Camping Boerencamping Poelzicht in Heeg Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

29 mei 2012

Camping Boerencamping Poelzicht Heeg

Beoordelingen Camping Boerencamping Poelzicht

Lysthuzen 6, 8651 XG, Heeg
Camping Boerencamping Poelzicht scoort een 8,8 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Boerencamping Poelzicht? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Boerencamping Poelzicht in Heeg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Camping Boerencamping Poelzicht vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Camping Boerencamping Poelzicht met andere accommodaties in Heeg.

11 beoordelingen over Boerencamping Poelzicht

9,6
6,3
"Gezinscamping gemoedelijke sfeer"
fam. A. Zuur
18-8-2011 De poel is ondiep en geschikt voor surfen en zeilen. De boer heeft kleinere motorbootjes in de verhuur waarmee je alle kanten uit kunt. In de zomer kun je genieten van skutsjesilen, de Sneekweek. Ballonfeesten in Joure en veel meer.
In de poel kun je prima vissen. Er zitten kleine en grote vissen. De plekken zijn heel ruim. De boer zorgt er voor dat iedere plek zicht kan hebben op de poel.

"Camping Poelzicht, voor jong en oud!"
H. Kors
7-2-2012 Wij ( mijn ouders, broertje en ik) komen hier al vanaf dat ik 9 maanden was. Ondertussen ben ik 22 jaar. Dit zegt toch al wel genoeg eigenlijk.
Als kind heb ik uren en uren doorgebracht bij de koeien en hebben we vele mooie tochten gemaakt met onze eigen boot, heerlijk gezwommen in het meer en natuurlijk vissen. Ieder jaar zijn we terug gekomen en nu nog steeds, gewoon die rust, heerlijk een boekje kunnen lezen aan het water, maar toch ook de gezelligheid op de camping!
Ik woon inmiddels samen en afgelopen jaar zijn mijn vriend en ik ook een weekje bij mijn ouders geweest. Voor hem was dit de eerste keer op de camping, maar nu is hij ook verkocht! We hebben al weer gereserveerd en dit jaar gaan we dus samen! Als ik er aan denk, krijg ik al weer de kriebels, van mij mag het juli zijn!

"Top camping ...De plek voor de sport vissers"
a.veendorp
14-11-2011 Komen nu al een paar jaar op deze camping, en wij moeten zeggen
het bevalt ons prima.

Vooral de altijd weer de vrolijke Dhr Flapper en Zoon altijd weer in voor een geintje of slap ouwehoeren.

Daar onze hobby sport vissen is, is dit de plek voor ons, zou tevens andere sport vissers kunnen aanraden, kom eens na deze camping
wij raden u het aan. In een woord topppppppp

met partner, Sept. 2010
"Fantastische plek"
Cees Rijksen
23-10-2010 De boerencamping ligt aan een meer en heeft mooie staanplaatsen.
Eigenaar is heel vriendelijk en heeft goede tips om te bekijken.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mooie plaatsen ook aan het water"
Hagemans
27-8-2009 Met name de familie Flapper zijn leuke gastvrije mensen met gevoel voor humor!
Er komt elke dag een heel goede en ook aardige bakker brood en de krant brengen.
Wel veel muggen...........Peter hagemans

met partner, Juni 2009
"Ideale camping voor vissers en watersporters"
Westerduin
16-6-2009 Als ex-watersporter is de camping echt een aanrader. Vele jaren hebben wij onze vakanties gevierd op de Nederlandse wateren. Na enkele jaren vakanties te hebben gehouden ver weg van de watersport blijft het water altijd trekken. Na een rondrit door Friesland kwamen we terecht bij camping Poelzicht van de Familie Flapper waarna we besloten onze pasaangeschafte Kip caravan van 25 jaar uit te gaan proberen. De rust van het water en de mooie omgeving gaven weer een gevoel van weleer. Kortom een aanrader voor mensen die van vissen en het water houden. Eind augustus zetten wij onze Kip weer voor een maand op camping Poelzicht om te genieten van de rust en de gastvrijheid van de familie.

Fam. Westerduin Scherpenzeel

"WOW!!"
?!..
26-5-2009 Het is een mooie camping. Alleen zijn de wc en de douches een beetje vies. Maar je hebt er een mooi meertje. Ik heb er zelf in gezwommen. En ik ben er verbrand. Al goeie indruk?! Het is er 's avonds best rustig.
Je kan er goed vissen, en varen.
Kortom : PRACHT CAMPING!! Zou er zo nog een x heen willen

Familie, Juli 2007
sierra
1-2-2008 we hebben 3 weken vorig jaar in juli op camping poel zicht gestaan , dit is een camping voor mensen die van vissen en watersport houden .
De gasvrijheid vd beheerder is geweldig .
Er zijn op de camping verschillende vis steigers .
Gamping is niet geschikt voor kleine kinderen daar is weinig vooor . verder is het een fijnen camping wij gaan zeker dit jaar weer terug , naar boeren camping poelzicht .

jordy en melinda
21-4-2007 ik en mijn zus hebben 2006 op camping poelzicht, 3 weken wat is dit een leuke camping veel kinderen. we mochten met allen kinderen een kampvuur maken .je er lekker zwemmen in het meer het is maar een 1,20 diep en ze hebben een zwemsteiger. en mooie vis stekken tussen het riet. en nico en suus de beheerders daar hebben we met ze allen veel plezier mee gehad.we al een paar mee gemaakt dat er een kalfje werd geboren . we komen zeker volgend jaar weer terug op deze leuke camping in dat mooie friesland. zijn de friesen stug echt niet. in friesland heb je echt het gevoel dat je vacantie heb.

mark en ingrid
16-4-2007 wij zijn in juni 2006 geweest wat ons meteen op viel ,is de
gasvrijheid .en de mooie ligging ,wat ook bij zonder is dat er ook een warmebakker op de camping komt,er is ook vriezer en een was en droger aan wezig .we hebben tijdens ons verblijf een moterboot gehuurd voor een week .we kwamen er toen achter dat je van af de camping helen mooie tochten kan maken door friesland . wat ook ideaal is als je de fietsen mee neemt mag je ze in de stal zetten . mijn vrouw en ik vinden camping poelzicht echt een aan rader