4-10-2010
Afgelopen zomer een weekendje met de kinderen bij watersportcamping Heeg te gast geweest. Via vrienden gehoord dat de campingeigenaren ieder jaar vernieuwend bezig zijn. Na het lezen van de website was ik nieuwsgierig geworden. We hebben prachtig weer gehad. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt bij het strandje aan het water. We hebben voor een dag een bootje (Stille scoop) gehuurd via de camping. 's Avonds lekker uit eten geweest in het gezellige dorpje Heeg. Dit is op loopafstand. Kortom een prachtig weekend gehad op een echte camping in een mooie omgeving. Bij de receptie is genoeg informatie beschikbaar over cultuur, dagtochtjes enz. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
4-8-2010
Hier geweest in juli met dat heerlijke weer. Een onverwachts weekje kamperen voor ons met twee puberjongens en hond. Een camping zónder concentratiekamp- bewind zoals de meeste campings in Nederland. Er staan ook geen standaard campingbewoners incl. tattoos en bier gelukkig. Alles is relaxt maar toch netjes en verzorgd. Naast de broodjesservice geen voorzieningen. Helaas veel te weinig huurmogelijkheden voor zeilen en surfen. Er is maar 1 surfplank te huur en ivm onze lastminuteboeking was deze al verhuurd waardoor er ook geen surfles gegeven kon worden op die ene plank! Ook alle polyvalken waren al verhuurd. Klopt allemaal niet helemaal bij een watersportcamping. Maar strandje en ligging maakten veel goed en natuurlijk het heerlijke weer. Sanitair gelukkig netjes. Loopafstand naar dorp is goed te doen en Heeg is een erg leuk dorp.
8-5-2010
familie met 2 kids(4 en 8 jr)
We hadden in de 1e week van mei een chalet gehuurd voor een week. De chalet zag er prima uit, goede indeling, een zithoek en aparte eethoek incl TV(ned 1,2,3) en niet geheel onbelangrijk een vaatwasser!
De chalets zijn ruim van elkaar gelegen met voldoende grasveld om op te spelen. Op de camping hebben we een elektrosloep gehuurd met overkapping om een stukje te varen. In deze sloep zaten we met 4 volwassenen en 4 kinderen en dat was goed te doen.
Het weer viel wat tegen maar in de omgeving was genoeg te doen. Wij hebben ons o.a. vermaakt in het subtropisch zwembad in Joure, centrum in Sneek(was op 5 mei bevrijdingsdag), modelspoorwegmuseum in Sneek 3 euro kind, 5 euro volw, niet alleen kijken maar ook doen, wokken in Joure, in de buurt pannekoekhuis de Bolle Gijs in Hommerts, bowlen en overdekt kinderspeelparadijs in Leeuwarden. Kortom genoeg te doen in de omgeving ook bij slecht weer,. Wij hebben ons ondanks het koude weer prima vermaakt.