Vakantiepark Villapark Langweer in Langweer Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Villapark Langweer

30 mei 2012

Geschakelde bungalows aan het water
1 beoordeling

Beoordelingen Vakantiepark Villapark Langweer

Pontdijk 8f, 8525 GG, Langweer
Vakantiepark Villapark Langweer scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Villapark Langweer? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Villapark Langweer in Langweer, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Vakantiepark Villapark Langweer vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Vakantiepark Villapark Langweer met andere accommodaties in Langweer.

1 beoordeling van Villapark Langweer

1 beoordeling
met oudere kinderen, Juli 2008
"Leuk park, lekker dicht bij het water."
Hannie Verheij
Onderkomens
8-7-2009 Onze boot mochten we gratis in het haventje leggen tijdens ons verblijf.
We keken zo over het meer. het was fantastisch.We gaan er volgende week weer naar toe. Alleen hopen we wel op mooi vaarweer.
De huizen hebben veel privacy.