Camping Minibospark Jubbega in Jubbega Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Camping Minibospark Jubbega Jubbega

Beoordelingen Camping Minibospark Jubbega

Kromhoutsreed 6, 8411 KK, Jubbega
Camping Minibospark Jubbega scoort een 9,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Minibospark Jubbega? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Minibospark Jubbega in Jubbega, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Camping Minibospark Jubbega vinden. Je kunt 2 video's van Camping Minibospark Jubbega bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Camping Minibospark Jubbega met andere accommodaties in Jubbega.

7 beoordelingen over Minibospark Jubbega

5,2
"Een aanrader!!!"
Toontje
16-9-2011 Een aanrader voor iedereen die van rust en ruimte houdt.
En voor mensen die graag vissen is het fanatastisch.
De fam. die het verhuurd is enorm gastvrij, en vriendelijk.

met jonge kinderen
"Geweldig!!"
Jolanda
23-7-2009 Mooie camping. Kleinschalig maar erg mooie natuur. Natuurwater waar je kan vissen en zwemmen zijn gewoon op de camping aanwezig.Wat ons ook opviel was dat het er zo schoon is allemaal. De omgeving is ook mooi met eigenlijk alles binnen handbereik. Echt een aanrader!

Familie, Juli 2008
"Géwéldig!!"
Jolanda Donze
3-8-2008 We hebben twee weken in de huur caravan gezeten en we hebben een geweldige vakantie gehad. Zelden zo'n mooie camping gezien! De eigenaars zijn warme gezellige en behulpzame mensen. Echt een aanrader !!

met partner, Juli 2008
"Zeer fraai"
H.J.Bakker
6-7-2008 Elske en Freerik,
Bedankt voor de gastvrijheid op jullie schitterend aangelegde camping.
Wij komen zeker nog eens terug.
Groeten,
Jeancolien en Hendrik Jan (nuk nuk)

met partner, Juni 2008
"Eenmalig mooi gelegen en ingericht."
Riny en Theo
5-7-2008 In juni 2008 kwamen we hier terecht. Geweldig mooie minicamping. Tevens heeft de familie een vakantiehuis. Als bewoner van (het heel leuke en comfortabele) vakantiehuis heb je een GEWELDIG "privé" uitzicht over de grote vijvers. Je mag ze met de bewoners delen om te zwemmen en vissen. De visvijver zit barstens vol vis. (karper en kleinvis). De daarnaast gelegen minicamping is nieuw.Prachtig en ruim ingerichte plaatsen. Alles super netjes.Kraakhelder toiletgebouw. !!Speeltoestellen voor de kinderen. Ook een stuk zwem/speel/vis vijver. Zelfs een klein zandstrandje nagebootst.
Wij zaten in het vakantiehuisje en het bed was opgemaakt en handdoeken (bad en keuken) lagen gereed.

Leuke behulpzame eigenaren.

Kortom een geweldige aanrader voor rustzoekers midden in de natuur.

Met ons gejubel overdrijven we niet.

Het is er nog mooier dan de foto's op de site doen vermoeden.

We hebben weer geboekt voor 2009.
We hebben nog meer foto's eventueel.

Riny en Theo.

met partner, Mei 2008
Bertus Mulder
23-5-2008 Prachtige, nieuwe camping. Rustig gelegen tussen akkers en lichte bebossing. Beplanting is nog wat klein, maar dat is een kwestie van tijd.( 2008 ) Geen auto's ( permanent ) bij de caravans. Zeer schoon, zeer goed onderhouden, kortom een perfecte plaats om uit te rusten of juist veel te fietsen. Leuke visvijver waarin zonder vergunning gevist kan worden op o.m. karper en voorn.

Fam. van Harten
28-8-2007 Wij hebben met twee personen 12 dagen op deze mini camping gestaan (augustus 2007)en dat is ons prima bevallen. Heel mooi sanitair.
Eigenaar Dhr.en Mevr.Kroes zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
De camping is in 2007 geopend.
Wij komen hier zeker nog eens terug.

Fam. van Harten