31-1-2013
Wij zijn in het laagseizoen bij It Dreamlan geweest. Dat was een goede keuze. Overdag de Friese natuur in (erg mooi rondom Lauwersmeer) en 's avonds lekker bij het kacheltje. We hebben lekker uitgewaaierd en de accu is weer helemaal opgeladen. Goede service van Robert en Minke, kinderen willen weer terug. Wij ook!
3-5-2012
Lieflijke natuurcamping waar wij drie weekenden doorbrachten met onze caravan. Kamperen op een terp, tussen de knotwilgen, met uitzicht op het weidse Friese landschap met weide- en zeevogels en zelfs reeën. Geen verkeer. Voor de kids een speeltuintje en voor kampeerders met trekkerstentjes een mooi afdak met houtkachel. De verhuurders zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en respecteren de privacy van de gasten. De sanitaire en andere voorzieningen zijn eenvoudig, maar netjes en brandschoon. Enige nadeel is dat er voor de douche muntstukken van 50 cent nodig zijn. Heb je die niet, dan heb je pech. Wij komen hier beslist terug en huren met kerstmis het vakantiehuisje. De omgeving is ook prachtig om te fietsen, te wandelen en van mooie dorpjes te genieten. Op een paar kilometer afstand goede winkels en voorzieningen.