten, 2 soorten aandappelen en een raukostsalade.
Alle kamers zijn voorzien van alle eisen van een reiziger zowel zakelijke als prive doeleinden.
Complete badkamers met douche, wastafel, toilet en föhn. De kamers zijn ingericht met prima bedden, televisie met afstandsbediening, telefoon, bagagerek, kledingkast, bureau met stoel en WIFI
gratis draadloos internet.
We beschikken over 7 etages van kamers met een uitzicht op het verlichte europaplein met fontijn. Ke kamers zijn voorzien van dubbelebeglazing. Zeer rustige kamers kunt u aanvragen aan de achterzijde van het hotel.
Renovatie:
2007 Volledige nieuwe keuken incl. vloer en apparatuur
2008 25 kamers gerenoveerd.
2009 vergader ruimte en de toiletten van het restuant
2010 20 toren kamers gepland voor renovatie