Hotel Eurohotel Leeuwarden*** in Leeuwarden Nederland beoordelingen 6.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Eurohotel Leeuwarden***

30 mei 2012

Hotel Eurohotel Leeuwarden*** Leeuwarden

Beoordelingen Hotel Eurohotel Leeuwarden***

Europaplein 20, 8915 CL, Leeuwarden
Hotel Eurohotel Leeuwarden scoort een 6,9 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Eurohotel Leeuwarden***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Eurohotel Leeuwarden*** in Leeuwarden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Eurohotel Leeuwarden*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel Eurohotel Leeuwarden*** met andere accommodaties in Leeuwarden.

24 beoordelingen over Eurohotel Leeuwarden***

met partner, Mei 2012
"Prima!!!"
Judith Bartels
27-5-2012 Dit hotel is recent gerenoveerd. Op ons verzoek kregen we omdat het zo warm is een kamer die niet in de zon lag. Die kamer was dan wel wat kleiner. Daar hebben we geen last van gehad. Heerlijke bedden. Prima (kleine) badkamer en een ventilator boven het bed.TV op de kamer, Haarfohn op de badkamer. De vriendelijkheid van het personeel was opvallend. Het ontbijt was prima. In buffetvorm, maar voor ieder wat wils. Je kunt zelf brood roosteren en zelf een eitje (met spek) bakken.Alles word perfect bijgevuld. Echt een aanrader!

met partner, Mei 2012
"Prima!"
Judith Bartels
29-5-2012 Dit hotel is recent gerenoveerd. Het zijn kleine kamers, maar alles is aanwezig. Haarfohn en ventilator boven het bed.
Een airco en minibar zouden ook fijn zijn, maar daar is het aantal sterren en de prijs ook naar. Het ontbijt is prima. In buffetvorm envoor elk wat wil\s. Je kunt zelf brood roosteren en een eitje met spek bakken.

zakelijk, Sept. 2011
"Goed hotel"
ikkauwvanjou
20-10-2011 Ik heb hier 1 nachtje geslapen. Qua locatie was het voor mij ideaal omdat ik 's ochtends naar de luchtmachtkazerne toe moest. Maar het ligt pal aan een drukke rotonde, dus of iedereen dat prettig vindt... Op mijn kamer heb ik geen last gehad van de rotonde.
De kamer was prima en schoon. Badkamer ook trouwens. Het eten (a la carte) was redelijk, maar wel aan de dure kant vond ik. Wel goede bediening en een druk restaurant. Van de buitenkant ziet het hotel er niet uit, maar van binnen is het best mooi.
Ontbijt vond ik een beetje karig.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Eurohotel Leeuwarden*** bij...

met partner, Apr. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
RON
13-5-2011 Een gemoedelijk/gezellig familiehotel,we hadden een mooie ruime kamer ( net gerenoveerd),luxe badkamer,mooie tv.(flatscreen groot!!).
Het eten was echt heerlijk,lekker van genoten,alles lekker warm.
Nog even de complimenten aan de bediening,ze verdienen een pluim!! goede en spontane aandacht,behulpzaam.
Nog een pluspunt: een heerlijk uitgebreid ontbijt,met een bakplaat...jaja voor spek en geb.eieren!
Als we weer in de 'buurt 'zijn ,is onze keus makkelijk,lieve mensen...BEDANKT voor de goede zorgen. Mvg.ron.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Fantastisch hotel"
renalda de Boer
25-4-2011 Zelden zo'n vriendelijke sfeer geproeft!

Zelf voor de kinderen een kindermenu en het kinder ledikant stond gratis op de kamer klaar mét schone lakens!

met partner, Feb. 2011
"Prima plaats voor een bezoek aan Leeuwarden!"
Jaap Van der Vlies
26-4-2011 De kamers in het hotel zijn gerenoveerd en daarmee is het comfort erg goed geworden. Wij hebben erg genoten van ons verblijf en komen zeker terug.

met partner, Feb. 2011
"Fantastisch, voor de keuken"
H.H.
17-2-2011 Heerlijk geslapen, mooie nette kamers, zijn pas geleden helemaal opgeknapt.
Heel mooi geworden. Ontbijt prima, kon mijn eigen eitje bakken met spek, leuk idee.
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

zakelijk, Nov. 2010
"Wat een zooi, slecht restaurant"
Rogier Dijkman
3-11-2010 kamer is zeer klein. Ruimte aan beide zijde van het bed is 12cm.
Viezige badkamer en een bejaarden restaurant.

Het Diner was zeer matig, vooral ten opzichte van de prijs.
Het eten was lauw, en de sla blaadjes in de salade waren slap en bruin. De wildpeper was een stoofpotje met een saus uit een pakje. Een beetje licht aan de horizon :-) het huisgemaakte suikerbrood-ijs was wel erg lekker.

met partner, Okt. 2010
"Prettig hotel"
Theo
6-10-2010 Wij hebben heerlijk geslapen. Het eten was goed.
Het is een sfeervol hotel met een familie ambiance.
Het personeel is zeer vriendelijk en zorgzaam.
Het hotel ligt 10 minuten lopend vanaf het centrum maar dat is best te doen.
Je loopt langs een hele mooie straat met dure huizen. Ook mooi om naar te kijken.
Je kunt gratis parkeren bij het hotel.
Het ontbijt was goed.

met vrienden, 2010
"Vreselijk"
Sandra P.
16-8-2010 Eurohotel Leeuwarden is gevestigd in een lelijk gebouw lang een drukke rotonde. Vraag naar een kamer aan de achterkant, want daar is het heerlijk rustig, wel een beetje inbraakgevoelig, dus pas wel op! We hebben wel goed geslapen, in de zeer karig ingerichte slaapkamer. Wat vooral vreselijk was was het ongelooflijk vieze eten(snitzel met gesmolten kaas, zag er niet al te smakelijk uit) in de treurigmakende eetzaal. Mijn tip: ga hier nooit eten.Overnachting kunt u wel overwegen want het is verreweg van een gezellig hotel, de kamers zijn wel oké en aan de achterkant slaap je goed!