Hotel Zeezicht*** in Harlingen Nederland beoordelingen 5.2 | Zoover

bruine vlootdagen april 2008

Beoordelingen Hotel Zeezicht***

Zuiderhaven 1, 8861 CJ, Harlingen
Hotel Zeezicht scoort een 5,2 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zeezicht***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zeezicht*** in Harlingen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Zeezicht*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vergelijk Hotel Zeezicht*** met andere accommodaties in Harlingen.

34 beoordelingen over Zeezicht***

4,9
5,8
5,1
4,8
met partner, Mei 2012
"Geenzicht in hotel Zeezicht"
Desiree
29-5-2012 Op de website waar wij boekten leek het hotel redelijk fris en modern ingericht, maar bij aankomst bleek dat men enkele kamers en een klein stukje van het restaurant had gereserveerd. Vanzelfsprekend had men deze ruimtes gefotografeerd om reclame mee te maken.
De kamer die wij kregen was zo klein dat we andere meubels opzij moesten schuiven om de deur naar de badkamer open te kunnen krijgen.
Het bed was op zijn aardigst gezegd een twijfelaar, hoewel men bij vertrek toegaf dat de kamer eigenlijk alleen als eenpersoonskamer geschikt was.
Desondanks bracht de, overigens zeer onvriendelijke eigenaar, toch het volledige bedrag voor een zogenaamde tweepersoons comfort kamer in rekening. (kamer was volgens de website 20m2, maar in werkelijkheid inclusief badkamer nog geen 11m2).
Het ontbijt was karig en niet erg vers.
Uitzicht vanaf het terras op de haven is wel mooi, maar jammer dat er een parkeerplaats voor ligt.

met vrienden, 2011
"Aan te bevelen hotel"
jacobs
18-12-2011 prima kamer, prachtige ligging, vriendelijk personeel, prijs/kwaliteitverhouding ok.

zakelijk, Dec. 2011
"Goede bedden en een lekker ontbijt"
W. Cupido
9-12-2011 Fijn dat er al vanaf 7.00 uur ontbeten kan worden. Vriendelijke mensen, huiselijke sfeer. Goede bedden en de eilander prijs is helemaal mooi.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Zeezicht*** bij:

met partner, Dec. 2011
"Geweldig"
flizie zuidema
20-12-2011 Hotel zeezicht is geweldig goed verblijf gehad op net vernieuwde kamer geweldig uitzicht dicht bij de veerboot de parkeerservice voor de auto is echt heel ontspannend lekker gegeten

met partner, Nov. 2011
"Fantastisch weekend"
f.alblas4
6-12-2011 We zijn een weekend in Harlingen geweest, bij Hotel Zeezicht
het is ons uitstekend bevallen,het eten was geweldig,en de sfeer
was gezellig.
We hebben heerlijk geslapen en lekker vam het ontbijt genoten.
We gaan zeker in de zomer weer een weekendje uitwaaien.

Wil en Frank

met vrienden, Aug. 2011
"Nooooit Meer, Fawlty Towers is beter."
petervoskens
21-8-2011 Eten is verschrikkelijk, koud (ijskoude borden), sla + dressing uit een pakje, Provencaals is blijkbaar veel rode peper en uien? Het personeel is grof, niet behulpzaam en onprofessioneel incl. de eigenaresse.(totaal overspannen) Kortom loop hier voorbij, ondanks de prachtige lokatie.

"Niet weer"
Erna
10-8-2011 Dit was voor ons de eerste keer in een hotel dus even aftasten. We vonden de kamer verschrikkelijk klein en een uitzicht op een poortje niks dus. Als je op het terras buiten zat moest je erg lang wachten tot er iemand kwam voor de bestelling dus maar een avond zonder koffie. De ligging zelf was prima en het ontbijt was erg matig weinig keuze. Dus nee we gaan er niet weer heen hoewel Harlingen wel erg mooi is.

zakelijk, Juli 2011
"Het meest onvriendelijke personeel ooit"
enning
11-7-2011 Totale verbazing bij zo'n mooie ligging, zo'n verschrikkelijk onvriendelijk personeel.
De bediening was kortaf en onfries ongastvrij.
Er kon met pijn en moeite een welkom vanaf. Door onze secretaresse geboekt. via internet; dus kan er niet op rekening geslapen worden maar moet er contant afgerekend worden. Dit was niet vooraf gemeld maar de houdster was onverbiddelijk neen. Nou dat is op zich misschien nog te verteren. Maar na dat mijn collega een opmerking maakte, over de onvriendelijke afhandeling kregen we ook nog een grote mond; dat ze helemaal niet onvriendelijk waren maar dat we eerst maar met voorbeelden moesten komen. Ondertussen stond de eigenaaresse een vete met een leverancier over de telefoon uit te vechten aan de receptie.

Echt een hotel op stelten, het is voor Harlingen te hopen dat er snel veranderd word van eigenaar

"Unieke plaats zo aan een zeehaven"
Karel van vooren Vl...
12-7-2011 2 nachten in Hotel Zeezicht gelogeerd, heb de resentie's hier gelezen en was dus op mijn hoede, maar van alle kritiek niets gemerkt, we hadden een pachtige nieuwe kamer op de bovenste verdieping, alles gloed nieuw, heelijke bedden en een werelds uitzicht over zee, de gehele bovenste verdieping was geheel nieuw en de kamers smaakvol ingericht, 's avonds heerlijk gegeten in de nieuwe serre die uitzicht biedt over de bruinevloot. Het eten was lekker, en ruim voldoende bediening vriendelijk en ging leuk om met onze humor, een gastheer die het snapt, 's morgens was het ontbijt eenvoudig maar vers en voldoende, ook deze keer vriendelijk bediend door wat mij toe leek de eigenaar en eigenaresse die ons nog leuke tips gaven om een leuk dagje te hebben in friesland, wat ook erg prettig was, was dat we voor een kleine vergoeding de auto konden stallen. Dus na alle negatieve reactie's een postief verhaal, ik kan iedereen met een gerust hart uitnodigen in Hotel Zeezicht.

zakelijk, Juni 2011
"Belachelijk duur voor Aldi kwaliteit"
Dhr. Kuipers
19-6-2011 Super ligging, de rest bagger! Gerookte zalm van de ALDI, bitterballen eveneens. Veel te dure drankjes en kleine porties eten tegen belachelijke prijzen.

10 jaar geleden zeker goed, nu dramatisch personeel en leidinggevenden die geen enkel gevoel hebben wat gastheerschap is.

Doodzonde van een hotel op een topplek.