23-8-2009
Op zich een aardige camping, die er netjes en verzorgd uitziet. Echter het sanitair vond ik niks. 't Werd mijns inziens te weinig schoongemaakt. Altijd rond 10.00 uur 's morgens, waardoor je zowel 's morgens als 's avonds dus vies sanitair had. Prullenbakjes horen dicht te zijn in de damestoiletten. Ook vind ik het absurd om te moeten betalen voor warm water om af te wassen.
Betalen voor douches begrijp ik goed. Alleen 50 cent voor 5 minuten vind ik veel. Ook omdat het geen mengkraan is, maar een kraan die je zelf moeten instellen en daar wel zeker een minuut mee bezig bent (te heet, te koud etc.) waardoor douchen heel snel moet.
Oh ja, en wel vond ik dat er een aantal mensen (gasten) ook wat netter met de camping om kan gaan. Vieze poepluiersop straat laten liggen, tampons in de wc gooien of in prullenbak zonder zakje......getver!!!!!
25-10-2009
Voor een paar nachtjes in de tent was het wel goed te doen, maar sanitaire was niet echt fris, en open zodat de insecten daar een geweldig onderkomen hadden.
Het ontbijt was ontzettend lekker en veel, je zit in elkgeval goed vol.
Beheerder is niet echt vriendelijk, maar dat maken zijn zoon en vrouw helemaal goed.
12-7-2009
Een nacht verbleven in een trekkershut (helemaal top) vriendelijke mensen, de weg over en je staat aan zee, het centrum van Harlingen op loopafstand.
Strand is niet zo toeristisch ingericht en weinig plek om te liggen, dit zegt natuurlijk niets over de camping.