Bed and Breakfast De Greidpleats in Joure Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

30 mei 2012

Bed and Breakfast De Greidpleats Joure

Beoordelingen Bed and Breakfast De Greidpleats

Leeuwarderweg 10, 8505 AA, Joure
Bed and Breakfast De Greidpleats scoort een 9,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Greidpleats? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Greidpleats in Joure, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Bed and Breakfast De Greidpleats vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Bed and Breakfast De Greidpleats met andere accommodaties in Joure.

4 beoordelingen over De Greidpleats

"Geweldige locatie"
Mensenfotograaf Eti...
29-7-2011 Op fietsafstand van Joure, uitzicht over weilanden, ooievaars als buren, zeer ruime en nette appartementen. Zeer vriendelijke eigenaren. Nabij bootverhuur (ca 1 km).
Met sauna, jacuzzi, 3 ruime slaapkamers, ruime woon/eetkamer met TV, CD-speler, terras met uitzicht over weilanden.

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Ruime, erg luxe appartement in landelijke omgeving"
Familie Harms
29-12-2008 We (vijf volwassen en een kind van drie) hebben tijdens de kerstdagen (2008), en de dagen erna, enorm genoten van alle luxe in het appartement en de weidsheid van de omgeving.
Zelden hebben wij zo´n mooi uitzicht gehad vanaf de bank :-)

Het erg ruime appartement is bijzonder luxe en kent een adembenemend hoog afwerkingsniveau.
Het appartement kent geen kindervoorzieningen, zoals een traphekje of kinderstoel (wellicht op aanvraag wel beschikbaar).
Dit was voor onze drie jarige zoon echter geen obstakel. Ook de omgeving van Snikzwaag is zeker de moeite waard!

Het was en is een verblijf om met warme herinneringen aan terug te denken.

We komen zeker nog eens terug!

Familie, Okt. 2008
"Heerlijk zonder toelichting"
Frank
22-10-2008 wat een mooie appartementen. prachtig uitzicht over de mooie vlakten. wat een verademing. nu zijn we niet zo'n vogelliefhebbers, maar hier zou je het zomaar worden. Heerlijke fietsomgeving en toch lekker gegeten in de omgeving. Wie weet komen we ooit nog ns terug.

Familie, Okt. 2007
sandra
17-10-2007 Fantastisch weekend gehad. Prachtig huis en een ontzettend lief ontvangst. Wij gaan zeker nog eens terug.