Camping Mini-camping Venema in Koudum Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Camping Mini-camping Venema

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Mini-camping Venema

Dammenseweg 51, 8723 CM, Koudum
Camping Mini-camping Venema scoort een 8,7 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Mini-camping Venema? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Mini-camping Venema in Koudum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Mini-camping Venema vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Camping Mini-camping Venema met andere accommodaties in Koudum.

9 beoordelingen over Mini-camping Venema

"Erg gezellig!"
Charlotte
3-8-2011 Bij aankomst zijn we zeer vriendelijk ontvangen. De camping heeft erg mooie plaatsen en bovendien schoon sanitair. Ondanks ons zeer korte verblijf voelden we ons erg welkom op de camping!

met jonge kinderen
"Super goed!"
Fam Bolt
23-7-2010 Een erg gezellig, gastvrije camping.
Het is een mooie en schone camping.
Een mooie omgeving met veel fiets en watersport mogelijkheden.

"Komen graag terug!!!"
Fam. Michels
7-9-2009 Mooie minicamping, gelegen nabij de Friese meren. Mooi en zeer schoon sanitair. Ruime plaatsen. Mogelijk je sat. schotel op te stellen. Zeer vriendelijke ontvangst. Voldoende parkeerplaatsen. Leuk wandel- en fietstochten gebied. Wij waren er in augustus 2009. Kortom een camping om naar terug te gaan!!!

met partner, Aug. 2009
"Komen graag terug!!!"
Martha en Hans
7-9-2009 Leuke mini camping nabij de Friese meren. Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie ruime plaatsen. Zeer schoon sanitair. Mogelijk je sat. schotel op te stellen. Voldoende parkeerplaatsen. Leuk wandel- en fietsgebied. Wij waren er in augustus 2009.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Super!!"
Dorrestijn
11-6-2009 een mooi voorjaarsweekend brachten wij door op deze gezellig kleine camping. de kinderen vermaakten zich prima op het speelveld en rondom de boerderij. het was er schoon en vriendelijke mensen, we komen zeker nog eens terug.

Familie
Dorrestijn
5-1-2008 mooie kleinschalige camping waar wij ons in de zomer van 2002, 2004 en 2007 prima vermaakt hebben! Onze kids vinden het er nu nog altijd geweldig (10 en 12 jr).

Familie, Juli 2007
fam. de Heus
29-10-2007 Wij waren hier afgelopen zomer in juli. Ondanks het mindere weer toch een mooie tijd gehad. De gastvrouw was errg behulpzaam. Er waren meerdere gezinnen met kleine kinderen, onze kids hebben zich prima vermaakt op het speelveldje tegenover onze caravan. wij komen zeker nog eens terug.

Familie, Juli 2007
sjoeky
26-10-2007 kleinschalige camping met supergastvrije eigenaren/uitbaters!
mooie speelweide en hertenkampje, mooie omgeving met volop recreatiemogelijkheden. Elfstedenstadjes als Stavoren en Hindeloopen zijn vlakbij, evenals diverse IJsselmeerstrandjes.
Grotere camping met restaurant en binnenzwembad op loopafstand. Dorpscentrum met supermarkt < 1 km.
Gezellige camping, waar d koffie altijd klaar staat. Aanrader voor jong en oud!

met jonge kinderen, Juli 2001
"Geweldig met kleine kinderen!"
Mariska
24-8-2011 Wat een ontzettend fijne camping om met kleine kinderen te zijn. Deze minicamping ligt naast een megacamping. Wat een verademing op bij de familie Venema te verblijven.
Ontzettend gastvrij en kindvriendelijk. De kleintjes hebben veel bewegingsvrijheid vanwege de veilige indeling. Wij stonden dichtbij de speeltoestellen en de kinderboerderij.
We mochten evt. een fiets lenen van de eigenaars, ze hielpen het beddengoed te wassen voor een kind met "een ongelukje". De omgeving is parchtig; water, bossen en heide in de buurt. Veel mogelijkheden tot uitstapjes.
Kortom; een aanrader!