Bed and Breakfast De Roos in Leeuwarden Nederland beoordelingen 6.5 | Zoover

5,9
6,1
6,7

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Bed and Breakfast De Roos

Mr.P.J. Troelstratweg 133, 8919 AA, Leeuwarden
Bed and Breakfast De Roos scoort een 6,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Roos? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Roos in Leeuwarden, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Bed and Breakfast De Roos met andere accommodaties in Leeuwarden.

3 beoordelingen over De Roos

6,1
met partner, Apr. 2012
"Onbewoond B&B"
Hennie Klant
10-4-2012 Wat je even moet weten voordat je hier boekt, is dat het een onbemande b&b is en dat je dus je ontbijt geheel zelf mag verzorgen. Dat staat dus niet op de site. Het brood staat al een dag van tevoren klaar en de eieren (wij waren er met Pasen!)moesten w.s. nog gelegd worden want wij hebben ze nergens kunnen vinden. Het huis staat niet op 10 maar op 20 minuten lopen van het centrum af en op de gevel wordt niet aangegeven dat het een b&b is. De site ziet er prachtig uit, maar daar houd het wel mee op.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Te "rooskleurig voorgesteld"
nel olsman
28-2-2012 "ben het met de vorige beoordeling eens, hun website ziet er prachtig uit, maar in werkelijkheid vaalt t tegen.
wij hadden 3 kamers gehuurd, mijn zoon s kamer ,was meer een inloopkast, hij lag met de voeten tegen een muur, er kon net een bed in met een stoel en tafeltje, voor 37.50, prijzig. wel pluspunt, dat de eigenares voor baby-spullen had gezorgd voor de kamer van mijn dochter, die redelijk was. de zolderkamer waar ik lag had een toilet, voor 1 persoon 39.50.ik ben klein dat ging nog,anderen moeten bukken.
heb vele b en b s gehad, maar de prijs/kwaliteit is hier zoek. ook achterstallig onderhoud. trapleuning los, plafond keuken stuk, kastje stuk, enz. ontbijt was lachertje, bruin brood en krentenbrood, plakkie kaas, wat zoet, en inderdaad de crackers. zelf brood bakken, geen eitje,.de enige kamer die een beetje groot is,is de kamer op de beneden verdieping. voor dit geld heb ik in app. en compleet woonhuis geslapen en altijd kamers met sanitair.

"Teleurstellend"
bert en ineke
27-9-2011 zeer druk punt, muffe kamers, gedeelde badkamer. Door het lawaai en de muggen geen mogelijkheid om even de kamer te luchten. Geen horren aanwezig.
's ochtends bij het ontbijt was het brood al op en moesten wij het met crackers stellen waarbij de meeste producten van de euroshopper afkomstig waren.
Voor dit geld (en minder) zijn volop leukere adressen te vinden, zo weten wij uit ervaring. De site ziet er overigens (misleidend) prachtig uit. In het gastenboek van deze site onze ervaringen aangegeven, maar deze worden net zo snel weer verwijderd! Er zijn dan ook alleen maar lovende woorden in dit gastenboek te vinden, waarvan de laatste dateert van begin augustus. Opvallend is ook dat de reacties in enigszins dezelfde stijl zijn geschreven.