Camping De Kleine Wielen**** in Leeuwarden Nederland beoordelingen 7.2 | Zoover

Camping De Kleine Wielen**** Leeuwarden

Beoordelingen Camping De Kleine Wielen****

De Groene Ster 14, 8926 XE, Leeuwarden
Camping De Kleine Wielen scoort een 7,2 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Kleine Wielen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Kleine Wielen**** in Leeuwarden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Camping De Kleine Wielen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Camping De Kleine Wielen**** met andere accommodaties in Leeuwarden.

15 beoordelingen over De Kleine Wielen****

5,5
met partner, Jan. 2012
"Nooit meer!"
Charlotte
22-1-2012 Voor een weekendje Friesland deze camping uitgezocht. Werden vriendelijk ontvangen door beheerder. Met de camper was het wel even zoeken en kijken waar we konden staan. In verband met de winter was er maar 1 sanitair hokje open (begrijpelijk!), en wel voor de invaliden. Hier moesten wij douchen, gebruik maken van het toilet en afwassen in één. Helaas was dit hok erg vies, oud en verroest. Contact gezocht met beheerder: de roest stond op de 'planning' en de kalk zou hij nooit meer weg krijgen. Hij vond het eigenlijk wel meevallen. Hij wilde erg weinig moeite doen om ons als gasten te behouden, hij zei: gaan jullie nu weg...
Erg jammer en zekker niet gastvrij, wij hebben onze spullen gepakt en zijn gegaan!
Eigenaar Cor Traanman, 27-2-2012
Eigenaar zegt:  Onze camping is geopend van 1 april tot 1 oktober. Uiteraard willen wij ook wel buiten het seizoen kampeerders toelaten. Wij vertellen er chter dan altijd bij dan wij in de winterperiode geen faciliteiten aanbieden en slechts het verwarmde invalidentoilet geopend hebben. Dat er roestvorming onderaan de verwarming zit klopt, echter het is er beslist niet smerig.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Camping met grote plaatsen"
c_pierik
26-6-2011 Hier tijdens de pnksteren gestaan.prima camping met grote plaatsen rondom de velden of meertjes. sanitair is gedateerd maar wel schoon en warm watervoorziening is goed , kantine/bar heeft een simpele kaart maar is goed te doen. prima uitvalsbasis voor een rondje friesland en Leeuwarden op kleine afstand, vriendelijke beheerders en winkel aanwezig met verse broodjes en aardige sortering.

met vrienden, Mei 2011
"Mooie camping,"
Robbert
22-6-2011 Ieder jaar in het voorjaar bezoeken wij deze camping om te vissen.
Het valt op dat er dit jaar veel is gebeurd, waardoor het er allemaal weer prima uitziet.
Er is veel geschilderd en dat is te zien.
Alle toiletgebouwen zijn voorzien van nieuwe mengkranen. Ze blijken in zee gegaan te zijn met een andere organisatie voor de schoonmaak en inderdaad het is nu in tegenstelling tot eerdere jaren echt schoon.
Compliment aan de mensen van de camping

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Tegenvaller"
Piet
7-9-2010 In het verleden al meerdere malen hier geweest maar lijkt met het jaar slechter te gaan. Sanitair en douches zijn echt aan een opknapbeurt toe en iets vaker schoon maken is ook geen overbodige luxe. Daarnaast vonden wij het erg vervelend dat de douche gebouwen om 11 uur 's avonds al op slot werden gedraaid. In het hoogseizoen vind ik niet dat je dat tegenover je gasten kan maken. De eetgelegenheid kan, zoals reeds eerder besproken, ook wel beter. Als je 's avonds 10 uur nog een bitterbal bij je drankje wil bestellen is de keuken al gesloten. Lijkt net alsof geen zin hebben om iets voor hun geld te doen. Volgens de site wordt de camping door de touroperator gewaardeerd met een 8 maar dat kan ik me gezien onze ervaringen niet voorstellen.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Voor ons nooit weer"
Bethlehem
26-8-2009 Weekend op deze camping geweest maar dat was voor ons meer dan lang genoeg.
Het Sanitair was gewoon smerig (wat 's avonds in de wasbak zat dat lag er de volgende dag 's middags nog in)
De katten van de vaste gasten zaten aldoor 's nachts bij ons in de tent.
De gasten op de camping waren wel erg gezellig en vriendelijk
voor de rest was het een mooie omgeving en vriendelijke receptie en winkel-medewerkers.

alleenreizend, Juli 2009
"Voor herhaling vatbaar."
Ruud van Neutegem
20-7-2009 Grandioos genoten en erg gezellig.En je kunt er mooi wandelen.

met partner, Mei 2009
"Mooie camping in groot en mooi natuurgebied"
Haazen André
29-7-2009 Grote camping met ruime plaatsen midden in een prachtig natuurgebied met vele plassen en wandelpaden. Er is wel weinig leven en weinig vermaak op de camping, en de sanitaire blokken zijn niet direct de properste te noemen, maar dit wordt gecompenseerd door zalige rust en mooie zichten. Het restaurant serveert een zeer simpele keuken maar is goed van kwaliteit. De camping ligt op fietsafstand van Leeuwarden.

Familie, Juli 2008
"Super camping"
Die knappe gozer
5-8-2008 prima ligging met mooie plaatsen, veel water en groen, vlakbij Leeuwarden wat een verrassend leuke stad is met mooie grachten in een authentieke binnenstad met vriendelijke bewoners die ook veel aanwezig zijn op de camping (veel vaste standplaatsen door Leeuwarders zelf)

Familie
Bekkie
4-6-2008 Mooie locatie met wat acterstallig onderhoud.Sanitair voldoende, maar douch en (af)wasgelegen mochten van mij vaker schoon gemaakt worden. Eetgelegenheid op de camping is minder. De snackbar op de camping is pas om 17.00 open. Het is dan zo druk dat je erg lang op je eten meot wacht. Erg irritant.

met partner, Aug. 2007
Roy
18-11-2007 Erg leuke camping om in de vakantie te staan. Heb hier 2,5 weken gestaan met een tentje en me erg goed vermaakt.

De ligging is goed, centrum van leeuwarden ligt een kilometer of 5 van de camping, zowel met auto als openbaar vervoer goed te doen.
De camping heeft veel water om zich heen dus erg mooi.

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, in de kantine erg lekker gegeten!

Naar mijn mening een echte aanrader om eens een paar weken heen te gaan.