Hotel De Woudfennen**** in Joure Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel De Woudfennen****

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel De Woudfennen****

Woudfennen 10, 8503 BA, Joure
Hotel De Woudfennen scoort een 7,5 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Woudfennen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Woudfennen**** in Joure, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel De Woudfennen**** met andere accommodaties in Joure.

6 beoordelingen over De Woudfennen****

met vrienden, Dec. 2011
"Relaxen"
MvdW
15-1-2012 Wil je een dagje relaxen in de sauna zonder de massale drukte van de bekendere sauna's? Dan zou ik zeker deze sauna boeken plus een hotelovernachting. Want wat is nu lekkerder, dan een hele dag relaxen in de badjas die je krijgt van het hotel, en dan in je badjasje naar je hotelkamer te kunnen? Precies!
Vriendelijk personeel, prima eten, ontbijt was erg lekker en een totale ontspannen rustige sfeer.

met partner, Apr. 2011
"Nooit meer"
Maria
17-4-2011 eoordeeld door: Maria (13-04-2011) Gem cijfer: 5.4
Algemeen:5 Prijs/kwaliteit:5 Faciliteiten:5 Hygiene:6 Eten/Drinken:6
Opmerking: Wat een waardeloze sauna. Onvriendelijk personeel. De eerste keer hebben we zelf de koffie maar gehaald, omdat er niemand kwam om de bestelling op te nemen. Tafels volgeladen met vuile kopjes/glazen. Op mijn verzoek ( toen het eindelijk opgeruimd werd) of er een doekje over de tafel heen kon. Een snauwend antwoord. Daarna 3 keer om mijn ijsthee moeten vragen. En uiteindelijk bij het afrekenen toen ik aangaf dat het tegen was gevallen en dat het mijns inziens een feestje hoort te zijn om naar de sauna te gaan. Kreeg ik als antwoord, oh nou dan bent u de enigste want iedereen is hier altijd tevreden. Geen empathie of excuses. Deze sauna is in verhouding prijzig vind ik, en als het dan een hele fijne dag is dan is het niet erg. Maar wij hadden het na 3 uurtjes wel bekeken. Wat een ellende en we komen zeker NIET terug!!!

met partner, Feb. 2011
"Heerlijk ontspannen"
marl0esxx
6-12-2011 Een mooie combinatie van hotel en wellness.
De sauna is erg mooi. Niet te druk zoals bij de Zwaluwhoeve maar gewoon relaxed.
Na een heerlijk sauna bezoek is een overnachting in het hotel een aanrader.
De kamers zijn simpel maar voldoen prima, mits je niet te veel eisen hebt.
Ze zijn schoon, een mooie badkamer. Het bed sliep alleen niet zo lekker.

met partner, Feb. 2011
"Elke keer weer fantastisch"
Natasja
18-11-2011 Ben nu voor de 2e keer geweest, maar het blijft er heerlijk.
Je kunt zo vanuit je hotelkamer op je slippertjes naar de sauna en weer terug.
Het saunacomplex heeft alles wat je je kunt wensen, de hamam-behandeling is zeer aan te raden.
Het eten is er heerlijk en ook het onbijtbuffet is erg goed.

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Erg goed hotel"
treeswuyster
6-1-2011 Hotel de Woudfennen was in een woord goed
Leuk ingerichte kamer schoon goed en vriendelijk personeel.
Prijs kwaliteit verhouding kon niet beter.

met partner, 2010
"Net hotel"
1pip23
23-4-2012 goede kamers, fijne sauna en vriendelijk personeel. handig voor doorreis naar de eilanden.