Hotel Hajé Joure*** in Joure Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover

Hotel Hajé Joure*** Joure

Beoordelingen Hotel Hajé Joure***

Klokmakkerij 1, 8501 ZS, Joure
Hotel Hajé Joure scoort een 7,3 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hajé Joure***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hajé Joure*** in Joure, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Hajé Joure*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel Hajé Joure*** met andere accommodaties in Joure.

25 beoordelingen over Hajé Joure***

6,7
met vrienden, Mrt. 2012
"Super verblijf!"
linda
8-5-2012 Vond het een supermooi hotel. De kamer was in landelijk/romantische stijl, zag er heel mooi en netjes uit. Bedden lagen ook geweldig.
De bediening was erg aardig, vlot en eten was goed. Kortom een geweldig verblijf gehad en kom hier zeker nog terug en kan het een ieder aanraden!

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Fantastische ervaring"
OW
13-2-2012 Ongelovelijk leuk verblijf gehad in dit hotel, de ligging is perfect. Het personeel altijd heel erg vriendelijk en het eten is gewoon goed. Zeker een aanrader volgende keer als we weer in friesland moeten zijn gaan we zeker weer naar dit hotel.

"Goed gelegen, sfeervol"
dries1
28-11-2011 Gunstige ligging, prima plek om te overnachten, fijne ontbijtruimte

"Top locatie"
P de L
26-9-2011 Fijn verblijf in een gezellig hotel!!!
Eten was goed in combinatie met de prijs. De kamer was uitmuntend.
Volgende keer weer naar Hajé.

"Nooit meer!!!!!!!"
ria beukema
30-8-2011 Op maandag 29 augustus hebben wij gegeten bij Hajé Hotel restaurant Joure om ± 18.00 uur.
Wij verwachtten een goede bediening en een goede maaltijd.
Bij de bestelling was de bediening gehaast en onvriendelijk.
Het eten was lauw, de broccoli niet gaar, de salade uitgedroogd.
Een maaltijd die de prijs van € 20,- p.p. niet rechtvaardigde.
Bij de bediening lieten wij ons ongenoegen weten maar daar werd niet op gereageerd. Wij hadden haast en hebben de maaltijd genomen zoals hij was.
Bij de kassa gemeld dat de salade uitgedroogd was. Reactië: 'Oh'.
Na betaling gevraagd of excuses voor de salade niet aardig geweest was, was de reactie: 'ja'. De dame keek ons niet eens aan.

Conclusie: hoeveel haast we in de toekomst ook zullen hebben, stoppen bij Hajé zullen we niet weer. Zo onbeschof zijn we in de restaurant nog nooit behandeld en zo slecht hebben we nog nooit in een restaurant gegeten.

Hier komen wij Nooit meer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

met partner, 2011
"Kamer: mooi & ruim met alle fac., ontbijt:sober"
Isabelle
29-8-2011 Mooi&groot kmr, alle fac.Ontb.(11€):sober.Gn prijs-kwal.Beter gehad vr die prijs:gn vers fruit&groenten, weinig charcut., droog roerei, enk. hardgek. ei.2nacht mt ontb./2pers.:219€=duur.Onderhoud&hygiëne:gemiddeld.Pers. nt op hoogte vn regio.Na ontb. nt gedineerd in rest. (best na lezen reacties).Nt vr herhaling vatbaar.Vooraf betalen: ontbijt 2e dag al betaald, anders in Joure zelf ontbeten.

"Slechte service"
s westerveld
29-8-2011 Tijdens onze auto reizen komen we een aantal keren per jaar in dit restaurant. Helaas is onze ervaring dat er altijd wel iets aan de service mankeert. Soms duurt het heel lang voordat de bestelling wordt opgenomen, soms komt het eten helemaal niet; vergeten de bestelling door te geven, soms komt er een verkeerd gerecht enz. We hebben het allemaal al eens meegemaakt. Jammer want het de kwaliteit van het eten is goed!

"Kamer: mooi & ruim met alle fac., ontbijt: sober"
Isabelle
29-8-2011 mooie en ruime kamer met alle faciliteiten. ontbijt zeer sober. niet echt prijs-kwaliteit: 96 euro per kamer per nacht is wat duur. Zeker het ontbijt is zijn 11 euro niet waard. Geen vers fruit, niet veel charcuterie, geen groenten, droge roereieren en enkel hardgekookte eieren. Al betere ontbijten gehad voor die prijs. Onderhoud en hygiëne is gemiddeld en kan beter. Receptioniste wist niet veel info over de streek. Goed voor weekend maar we gaan niet meer terug.

"Goed hotel en vriendelijke personeel"
BTB
8-8-2011 Goede ontvangst door heer aan de receptie
kon veel informatie verschaffen over onze vragen
kamer prima en ontbijt ook.
waren daar i.v.m. Sneekweek

"Wij komen zeker terug"
B.de V
30-4-2011 Met Pasen zijn wij 3 nachten geweest in Hajé Hotel Joure
De ontvangst was erg hartelijk en gastvrij. kamers zagen er goed uit en de bedden waren erg goed ( vaak hotels met slechte bedden). In het restaurant vriendelijk en behulpzaam personeel. eten was goed en voldoende keuze.
ook ontbijt was uitgebreid en verzorgd.
zeeker een hotel om te bezoeken . wij gaan in ieder geval wel weer.